U naredna tri dana: OVAJ znak mora prestati gledati svoju ljubavnu vezu kroz “ružičaste naočale” i treba poduzeti drastičan korak i promjene!

U naredna tri dana: OVAJ znak mora prestati gledati svoju ljubavnu vezu kroz “ružičaste naočale” i treba poduzeti drastičan korak i promjene!

7 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

U naredna tri dana: Samci bi mogli imati puno sreće u pronalasku svoje bolje polovice u sportskim centrima. Jer oni koji su u vezi moraju uzeti pauzu od svoje naporne veze i raditi stvari koje ih vesele ili za koje općenito ne mogu naći vremena! Ponekad se dvoje ljudi mora rastati da bi shvatili koliko trebaju biti zajedno!

 

BIK

Za vas i vašeg partnera postoji pogodna situacija. Vaši ljubavni osjećaji su toliko uvjerljivi da ste prilično zahtjevni. Vatra je jednaka i slaže se i na drugom kraju. Dakle, budite vrlo oprezni, pitajte i možda se nećete razočarati. Potreban je malo nježan i brižan pristup. Kao takav ste partner pun razumijevanja.

 

BLIZANCI

Morate skinuti ružičaste naočale kada preispitujete svoju trenutnu vezu i poduzeti potreban drastičan korak. Nemojte odugovlačiti vezu samo zato što je tako suđeno ili zbog društvenog pritiska. Preispitajte čini li vas to sretnima, a ako ne čini, onda je pravo vrijeme da krenete dalje. Sami.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Od ključne je važnosti da ne dopustite da se tvrdoglavost nakupi u vašem odnosu. Vaš partner nije raspoložen za kompromis. Dakle, morate imati puno više razumijevanja i fleksibilnosti. Ali ovaj će stav zapravo poboljšati vaš romantični život, a vaš će se partner također početi osjećati mnogo ljubaznijim. Pokušajte obnoviti svoju staru vezu smislenom gestom.

 

LAV

Morate shvatiti da su granice znak zdrave veze. Nemojte zadirati u osobni prostor partnera i onda to pokušavati opravdati u ime ljubavi. Također je potrebno paziti da ne dopustite partneru da dominira vama jer to može dovesti do ozbiljnih komplikacija u budućnosti.

 

DJEVICA

Avanturistički ste nastrojeni i stoga ste htjeli riskirati spoj na slijepo. Ispast će to sirov i neugodan spoj! Kiša vani može vas držati vezane za mjesto događaja, ali uskoro će prestati i osoba vas više neće ljutiti u budućnosti! Netko pametan i privlačan uskoro će ući u vaš život do tada samo uživajte.

VAGA

Ljubav je u zraku. Možete iznenaditi voljenu osobu planiranjem nečeg posebnog. Ako ste u vezi, ovo je najbolje vrijeme da ponovno uhvatite tu čaroliju koja ju je učinila tako posebnom. Intimni planovi vjerojatno su prikladniji od divlje zabave s prijateljima. Samci će vjerojatno upoznati svog budućeg partnera.

 

ŠKORPIJA

Sjajni su dani, možda se vratite bivšoj ljubavi! Imali ste određene razlike među sobom kada ste se razišli sa svojim voljenim! Međutim, morate uzeti vremena za razmišljanje o ponovnom useljenju jer ovo nije baš dobar dan za donošenje bilo kakve odluke! Imat ćete dovoljno vremena da riješite sve što vam je na umu!

 

STRIJELAC

Vaša veza je sretna i zadovoljna. Međutim, postoji još mnogo toga za istražiti i puno više sreće za doživjeti ići dalje. Pokušajte isključiti partnera radeći ono što ne voli. Umjesto da budu agresivni, natjerat će vas da shvatite zašto to nikada ne biste trebali pokušati učiniti. I u ovome vrijedi uživati!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Prošlo je dosta vremena otkako ste se vi i vaš partner dobro zabavljali. Odvojite malo vremena iz svog pretrpanog rasporeda za svog partnera. Popratite svoju prisutnost darovima ili nečim korisnim za svog partnera i pokažite brigu koju gajite u srcu za njega!

 

VODOLIJA

Mogu se dogoditi manje svađe s vašim partnerom. Pokušajte ne postati razdražljivi ili ulaziti u svađe iako se čine neizbježnima. Problemi se lako mogu prenapuhati. Izbjegavajte sukobe. Posebnu pozornost morate posvetiti svojoj djeci i provoditi kvalitetno vrijeme s njima. Ovih dana je bolje otići na obiteljske aktivnosti nego na romantične planove.

 

RIBE

Čini se da provodite kvalitetno vrijeme sa svojim voljenima. Samo nemojte biti previše asertivni po bilo kojem pitanju, što će samo narušiti međuljudski sklad. Vašem partneru treba malo vremena da vam dopusti da uđete u detalje onoga što od njega tražite. Krenite na putovanja ili uživajte u dubokoj glazbi kako biste poboljšali raspoloženje.