VIKEND HOROSKOP: Nekoga će zvijezde OBRADOVATI ovog vikenda i donijeti DIVNE VIJESTI!

VIKEND HOROSKOP: Nekoga će zvijezde OBRADOVATI ovog vikenda i donijeti DIVNE VIJESTI!

5 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Vikend horoskop: Učinite nešto uzbuđenja u svom životu. Obujte cipele za hodanje i krenite istraživati ​​neko nepoznato odredište. Budite zaposleni, ali pazite da ništa ne pretjerate. Bit ćete u središtu pozornosti u grupnim aktivnostima.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ako vaša logika prevlada nad vašim srcem, stvari će se vjerojatno promijeniti na bolje. Krajnje je vrijeme da pokrenete dirljivu stranu svog lika.

 

 

BLIZANCI

Bit ćete izuzetno emotivno i romantično raspoloženi. Možda ste zabrinuti zbog svojih osobnih odnosa, zdravlja, prehrane, karijere itd. Morate se čuvati od prekomjernog stresa i brige te se brinuti o svom zdravlju.

 

 

RAK

Povoljni dani vam dolaze. Osjetit ćete osjećaj radosti i sreće.  Možda ćete se zaljubiti ili imati jake romantične veze s nekim. Sjajno vrijeme za zaljubljene.

 

 

LAV

Nazovite to trenutnim ponovnim paljenjem iskrice sjaja i energije, ovih dana nalazite ćete se  na vrhuncu vaše dinamike. Fantastični dani za sve, budući da vaša mašta i nadahnuće dosežu nove visine i motiviraju druge na izvrsnost. Prisjetite se riječi legendarnog glumca: “Ustani, probudi se i nemoj stati dok ne postigneš svoj cilj.”

 

 

DJEVICA

Ovo su dani kada ćete biti poput željeznog čovjeka: zlatno srce, čelični živci, ipak, bez sjajnog oklopa. Tolerancija, optimizam i izrazito umjetnički talenti zavladati će skloništem. Potražite akademike u umjetnosti. Vaše razumijevanje života pomoći će vam da bolje služite društvu. Da, poput Iron Mana.

VAGA

Nadolazeći dani bit će prekrasni i donijeti vam pomak. Morat ćete upoznati i naučiti mnogo od vodećih dužnosnika i starijih ljudi. Viši položaji u vašem uredu danas će vam pružiti dobru podršku. Klonite se sudskih postupaka ili izjašnjavanja jer ovi dani nije nisu dobri za vođenje sudskih bitki.

 

 

ŠKORPIJA

“To je ostvarenje sna”, možda ćete danas iznenađeno izgovoriti ove riječi. Vaš dvorski dom je spreman ili samo možete dobiti ključeve svog toliko željenog vozila. Možda ćete imati produženo slavlje primanjem ili darivanjem. Ipak, pazite da ne napravite rupu u džepu.

 

 

STRIJELAC

Danas se sprema uravnotežen dan. Nađite se koliko kod kuće, tako i za radnim stolom. Možete se zabaviti sa svojim prijateljima u doba zabave i igara. No, što se tiče obitelji, na kartama je nešto praktičnije, poput preuređenja kuće.

 

 

JARAC

Ako ste sportska osoba, uživat ćete u dobrom zdravlju i slavi, dok će inženjeri razmišljati o ulaganju novca u nove poslovne pothvate. No, pobrinite se da znate što radite, manji lapsus može vas koštati bogatstva i do sada biste već shvatili da se pokajanjem ništa neće poništiti. Vaš društveni položaj može postati jači. Ljudi mogu razviti visoko mišljenje o vama, a vaš ugled bi također mogao biti pojačan.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Novac je vrlo važan, a vaša će obitelj zahtijevati vašu prisutnost u svim financijskim poslovima. Na poslu će stvari biti ugodnija. Možda ćete dobiti i nove projekte. Možda i izlet uskoro.

 

 

RIBE

Vaš inherentni dinamizam i energija zablistat će ovih dana. Slobodnjaci će biti nadahnuti i dočarat će remek djela. Navečer vas očekuju ugodna iznenađenja.