DNEVNI TAROT za 9. Januar: OVOM znaku će danas trebati JAKO PUNO STRPLJENJA i ZDRAV RAZUM!

DNEVNI TAROT za 9. Januar: OVOM znaku će danas trebati JAKO PUNO STRPLJENJA i ZDRAV RAZUM!

7 siječnja, 2024 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Desetka pehara

Toliko ste dugo čekali da pronađete onu za koju se ponekad osjećate da se to nikada neće dogoditi. Prije nego što požuriš da zauvijek ostaviš svoje srce, budi uvjeren da ti dolazi prava ljubav. Možda će trebati cijela godina da pronađete onu savršenu srodnu dušu koja se tako savršeno povezuje sa svim vašim dijelovima, ali ova osoba je tamo, a Deset pehara je znak da ste na pravom putu.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Umjerenost

Kad god učite nešto novo, u odnosima ili na radnom mjestu, tako je lako otići iz jedne krajnosti u drugu. Učite kako pronaći savršenu ravnotežu između želja i potreba, a također i doživljavate što možete, a što ne. Trebat će vremena da se ovo visak prestane njihati s jedne strane na drugu, ali prije nego što to shvatite, ravnoteža će biti postignuta.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: desetka štapića

Deset štapića je tarot karta koja se pojavljuje kada se nađete u trenutku svog života kada trebate obratiti pozornost na svoje izbore. Pred tobom je postavljeno toliko puteva. Možda ćete biti u iskušenju da se okušate i isprobate nekoliko stvari, ali idealno bi bilo da odaberete put koji je najbolji za vas i držite ga se neko vrijeme dok više ne bude ono što trebate ili želite.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Stranica mačeva

Stranica mačeva često govori o poruci koju šalje osoba za koju smatrate da je manje iskusna od vas. Kad god sretnemo nekoga tko naizgled nije na istoj razini, možemo prerano procijeniti tu osobu kao nerazboritu ili čak naivnu. Ova tarot karta je upozorenje da izbjegavate pretjerano samopouzdanje. Možete nešto naučiti od drugih, koliko god mladi ili neiskusni bili.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: as štapova

As štapića je kao pero u vašoj kapi gdje vidite kako vam se život okreće na bolje i sada imate priliku učiniti nešto novo sa svojim slobodnim vremenom. Možete započeti novu karijeru, hobi ili se prihvatiti posla u kojem uživate. Možda ćete otkriti da se možete odvažiti na novo putovanje o kojem ste sanjali cijeli život. Svijet vam se otvara i daje vam zeleno svjetlo da iskusite sve što svijet nudi.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Kolo sreće

Postavili ste se tako da iskusite radosti uspjeha, a kao rezultat toga karma vas je odlučila nagraditi za sve vrijeme koje ste uložili u određeno područje svog života. Ako ste marljivo i vjerno radili na poslu, možda ćete dobiti bonus, nagradu ili neki oblik priznanja. Ako ste bili partner koji je pomogao vašoj drugoj osobi i pokazao joj neizmjernu ljubav i bezuvjetnu odanost, možete dobiti ponudu ili neki oblik obveze u zamjenu za njihovo povjerenje.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Devetka pentakla

Ljudi ponekad mogu biti toliko komplicirani i teški da je teško znati jesu li takvi namjerno ili su samo životne okolnosti uzrokovale njihove reakcije da nisu željene. Upravo sada ste usred složenosti, možda zbog osobnosti i problema. Ovaj dan će od vas zahtijevati puno strpljenja i trebat ćete pokazati zdrav razum.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: petica pentakla

Tarot karta pet pentakla znak je da će život postati vrlo zaposlen. Možda vam se toliko stvari događa u isto vrijeme da nećete znati kada ćete imati pauzu ili čak kako ćete sve to preživjeti. Bit će vam korisno održavati pozitivan stav. Iako se danas može lako osjećati preopterećeno, stvari će vam ići na svoje i sve će doći na svoje mjesto.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Šestica mačeva

Vaša sposobnost da drugima pokažete ljubaznost i uslužnost danas je neusporediva. Vaš oštar um i sposobnost rješavanja problema ublažavaju frustraciju drugih i pomažu vratiti mir i sklad u vaš život i život onih koje volite i cijenite.

 

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Četvorka štapića

Danas je savršen dan da organizirate i strukturirate svoje vrijeme i trud. Nećete htjeti ići naprijed bez plana. Zapravo, neorganiziranost je vaš neprijatelj danas. Dakle, pod svaku cijenu, stanite, stvorite mali okvir o tome kako ćete pristupiti svojim zadacima i pokušajte se pridržavati plana što je moguće bliže.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: šestica štapova

Tvoji snovi iz djetinjstva se ostvaruju. Mnogo toga čemu ste se nadali da će vaš život postati ostvaruje se na način na koji to niste očekivali. Ovo se može činiti gotovo sudbinskim i nadrealnim. Broji svoje blagoslove. Prekrasne stvari se događaju u vašem životu i daju vam milost koja vam je potrebna da uđete u svoju sudbinu podignute brade i visoko uzdignute glave.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Desetka mačeva

Netko za koga ste mislili da možete vjerovati okrenuo se protiv vas. Odlučili su da vaše prijateljstvo nije vrijedno njihove odanosti i to vas boli do srži. Trebat će vremena da se izliječi ovo razočaranje, ali ti ćeš se izliječiti i kao rezultat toga postat ćeš jači nego ikad prije.