U naredna tri dana: OVAJ znak će dobiti OGROMAN NOVAC iz neočekivanih izvora, a OVAJ će saznati za svog tajnog obožavatelja…

U naredna tri dana: OVAJ znak će dobiti OGROMAN NOVAC iz neočekivanih izvora, a OVAJ će saznati za svog tajnog obožavatelja…

12 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

U naredna tri dana: Možda sklapate jedan od najvećih zajedničkih poslova. Ali morate još jednom izričito spomenuti svoju misiju i ciljeve svom partneru. Ako dođe do svađe, možda ste vođeni impulsima i to je ono što trebate držati pod kontrolom. Sljedećih nekoliko dana možete posvetiti svojim intelektualnim aktivnostima ili proučavanju umjetničke strasti.

 

BIK

U naredna tri dana: Ako razmišljate o tome što se danas kuha u kuhinji onda je vjerojatno dobro da to učinite. Vaše zvjezdice jamče vam danas gastronomski užitak. Pazite na svoje zdravlje i održavajte higijenu. Ovih dana ćete riješiti nesporazum s vašim prijateljem. Ogroman ovac možete dobiti iz neočekivanih izvora.

 

BLIZANCI

Vaše raspoloženje je razigrano i dramatično i privlačit će vas sve lijepe stvari. To može dovesti do nekih neplaniranih i nepotrebnih izdataka. Sve vaše potrage imat će estetski dodir. Također možete otići na neki tretman ljepote. Ovih dana ćete biti veselo raspoloženi, a to će stvoriti i druženje na vašem radnom mjestu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Želja da budete uspješni može biti pojačana u vama! A možda ćete nastojati poboljšati svoje vještine pisanja i govorništva. Pokušajte pročitati neke korisne savjete kako to postići ili kontaktirajte iskusne ljude za bolje upute. Međutim, nemojte biti nemarni prema onima koji već dugo čekaju vašu pažnju i brigu.

 

LAV

Dani su posebno pogodni za započinjanje nečeg novog. Ako ste razmišljali o promjeni posla ili karijere ili o prelasku na drugog poslodavca ili čak o započinjanju nove veze, onda su ovo savršeni za to. Čak i ako se potez čini riskantnim, riskirajte i vjerojatno će ispasti sjajan i upravo ono što ste trebali učiniti.

 

DJEVICA

Ovih dana ćete puno bolje proći i kod kuće i na poslu ako uđete u partnerstvo. Individualni napori mogu naići na zapreke koje se čine neobjašnjivim i koje je nemoguće ukloniti. Timski rad uvelike će doprinijeti negiranju ovih blokada. Suradnja i timski rad završit će vam uspjehom u svakom pothvatu.

 

VAGA

Ovih dana ćete biti ispunjeni željom da učinite nešto i impresionirate druge. Bit ćete u mogućnosti poduzeti snažne i odlučne akcije i vaš je osjećaj za tajming trenutno neumoljiv. Sada ćete moći riješiti svoje stare dugove i obveze. Svojim brzim razmišljanjem možete pomoći nekome tko vam je blizak.

 

ŠKORPIJA

Vrijedno radite i još više partijajte! Čini se da je ovo vaša tema dana, a također je apsolutno prikladna! Dan može započeti redovnom radnom rutinom, ali može završiti slavljem s bliskim prijateljima i obitelji! Imate izvrstan smisao za humor pa možete odlučiti biti i domaćin velikih događaja! Narednih dana ćete saznati tko je vaš tajni obožavatelj.

 

STRIJELAC

Sada ste razvili snažan osjećaj predanosti. Možda ćete morati ispuniti neke obiteljske obveze i sjajno ćete dorasti toj prilici. Trenutno ćete usavršavati sve svoje vještine i prizivati ​​svoje skrivene resurse kako biste se suočili s izazovima u svom životu. Putovanje će vjerojatno biti teško, ali ćete uživati ​​u svakom trenutku.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Hitno morate razumjeti i ovladati umijećem balansiranja fizičke stvarnosti sa svojom vizijom. Iako su vaši planovi ambiciozni, morate razumjeti stvarne prepreke na vrhu tih planova. U protivnom idete u smjer sudara usprkos svim svojim dobrim namjerama. Također morate shvatiti da vaši planovi mogu biti u sukobu s planovima nekoga tko je odlučan i ambiciozan poput vas.

 

VODOLIJA

Odlučni ste igrati igru ​​moći koja može uključivati ​​poštena i nepoštena sredstva za postizanje vaših ciljeva. Nakon što ste dugo bili stjerani u kut, nalet energije s planeta sada bi vas mogao ispuniti samopouzdanjem. Možete donositi odluke na temelju svojih instinkata i budite sigurni, nitko vam se neće smijati u lice.

 

RIBE

Pazite! Vaši konkurenti mogu vas pokušati opteretiti pravilnim planiranjem. Ali moći ćete ih lako namazati! I neće im preostati ništa drugo osim da vas pohvale za vaš zalogaja. Upoznajte svoje najbolje prijatelje kako biste u tu mračnu situaciju unijeli malo lakoumnosti.