Raku će se vratiti BIVŠA ljubav, OVAJ znak će morati odoliti FLERTU, a OVAJ znak će nakon dugo vremena upoznati nekoga i započet vezu!

Raku će se vratiti BIVŠA ljubav, OVAJ znak će morati odoliti FLERTU, a OVAJ znak će nakon dugo vremena upoznati nekoga i započet vezu!

21 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Dani su savršeni da podignete svoju vezu na višu razinu. Ako ste slobodni, možda se odlučite za ekskluzivnu vezu, a ako već idete stabilnim, onda je ponuda za brak u zraku. Međutim, stvari se ne mogu pokrenuti ako ne uzmete stvari u svoje ruke. Ovdje morate pokazati inicijativu.

 

 

BIK

Na tanjuru ćete imati više nego što možete podnijeti. Čini se da ste upleteni u više afera uz naporan radni raspored. Zbog toga se morate odreći svog posla, što će se u budućnosti pokazati kobnim za vas. Pokušajte biti iskreni i otvoreni sa svojim partnerom i samo uživajte u onome što imate dok to imate.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vrijeme je da potpuno preispitate svoj stav i postupke u vezi s posebnom osobom u vašem životu. Ovih dana ćete shvatiti da će osoba koja vas privlači vjerojatnije reagirati na izravan pristup nego na bilo kakve igre ili smicalice koje su vam dobro služile u prošlosti. Ova osoba je potpuno drugačija i od vas zahtijeva potpunu iskrenost i otvorenost.

 

 

RAK

Sjajan je dan; možda se vratiš bivšoj ljubavi! Imali ste određene razlike među sobom kada ste se razišli sa svojim voljenim! Međutim, morate uzeti vremena za razmišljanje o ponovnom useljenju jer ovo nisu baš dobri dani za donošenje bilo kakve odluke! Imat ćete dovoljno vremena da riješite sve što vam je na umu!

 

 

LAV

Možda imate stalni pristup nečijem srcu. Vaša nova veza imat će intiman i svjež novi početak. Bit ćete slobodoumni i tražit ćete stvarne elemente ljubavi i suosjećanja bez ružičastih naočala. Ne dopustite da vas utječu gorka iskustva iz prošlosti. Međutim, ako ste uplašeni, samo gazite nježno.

 

 

DJEVICA

Zdrave granice postale su nužne u vašem odnosu, no vi ih teško razgraničavate. Morate sjesti sa svojim partnerom i razgovarati o različitim dimenzijama vašeg odnosa s kojima se osjećate neugodno. Današnji dan je idealan za ovaj zadatak budući da će vaš partner biti prijemčiv za vaše ideje i biti voljan razgovarati s vama o njima. Isto će biti i nekoliko narednih dana.

VAGA

Netko neodoljiv je blizu vas. Još uvijek ne možete pronaći način da doprete do njihovog srca. Nemojte se obeshrabriti, vaši puki pokušaji da nađete mjesto u srcu nekog tijela dobro će ih impresionirati! Stvari se mogu činiti nonšalantnim, ali ljubav može tinjati iza kulisa i vrlo brzo se možete naći u ljubavnom međuigru.

 

 

ŠKORPIJA

Ovih dana ćete od partnera dobiti vrijedan savjet. Možda vam se neće svidjeti, ali bilo bi dobro da mu se posvetite. Ovo vam može biti od velike važnosti. To može biti povezano s financijskim pitanjima, karijerom ili obitelji. Od ključne je važnosti da se ne branite i zanemarite ovaj savjet jer to može rezultirati samo žaljenjem.

 

 

STRIJELAC

Bolje ptica u ruci nego dvije u grmu! Čini se kao da ste naišli na nekoga očaravajućeg i čini se da je daleko bolji od vašeg trenutnog partnera! Pa to je samo iluzija, imate najbolje i morate se brinuti o tome! Jedan pogrešan korak dovest će do gubitka života, stoga bolje izbjegnite ovo iskušenje i nastavite!

 

 

JARAC

Možda ovih dana naiđete na nove poznanike ili prijatelje! Pomoći će vam da shvatite dublje značenje ljubavi i osnažit će vas da razlikujete površnu od prave ljubavi! To će vas učiniti boljim sudcem u odabiru prave osobe za sebe! Budite dobri prema svima koji vam se nađu na putu!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Postoji jaka indikacija uplitanja treće strane u vašu ljubavnu vezu. Vas ili vašeg partnera možda privlači druga osoba. Jedna od vaših prošlih ljubavi može ponovno ući u vaš život. Smetnje mogu čak dolaziti od bliskih prijatelja ili roditelja bilo vas ili vašeg partnera. Potrebno je stati jedni uz druge čvrsto protiv svih.

 

 

RIBE

Bespotrebno komplicirate svoj ljubavni život. Razlog je taj što odbijate vidjeti i priznati ono što je točno tu ispred vas. Morate procijeniti situaciju jasnog i otvorenog uma i zatim poduzeti odgovarajuće korake. Morat ćete vidjeti koje će radnje zapravo proizvesti rezultate, a koje ćete poduzeti jednostavno vođeni svojim egom.