POZIV BIVŠE LJUBAVI: OVI znakovi shvatit će da SUDBINU ne mogu izbjeći, BIVŠA LJUBAV je njihova jedina i vječna ljubav!

POZIV BIVŠE LJUBAVI: OVI znakovi shvatit će da SUDBINU ne mogu izbjeći, BIVŠA LJUBAV je njihova jedina i vječna ljubav!

7 siječnja, 2024 0 By Admin 2

BLIZANCI

Poziv bivše ljubavi: Očekuju vas odluke koje bi mogle promijeniti puno toga vezano za vašu ljubavnu sreću i budućnost. Jedna takva odluka bit će vezana uz poziv vaše bivše ljubavi.

Vaš bivši ljubavni partner shvatit će da je pogriješio i sve će učiniti da svoju grešku ispravi. Ponizno će vas moliti za oprost i tražiti od vas da donesete bitnu odluku o vašoj ljubavnoj sreći. Neće vam biti lako odlučiti, zbog svega što se događalo u vašoj turbulentnoj ljubavnoj vezi, no to ćete morati učiniti.

Ni sami nećete znati da li ste ispravno odlučili, koja god vaša odluka bila. Dugo vremena ćete osjećati strah od posljedica vaše odluke, ali iz svoje kože ne možete i odluku morate donijeti.

S jedne strane stavit ćete sve ono najbolje iz vaše ljubavne veze, a na drugu stranu ono što više nikad ne biste htjeli prolaziti. Na vama je da odvagnete i da procijenite da li je ljubav vrijedna ponovnog pokušaja.

Zvijezde znaju da će vaša odluka biti ispravna, s vremenom ćete to i sami shvatiti, ali odluku ćete donijeti uz određenu rezervu. Nije sigurno lako dati novu priliku nečemu što je propalo, ali možda će ovoga puta sve biti drugačije. Ponekad trebate biti veliki u duši i oprostiti, bez obzira na sve.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Dati novu priliku nekome tko to možda i ne zaslužuje vas će izdići iznad svega i istaknuti vašu dobru stranu. Pokušajte učiniti sve kako bi ljubav, koje je još uvijek toliko jaka, opstala.

 

LAV

Iskrena ljubav vrijedna je da ponovo date priliku onome tko je učinio pogrešku, iako vas bezgranično voli. Mnogi griješe, možda ste i vi napravili nešto što je povrijedilo vašeg bivšeg partnera, ali plemenito je oprostiti. Na vama je da odlučite da li ćete pokušati vratiti bivšeg partnera sebi.

Vi i dalje volite i zbog vaše ljubavi i patite. Niste više zajedno i to vas razjeda. Ne možete bez partnera, ne možete bez ljubavi. Ne znate što vam je činiti i vrlo ste zbunjeni zbog toga.

Možda vam zvijezde pokažu put i način na koji ćete vratiti svoju ljubav u svoj život. Budite otvorenog srca i uma i sve će se vrlo brzo razjasniti. Dobit ćete priliku da na jednostavan i bezbolan način za vas, vratite svog bivšeg partnera u svoj život.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

STRIJELAC

Dani koji su pred vama zahtjevat će od vas donošenje jedne bitne odluke koja bi mogla usmjeriti vaš život u novom pravcu. Ta odluka vezana je za jednu osobu s kojom ste bili u ljubavnoj vezi i koju nikada niste preboljeli. Ljubav vas i dalje boli jer više niste zajedno.

Naredno vrijeme dat će vam priliku da vašu ljubav vratite sebi. Iako vam to sada zvuči gotovo nemoguće, zvijezde će se pobrinuti da tako bude. Na vama će biti da odlučite želite li novu priliku ili ne. Sigurno već znate odgovor na to pitanje i vaša odluka neće biti teška.

Budući događaji bit će početak jednog novog života za vas jer vaša jedina ljubav vraća se u vaš život. Bit će to prilika za vas da ovoga puta dobro pazite kako opet ne bi izgubili ono što vam je najvrijednije.