Zvijezde otkrivaju hoćete li u 2024. godini pronaći LJUBAV i svoju SRODNU DUŠU ili će vam se vratiti BIVŠA LJUBAV!

Zvijezde otkrivaju hoćete li u 2024. godini pronaći LJUBAV i svoju SRODNU DUŠU ili će vam se vratiti BIVŠA LJUBAV!

16 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Vi se ne zaletavate u svaku vezu u koju bi mogli. Imate svoje principe i ako osoba ne ispunjava ono najosnovnije, ne želite se upuštati u takvu vezu. Obzirom da imate mnogo strpljenja, dugo možete održavati prijateljski odnos sa osobom koja vas zanima dok ne budete sigurni u određene stvari. Kako god, u idućoj godini malo ćete promijeniti svoj pristup i zaploviti u ljubavne vode. Ispostavit će se da je to bila dobra odluka i taktika.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Vi također imate određene kriterije pri odabiru partnera. Obzirom da se vrlo komunikativni i društveni, tražite osobu sa kojom ćete imati te karakteristike iste i sa kojom ćete moći razgovarati o brojnim temama i po mogućnosti da imate ista mišljenja i stavove. No problem je što vas kad netko zainteresira, često ubrzo izgubite interes za tom osobom. No kako bilo, iduća godina će vam donijeti ljubav i biti ispunjena ljubavnom srećom.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Kada je ljubav u pitanju, zaljubljive ste prirode i vrlo brzo stvorite povezanost za osobu. Kada se zaljubite,  nema toga što nećete napraviti za partnera. Vas definitivno čeka ljubav u idućoj godini.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Svoje partnere gušite svojom ljubomorom, pa vam zbog toga često veze pucaju. Uskačete iz veze u vezu i u one u kojima postoje emocije i u kojima ne postoje u nadi da će to ipak biti prava ljubav. Malo usporite i naoružajte se strpljenjem dok ne upoznate nekoga sa kime ćete se vidjeti u pravom smislu ljubavi. Ukoliko ćete uskakati iz veze u vezu, najvjerojatnije nećete pronaći ljubav.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Osobama koje su u vezi sa vama smeta što sve previše analizirate i što stalno tražite dokaze da li je to prava osoba za vas ili nije. Ali bez obzira na to, iduća godina će vam donije nova poznanstva i novu vezu

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Vi ste odličan organizator i ma koliko da dan ima raznih obaveza, uskladit ćete sve i poslovni i ljubavni i društveni život. Nema sumnje da će vam iduća godina donijeti nova poznanstva i nove ljubavi.

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

U vezi ste zahtjevni i često niste spremni na kompromise. Osim toga, volite znati kuda vam se partner kreće, skim, kada i gdje. Držati pod kontrolom je vama sasvim normalna stvar. To često vašim partnerima smeta. No ako u tome malo popustite, mogli bi ostvariti lijepu ljubavnu vezu.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Vama je jako bitno da vam partner pršti od inteligencije da možete ostvariti razne razgovore o raznim temama. Poželjeno je i da imate ista mišljenja i iste stavove. U vezi ste dosta požrtvovani i uvijek nadjete nekakav izlaz i riješenje za svaki problem. Iduća godina možda ne bude povoljna na ljubavnom planu, ali svakako nećete godinu provesti sami i bez ljubavi. Veze vjerojatno neće biti ozbiljne i neće možda ispuniti vaša očekivanja, ali sve je moguće.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

U ljubavi ste domina i napravit ćete sve da vezu dovedete do savršenstva. Iduća godina mogla bi vam donijeti ljubavni neuspjeh nakon kojeg će vam trebati malo vremena da ste prihvatite i prebolite. Osim toga, ta osoba će na vas imati ja utjecaj što će dodatno stvarati problem.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Vama je potreba ljubav, podrška i oslonac i netko tko će vas moći u svemu razumjeti i pratiti. Iduća godina bit će idealna za nova poznanstva, a i nove veze.

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Vama je potrebna ljubav i netko tko će vam pružiti sigurnost i u kome ćete vidjeti zaštitnika. Ipak, bit ćete vrlo oprezni pri odabiru partnera zbog straha od povrijeđenosti. Život će vam poslati ljubav, a na vama će biti da li ćete prihvatiti.

 

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Vi stalno tragate i tražite nekoga tko bi odgovarao vašim kriterijima. Međutim, niste zaljubljive prirode pa previše birate i imate jako visoke kriterije. To vam radi dodatan problem. Smanjite kriterije pa možda i zaplovite u ljubavne vode, osim ako se ne zaljubite.