U ZADNJIM DANIMA DECEMBRA: OVOM znaku slijedi nevjerojatna promjena koju apsolutno ne očekuje, dok će OVE znakove KARMA nagraditi…

U ZADNJIM DANIMA DECEMBRA: OVOM znaku slijedi nevjerojatna promjena koju apsolutno ne očekuje, dok će OVE znakove KARMA nagraditi…

18 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

U zadnjim danima decembra: Pretjerano ste razmišljali o stvarima koje su zahtijevale naporan rad vlastitim rukama, ali sada ste sigurni da je to bila prava stvar. Ne biste imali priliku naletjeti na određena rješenja i ideje da niste bili usredotočeni na svoj unutarnji mentalni svijet.

Neki odnosi su preduboko da bi se zaboravili. Dopustite svojim sjećanjima da vas odvedu kamo god mogu, pokazujući vam koje emocije još uvijek možete preuzeti i dijelove sebe koje ste ostavili na rubu ceste.

 

BIK

Već se neko vrijeme osjećate čudno, teško se slobodno izražavate i govorite svoje mišljenje o problemima koji su duboko u vašem želucu. Ne morate slijediti kamo netko drugi pokušava voditi, ako mislite da bi to bilo protiv vašeg vlastitog predosjećaja.

Možda je vrijeme za samoću i odvajanje od onoga što je nezdravo i na neki način otrovno. Morate paziti na svoje tijelo i svoje srce kako biste važne opcije držali otvorenima.

 

BLIZANCI

Važnost određenih stvari nešto je oko čega niste spremni pristati na kompromis. Razmislite o posljedicama prije nego što se odlučite, ali nemojte se suzdržavati ako vam je srce već uloženo. Ponekad je bolje pogriješiti i naučiti iz nje nego ne učiniti ništa.

Vladar vašeg znaka trenutno stoji, pripremajući se za retrogradno kretanje i mogli biste se osjećati kao da stojite na jednom mjestu s njim. Budite strpljivi sa sobom i birajte radnje koje su u skladu s vašim autentičnim potrebama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Bili ste obuzeti određenom dramom i informacijama koje su jednostavno bile previše za vaš um da ih obradi, a to je usput ostavilo neke žrtve i udaljilo vas od stvari do kojih vam je nekoć bilo stalo.

Nađite vremena da zaliječite svoje rane i popravite ono što je pokvareno. Iako bi moglo potrajati, znate da su neki dijelovi vas vrijedni svih nevolja kroz koje biste mogli proći na putu.

 

LAV

Ne znate jeste li odabrali put kojim idete iz zdravih razloga ili da bi netko drugi vidio vaš uspjeh i potencijal. Vanjska potvrda donosi samo kratkoročno zadovoljstvo ako vaše srce nije otvoreno da primi ljepotu ljubavi. Ne morate se kladiti u sve, ali znate da je vaše buduće ja dostojno izvući najbolje iz situacije.

Toliko ste toga naučili na tom putu, ali zbog toga se ne osjećate samopouzdano kao inače. Nešto u vama vas upozorava da sada ne možete vjerovati svima u svom životu.

 

DJEVICA

Niste sigurni što reći i kako postupiti u određenoj situaciji. Počnite tako što ćete se zapitati je li to vaš posao ili ne. Možda se ne morate dalje miješati ili petljati probleme zbog vaše prisutnosti. Već imate ono što je potrebno za obavljanje posla, a za zdrave odnose uzmite i dajte dovoljno slobode.

Koliko god je vrijedno biti slobodan, još je vrjednije povezati se s nekim tko doista želi bliskost s vama jednako kao i vi s njima.

VAGA

Ovaj period nosi teške energije s kojima se trebate pomiriti na neobične načine. Dajte si vremena da se oporavite i izliječite od svega što je okaljalo vaš svijet. Ovo je dobar trenutak za rituale čišćenja i rutinu koja će vam pomoći osloboditi tijelo od svih vrsta toksina.

Nešto vam nije dobro, ali ono što jest, ne uklapa se dobro u vašu uobičajenu rutinu. Postoji zlatna sredina koju tražite, ali možda ćete trebati strpljenja da je potražite.

 

ŠKORPIJA

Počeci i krajevi isprepliću se na neobične načine. Ne možete zanemariti silu sinkroniciteta i čini se da ništa više nije slučajno ili toliko iznenađujuće. Život ima način da ponudi odgovore kada ih najmanje očekujete, kroz situacije koje su čudne i koje je teško u potpunosti obraditi.

Generacijske traume mogu nastupiti. Pazite da vas neke jednostavne stvari ne potaknu na samoću ili agresivne načine koji vas samo udaljavaju od onih koje volite. Gdje je povjerenje, tu je i sigurnost, stoga poslušajte svoje predosjećaje prije nego što reagirate iz navike.

 

STRIJELAC

Nakon što je Galileo osuđen, prošlo je 349 godina prije nego što ga je Katolička crkva pomilovala 1992. Za neke stvari treba vremena, a za druge je potrebno puno više nego što bi trebalo. Istina ne izlazi uvijek odmah, ali neizbježno je tu i žudi da bude viđena.

Generacijski problemi mogli bi postati intenzivni ovih dana i vaše emocije vas vode na toboganima od jednog životnog izbora do drugog. Usporite kako biste u međuvremenu slušali sebe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Pozitivna uvjerenja se moraju preispitati kako biste mogli sagledati situacije u svom životu s pravom perspektivom. Neki bi vam mogli poslužiti mnogo bolje nego što ste zamišljali, a drugi vam više ne pomažu u rastu ili nošenju sa stvarima koje su preteške za odmah riješiti.

Uzmite si vremena za disanje, odvojite važne od manje bitnih stvari i ne rasipajte energiju na stvari koje nisu hitne. Sačuvajte ga i odmorite se svjesni da vam je potrebna ravnoteža.

 

VODOLIJA

Nikad niste pomislili da je imperativ pozabaviti se nekim stvarima koje su vam trenutno na tanjuru, ali izgleda da nemate izbora. Iako možete delegirati dijelove velikih odgovornosti, ne možete se otresti uloge koju ste odabrali i svega što ona podrazumijeva.

Prihvatite stvarnost, onakvu kakva jest, svjesni nagrada koje vas čekaju na putu. Ako poslušate svoje predosjećaje, mogli biste s malo više lakoće preskočiti prepreku ili dvije.

 

RIBE

Iako je Muka Kristova na latinskom, hebrejskom i aramejskom, Mel Gibson je namjeravao da film nema titlove. Bit će teško komunicirati ako ne pronađete način da prenesete svoje emocije na osobu koja stoji ispred vas. Uzmite si vremena i usredotočite se na njihove povratne informacije kako biste bolje razumjeli što trebate reći.

Neke riječi dolaze s posebnom poslasticom ako ste dovoljno usredotočeni. Postavite si cilj i krenite u tom smjeru. Već znate da uvijek postoji sredina koja se može pronaći.