DO KRAJA GODINE: OVI znaci dobit će DRUGU PRILIKU – Slijedi im POMIRENJE sa BIVŠIM PARTNEROM jer im je LJUBAV SUĐENA!

DO KRAJA GODINE: OVI znaci dobit će DRUGU PRILIKU – Slijedi im POMIRENJE sa BIVŠIM PARTNEROM jer im je LJUBAV SUĐENA!

7 prosinca, 2023 0 By Admin 2

OVAN

Do kraja godine: Ljubav je nešto što se po vama dogodi samo jednom. Uvijek ste vjerovali u pravu i iskrenu ljubav i za ljubav ste dali sve. Vaša veza sa osobom sa kojom ste iskusili takvu pravu ljubav je završila, na vašu veliku žalost. Shvatili ste da ne vrijedi tražiti krivca jer ste oboje pridonijeli prekidu veze, iako ste se silno voljeli.

Teška vremena proživljavate od tog kobnog prekida i nije vam lako. Slično se osjeća i vaš bivši partner koji bi kao i vi učinio sve da se pomirite. Zvijezde vam predviđaju skoro pomirenje i pružit će vam priliku da se konačno sretnete i pokušate ponovo.

Vama je sve ovo vrijeme nedostajala prilika u kojoj biste rekli što osjećate i nakon koje bi se ponovo zbližili. Oboje ste tvrdoglavi i do takve prilike do sada još nije došlo. Sada će zvijezde odigrati svoju ulogu i omogućiti vam susret koji tako dugo čekate.

To će se dogoditi vrlo brzo i iako će izgledati da ste se slučajno sreli, neće biti tako. Sudbina vam je da se pomirite i da nastavite tamo gdje ste stali, ovoga puta bez prekida. Zvijezde vam kroje tu sudbinu i ovoga puta ćete oboje biti presretni zbog toga.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

To je vaša zajednička sudbina od koje ne možete pobjeći. Potrebno je samo još malo strpljenja i konačno će sve sjesti na svoje mjest, konačno će ljubav pobijediti.

BLIZANCI

Veliku ljubav osjećate prema osobi koja vas je ostavila ne tako davno i sve biste učinili kada bi se ta osoba vratila u vaš život. Do pomirenja između vas dvoje će svakako doći, zvijezde tako kažu, ali proći će još neko vrijeme da se to ostvari. Ne zamjerajte ono što ste zamjerali bivšem partneru kada se ponovo sretnete.

Vaši prigovori bili su veliki razlog vašeg raskida i takve greške nemojte ponavljati. Time nećete dobiti ništa, možete samo izgubiti kao što već jednom jeste. Uskoro će doći do susreta sa vašim bivšim partnerom i to na njegov zahtjev. Bit ćete iznenađeni zbog toga, ali shvatit ćete da vas bivši i dalje voli i da ne može biti bez vas.

Vi gajite iste osjećaje, pa je samo pitanje vremena kada će doći do pomirenja. Ovoga puta budite pametniji i ne tražite dlaku u jajetu, vjerujte partneru kao što i partner vjeruje vama. To će biti glavni temelj početka vaše nove veze, nastavak stare ljubavi je ono što oboje želite.

Ne dozvolite nikome i ničemu da staje između vas jer je ljubav ono za što se isplati boriti. Između vas ljubav postoji i dalje, nikada nije nestala i vaša budućnost bit će prekrasna. Bez obzira na sve drugo, samo ljubav može održati vezu i za ljubav se isplati boriti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vama slijede dani u kojima ćete ponovo biti sretni jer ćete uspjeti vratiti staru ljubav u vaš život, a to je ono što sve ovo vrijeme tako silno želite. Dani koji dolaze donose samo sretne trenutke u vaš život.