DECEMBARSKA DEŠAVANJA: OVAJ znak će UŽIVATI u sreći, dok će OVOM znaku biti SLOMLJENO SRCE!

DECEMBARSKA DEŠAVANJA: OVAJ znak će UŽIVATI u sreći, dok će OVOM znaku biti SLOMLJENO SRCE!

7 prosinca, 2023 0 By Admin

Zvijezde jednom znaku donose lijepe vijesti, dok će drugom znaku donijeti ono čega se najviše boji, donijet će mu slomljeno srce.

Slomljeno srce je sudbina koja čeka pripadnike ovog znaka i sve ono što slijedi nakon toga: tuga, bol i veliko razočaranje u ljubav. Težak period za pripadnike ovog znaka započet će uskoro, a trajat će onoliko dugo dok se nesretna ljubav ne preboli.

 

JARAC

Decembarska dešavanja: Vaša očekivanja u periodu koji slijedi nisu ni velika, ni mala. Jednostavno ste realan čovjek i znate što možete očekivati i koje su granice koje ne možete prijeći. Vrlo brzo ćete se uvjeriti da postoji zvijezda sreće koja vas prati i koja će vam dokazati da je sve moguće. Čuda će se dogoditi i vaš život će odjednom, ničim izazvan krenuti u nekom drugom smjeru.

Dešavanja koja slijede pokazat će vam da itekako trebate očekivati maksimum od života jer će vam vaša zvijezda uskoro donijeti sreću. Svi segmenti vašeg života će se popraviti i krenuti boljim smjerom. Poslovni dio će biti pravo iznenađenje za vas jer ćete uspjeti u nečemu o čemu niste ni maštali. Vidjet ćete da su čuda moguća i da se čuda događaju baš vama.

Velika sreća vas očekuje baš u svemu i to je ono što će vas oduševiti. Sve čega se dotaknete pretvorit ćete u uspjeh. Sreća će vam pomoći da ostvarite čuda i da vaš život postane bajka. Uživat ćete jako dugo u toj sreći jer su zvijezde tako odlučile, a vi sigurno nećete imati ništa protiv toga.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Vama slijedi period kakav niste priželjkivali, period tuge, boli i velikog razočarenja u ljubav. Ljubav je ono što ste smatrali najčvršćim dijelom vašeg života i u ljubav nikada niste sumnjali. Bili ste uvjereni da je vaša trenutna ljubavna veza, veza za cijeli život. Tim teže će vam sjesti činjenica da niste imali pravo. Vaša ljubavna veza će se raspasti kao kula od karata i to će se dogoditi uskoro, trenutno i bit će jako bolno.

Sve u što ste najviše vjerovali će nestati i to će biti ono što će najviše boljeti. Slomljeno srce je najblaži izraz za stanje u kojem ćete biti. Vas će jako povrijediti postupak partnera koji će značiti kraj vaše ljubavne veze.

Mislili ste da do toga nikada neće doći, ali to će se uskoro dogoditi, na vašu žalost. Neće vam preostati puno opcija, najbolja je da se što prije pomirite sa time jer sigurno nečete uspjeti vratiti ljubav u vaš život.

Što prije shvatite da sa ovim partnerom nemate budućnost, to bolje po vas. Tek tada ćete moći krenuti dalje i tražiti osobu sa kojom ćete moći dijeliti ljubav. Za sada, očekuje vas period tuge u kojem ćete preispitivati sebe i svaki vaš postupak, tražiti vašu krivicu.

Vaše krivnje za to nema, shvatit ćete to ubrzo, sudbina je takva da vam nije bilo suđeno biti sa tom osobom. Prihvatite to i krenite dalje, nikad ne znate što je iza ugla i što vam život nosi. Krenite hrabro i tražite svoju sreću.