Nekome dolaze TEŠKI LJUBAVNI DANI, ali zato će OVI znaci uživati u ČARIMA LJUBAVI i to kad se najmanje tome nadaju!

Nekome dolaze TEŠKI LJUBAVNI DANI, ali zato će OVI znaci uživati u ČARIMA LJUBAVI i to kad se najmanje tome nadaju!

21 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Potajno uživate u šoku, iako to zapravo ne biste priznali. Ipak, povoljno planetarno poravnanje moglo bi vam donijeti još veće iznenađenje nego što ste očekivali. Susret s nekim tko samo izgleda normalno, a zapravo ima vrlo jedinstven pristup životu mogao bi revolucionirati vaš ljubavni život. Iako im možda nećete dati do znanja koliko ste impresionirani, potajno ste poraženi.

 

 

BIK

Energija je odlična za sve vaše romantične pothvate. Ako idete na spoj, onda bi to trebalo biti prekrasno iskustvo, jer ćete oboje željeti učiniti da se jedno drugom osjećate jako dobro. Ako se prvi put susrećete s ovom osobom, očekujte divne razgovore koji će biti ispunjeni iskrenom toplinom – oboje ćete se dobro nasmijati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ne brinite da bi vas mogla čekati dosadna večer kad večeras izađete, jer to jednostavno nije moguće s trenutnim planetarnim tranzitom. Ako se namjeravate susresti s novim partnerom za izlaske, budite spremni na prekrasan provod. Možda neće odgovarati onome što biste inače smatrali uspješnim izletom, ali učinit će da se osjećate jako dobro.

 

 

RAK

Sadašnja kozmička atmosfera može ukazivati ​​na to da vam je dosta privlačenja iste vrste odnosa i da tražite nešto sasvim drugačije. Bljesak uvida omogućuje vam da shvatite da ste se dosljedno držali jednog određenog tipa osobe, umjesto da vidite potencijal u drugim tipovima. Potrudite se potražiti one s drugačijim interesima od vaših.

 

 

LAV

Možete hrabro krenuti na svoj najnoviji romantični susret osjećajući jako dobro. Planetarna usklađenost znači da imate izvrsnu priliku da izvršite veliki utjecaj koji zasigurno neće biti izgubljen na vašu najnoviju ljubav. Vaše je samopouzdanje visoko, a sve što trebate su neke fascinantne teme za razgovor i nekoliko ukusnih šala kako bi dan bio zaista potpun.

 

 

DJEVICA

Trenutna nebeska atmosfera može vas potaknuti da učinite nešto malo nekonvencionalnije. Ako želite iskoristiti trenutnu kozmičku klimu, onda biste čak mogli planirati biti drugačiji. Pokušajte nositi drugačiju odjeću, izlaziti na različita mjesta i uključiti se u aktivnosti koje nikada prije niste pokušali. Rezultat će biti fascinantan dan, a možda i vrlo zanimljiv sastanak.

VAGA

Iznenadni sastanak na poslu može pretvoriti vaš dan u nešto malo dražesnije nego što bi inače mogao biti. Današnja planetarna atmosfera ukazuje na to da će netko uletjeti u vaš život, zbrisati vaše uobičajene ideje o tome kako bi odnos trebao započeti ili nastaviti, a također će vam stvoriti priliku da ih puno bolje upoznate. Neka sjajna vremena su pred nama!

 

 

ŠKORPIJA

Današnje planetarno poravnanje moglo bi vam pomoći da lakše pogledate trenutnu vezu. Ako ste prolazili kroz težak period u kojem su stvari postale napete između vas, sigurno će vam dobro doći smijeh i dobar humor koji se danas izazivaju. Još bolje, izađite na neko posebno mjesto i dopustite si oboje da se opustite. Ovo će vam biti vrlo revitalizirajuće!

 

 

STRIJELAC

Trenutni planetarni tranzit mogao bi donijeti priliku za neočekivani susret s nekim. Postoji šansa da će vas podsjetiti na osobu koju ste poznavali u prošlosti i na sve lijepe trenutke koje ste podijelili. Ipak, ovaj najnoviji susret trebao bi biti vrlo drugačiji i upoznat će vas s nekim vrlo uzbudljivim novim aktivnostima, kao i ljudima. Budite spremni da vam se čarape oduvaju.

 

 

JARAC

Položaj planeta znači da imate priliku razmotriti što želite od veze. Netko koga sretnete može vas potaknuti da razmislite o tome zašto ste prošli kroz iskustva koja ste imali s prošlim ljubavnim interesima, te vrste prilika koje biste željeli prigrliti u budućnosti u tom smislu. Ključ je stvoriti što uzbudljiviji i avanturistički nacrt.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ovo je prekrasno vrijeme za sve vrste društvenih prilika, s povoljnim aspektom. Ako ste u trajnoj vezi, možda ćete oboje pronaći svoj život obogaćen novim krugom prijatelja. Ako ste slobodni, uključite malo ljubičaste u svoju odjeću kako biste privukli dobro raspoloženi ljubavni interes i budite sigurni da imate pri ruci nekoliko novih šala za podijeliti.

 

 

RIBE

Današnji aspekt može učiniti da se osjećate izrazito nervozno zbog jedne određene veze. Ako izlazite na spoj, možda ćete cijeniti potpuno novu stranu svog najnovijeg prijatelja, i to onu za koju možda niste ni sumnjali da je prisutna u njihovoj prirodi. Ako ovo otkriće pojača njihovu privlačnost dobro i dobro, ako ne – znate što vam je činiti.