LJUBAVNI HOROSKOP za 7. Januar: Vijest o bivšoj ljubavi nekome će danas nanijeti bol!

LJUBAVNI HOROSKOP za 7. Januar: Vijest o bivšoj ljubavi nekome će danas nanijeti bol!

6 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Vi ste avanturistički nastrojeni i stoga ste htjeli riskirati spoj naslijepo. Ispostavit će se da je to sirov i neugodan spoj! Loše vrijeme vani može vas vezati za mjesto održavanja, ali uskoro će to završiti i osoba vas neće ni ubuduće ljutiti! Netko pametan i atraktivan uskoro će ući u vaš život, a do tada samo uživajte.

 

 

BIK

Vaš način života i vaši društveni krugovi trenutno se uvelike poboljšavaju. Iako se vašem partneru može biti malo teško prilagoditi se ovim promjenjivim okolnostima, vi ćete mu/joj biti velika podrška da mu/joj pomognete kroz ovo vrijeme. Odnos i podrška su vam danas najveći prioritet i vaša će podrška biti vrlo cijenjena. To će ojačati vaše veze u vezi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Prošlo je dosta vremena otkako ste se vi i vaš partner dobro zabavljali. Odvojite malo vremena od svog zauzetog rasporeda za svog partnera. Svoju prisutnost popratite darovima ili nečim korisnim za svog partnera i pokažite brigu koju imate u svom srcu za njih!

 

 

RAK

Planetarne aktivnosti donijele su burno razdoblje u vašem odnosu. Posljednjih nekoliko dana bilo je puno događaja i to vas je dovelo u obrambeno raspoloženje u kojem se samo nadate da ćete pognuti glavu i zadržati mir. Međutim, ovo je upravo vrijeme kada trebate istražiti svoj odnos u agresivnijem stilu kako biste razumjeli njegovu dubinu.

 

 

LAV

Jako ste željni impresionirati nekog posebnog koga ste nedavno naišli. Ali netko bi vam mogao dati loš savjet da vam pokvarite dojam o tom nekom posebnom. Možda ste i vi i vaš savjetnik očarani istom osobom. Stoga budite oprezni i budite sami. Također, ako je moguće, pokušajte biti prvi koji će preuzeti inicijativu.

 

 

DJEVICA

Spremni ste slušati druge i možda ćete naići na nekoga tko beskrajno priča o životu i ljubavi! Imate sreće! Ova vas osoba može počastiti savršenom vezom za cijeli život. Planirajte više sastanaka s tom osobom i nemojte se stidjeti pristupiti toj osobi kada je to potrebno.

VAGA

Možda ćete naići na nekoga tko vas prilično dobro impresionira kao osobu, ali imate određena mentalna ograničenja. Želite odabrati nekog na temelju onoga što sve oni imaju za vas! Ali ljubav nije toliko zahtjevna. Dakle, ako želite voljeti i želite biti voljeni, morate odustati od ove ideologije i vjerovati u dijeljenje!

 

 

ŠKORPIJA

Oni koji imaju naviku slobodnog kretanja mogu se suočiti s velikom prijetnjom svom integritetu. Mnogi vas mogu poželjeti, ali se ne možete dobro priznati jer mobilna priroda vašeg posla čini neprikladnim za boravak u blizini kuće! Vaš partner je u pravu sa svoje točke gledišta; nakon svega ne možete upravljati obiteljima u pokretu!

 

 

STRIJELAC

Danas ste osuđivački raspoloženi, a vaš romantični partner također nije izuzet. Vjerojatno ćete sjesti i kategorički razmotriti prednosti i nedostatke veze kako biste donijeli odluku hoćete li je nastaviti ili ne. U ovom računovodstvu također ćete vjerojatno podcijeniti svoje osjećaje ili ih čak potpuno izostaviti. Prije nego što danas donesete bilo kakvu odluku, potrebno je razmotriti svoje srce i emocije.

 

 

JARAC

Niste odvojili vrijeme da riješite trivijalne probleme. Danas su se nakupile kako bi izgledale velike. Danas se osjećate zapetljanim. Stvari su se zakomplicirale i nemate pojma odakle početi. Preporučljivo je razgovarati licem u lice. Do kraja dana možda ćete se osjećati ugodno u društvu svog partnera ili će vam raspoloženje pasti kada čujete da je vaš bivši krenuo dalje sa životom sa drugom osobom.

 

 

VODOLIJA

Od vitalnog je značaja da sada na jasan način prenesete svoje potrebe i želje svom partneru. Vaša komunikacija je izgledala prilično dvosmislena i to je moglo stvoriti zbrku u vašoj vezi. Ovaj dan je savršen za razjašnjavanje svih nesporazuma i za obnovu vitalnosti vaše veze. Također možete naučiti nešto od svog partnera što je za vas potpuno neočekivano i vrlo iznenađujuće.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Vaš um je sada slobodan i spremni ste pronaći nekoga bez ružičastih naočala. Ne dopustite da vas poznati osjećaj neizvjesnosti dotakne i da vam ohladi kralježnicu. Ugazi nježno u bujne vrtove ljubavi. Romantika neće biti sparna, a vi ćete mirno boraviti u kući ljubavi i strahopoštovanja!