Zadnji dani Decembra vraćaju BIVŠU LJUBAV OVOM znaku, dok će čak 4 znaka započeti NOVU ROMANSU…

Zadnji dani Decembra vraćaju BIVŠU LJUBAV OVOM znaku, dok će čak 4 znaka započeti NOVU ROMANSU…

18 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Zadnji dani decembra: S obzirom na atmosferu, vjerojatno ćete biti snažno privučeni određenom osobom. Privlači vas njegova duboka strast i intenzitet s kojim teži bilo čemu ili bilo kome s kim želi biti u vezi. Ali dajte si nekoliko dana milosti prije nego što požurite. Možda će vam trebati vremena da promatrate drugu stranu njegove prirode prije nego što se posvetite.

 

BIK

Možda ćete se osjećati kao da ste namjerno ignorirani. Donekle i jeste, ali samo zato što vaš partner uzima vremena kako bi dobio prijeko potreban prostor. On želi učiniti da odnos između vas funkcionira još bolje i odvoji vrijeme da se pozabavi svojim problemima kako bi vam se mogao dati potpunije i slobodnije. Ne miješajte se. Međutim, nešto drugo će uzdrmati vaš svijet. Bivša ljubav će vam jasno dati do znanja da vas želi nazad. Što ćete učiniti, to samo vi znate.

 

BLIZANCI

Dobra je prilika da vi i voljena osoba proširite krug prijatelja. Vaš će društveni život vjerojatno oživjeti. Možda oboje osjećate da vas vaša sadašnja društvena grupa u posljednje vrijeme ograničava. Budite hrabri i otvoreni za nove prilike, jer one mogu dovesti do fantastičnih novih veza koje će vam dobro služiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Ako idete na intimnu zabavu ili neko drugo manje okupljanje, možda ćete morati pronaći neki način da vaša stopala ostanu čvrsto prikovana za tlo. Postoji velika vjerojatnost da vas ponese plima strasti koja bi vas mogla potpuno iznenaditi. Nemojte se prebrzo prepustiti ovoj romantici; trebaš više vremena.

 

LAV

Pružit će vam se sjajna prilika da odvojite vrijeme za razgovor sa svojim romantičnim partnerom. Možda ste oboje bili zauzeti u posljednje vrijeme, s različitim i vrlo hitnim problemima kojima se morate pozabaviti. Možda se oboje osjećate izvan sebe zbog različitih zahtjeva života. Bez obzira na razlog, sada imate priliku sjesti i međusobno podijeliti svoje misli i osjećaje o svemu i svačemu.

 

DJEVICA

Vrijeme je da se odmorite od svog uobičajenog rasporeda kažnjavanja, a zatim odlučite gdje biste po mogućnosti otišli na večer zabave. Prekršite sva svoja uobičajena pravila i prijeđite izvan granica koje vas drže vezanima uz ograničeni društveni krug. Vani postoji cijeli uzbudljiv svijet za istraživanje.

VAGA

Ljubav će biti vrlo brižna, duboka i egzotična. Imate svaku priliku ostaviti dubok dojam na tu divnu osobu koju ste gledali izdaleka i dirnuti joj srce na poseban način. Ali nemojte mu dati sve odjednom. Povucite se neko vrijeme, pustite igru ​​i možda će ostati još dulje! Neće škoditi ako ga pustite da čeka, a on će vas još više cijeniti.

 

ŠKORPIJA

Mala okupljanja prijatelja i obitelji mogu vam pružiti priliku da upoznate nekog posebnog. Međutim, vaš prvi susret može biti puno ozbiljniji nego što ste se nadali ili osjećali ugodno. No iako svoju vezu možete započeti razgovorom koji će vas vrlo potaknuti na razmišljanje, a možda i uznemiriti, ono do čega će to na kraju dovesti sigurno će vam izmamiti osmijeh. Dakle, nemojte se odustati u međuvremenu.

 

STRIJELAC

Ovih dana će vam se otvoriti nekoliko zanimljivih vrata, posebno u ljubavnom i romantičnom smislu – AKO možete donijeti odluku da odete na neko drugo mjesto. Ako je moguće, probajte mjesto gdje možete naučiti nešto novo i fascinantno, jer tamo možete sresti osobu koja vam se sviđa na mnogo različitih i zanimljivih razina. Nemojte se sramiti – samo napred.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Možete ići koliko god želite u smislu tekuće sage o vašem ljubavnom životu. Možete očekivati ​​razvoj situacije u kojoj ćete konačno imati priliku provesti neko vrijeme s nekim koga ste dugo željeli. Nemojte uništiti ovu priliku tako što ćete biti preintenzivni na prvom spoju. Dopustite svom opuštenom šarmu da ih uljulja u osjećaj sigurnosti.

 

VODOLIJA

Pokušajte upoznati tu posebnu osobu. Možda ste razmišljali o tome da odustanete od cijele ideje da ikada razgovarate, jer uvijek izgleda tako udaljen i povučen. Ali sada je vaša odlučnost obnovljena. Saznat ćete što ga pokreće i nećete odustati dok ne riješite ovu zagonetnu misteriju.

 

RIBE

Jednom u životu možete odbaciti taj duboki i zagonetni zid tišine koji vas obično okružuje kamo god pošli. Opustite se i nemojte svaku osobu koja vam priđe gledati kao potencijalnog neprijatelja. Doista možete razgovarati otvorenije i slobodnije, a da ne morate igrati one igre moći u kojima inače briljirate. Uživat ćete biti uključeni.