TOKOM VIKENDA: Ribe će imati NAJSRETNIJI DAN ikada, Ovan i Vodolija dolaze do NOVCA i LJUBAVI, Škorpiji će se desit LJUBAV, Jarac će biti presretan zbog POZIVA!

TOKOM VIKENDA: Ribe će imati NAJSRETNIJI DAN ikada, Ovan i Vodolija dolaze do NOVCA i LJUBAVI, Škorpiji će se desit LJUBAV, Jarac će biti presretan zbog POZIVA!

5 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Tokom vikenda biste mogli dobiti neočekivano, nešto što će vas zapanjiti, ali i jako obradovati. Radi se o novčanom dobitku kakvog niste ni sanjali. Romantika bi također tigrati značajnu ulogu tokom vikenda, jer se i vi i trenutni ili potencijalni romantični partner osjećate posebno. Izađite s partnerom i provedite ugodno vrijeme zajedno.

 

 

BIK

U prošlosti komunikacija među vama i ljubavnim partnerom možda nije bila na nivou, ali sada je zaista onakva kakva treba i biti. Slušajte što partner ima za reći i čuvajte ono što najviše volite. Morat ćete razmisliti o tome što ćete učiniti u vezi nekih obiteljskih problema, ali to ostavite za kasnije.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ne očekujte puno od ove osobe koja vas neko vrijeme neprestano umara svojom pričom, ta osoba nije po vašoj mjeri i nije vam potrebna u životu.  Energija koju imate bi trebala biti dovoljno jaka da potraje još dugo, stoga se možete upustiti u ostvarenje svojih planova.

 

 

RAK

Tokom vikenda vas može snažno privući neka osoba koja dolazi iz dalekih krajeva.   Osoba može biti na proputovanju, ali suđena vam je određena povezanost, što ćete oboje otkriti. Razgovor bi vam mogao biti zanimljiv. Ova osoba bi mogla biti i vaša sudbina.

 

 

LAV

Pokušajte se opustiti i odmoriti tokom vikenda jer je sada vrijeme za to. Ne možete stalno raditi bez odmora. Zanemarujete obitelj i oni to vide. Pustite posao na neko vrijeme i posvetite se vrijednostima koje obogačuju vaš život.

 

 

DJEVICA

Ako ste trenutno u ljubavnoj vezi, ali niste u braku, ovog vikenda bi bilo idealno vrijeme da razgovarate o zajedničkom životu. Vaš partner očekuje da učinite prvi korak i to biste trebali napraviti. Sada je prilika za to pa samo hrabro naprijed, ne bojte se, sve će ispasti savršeno!

VAGA

Ovog vikenda ćete morati obaviti neki posao sa zanimljivom osobom u čijem društvu uživate. Živi razgovori trebali bi ubrzati dan. Mogli biste završiti dan radujući se ponovnom viđenju ove osobe. Kroz svog novog prijatelja i posao trebali biste zaista potpuno uživati.

 

 

ŠKORPIJA

Nova ljubavna veza mogla bi se pojaviti, možda s nekom osobom kao što ste vi. Tu osobu privlači vaša energija, vaša unutarnja snaga kojom zračite. Mogli bi zaista uživati u razgovoru. Osjećaji bi trebali biti duboki. To bi moglo dovesti do nečeg predivnog.

 

 

STRIJELAC

Očekujte goste tokom vikenda i to u velikom broju. Možda će biti i puno djece pa će atmosfera biti bučna i zanimljiva.  Možda ćete čak doći u iskušenje da odete nekuda, ali vaši ukučani to sigurno neće dopustiti.  Samo se opustite i uživajte.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Poziv bliskog prijatelja danas bi vam mogao donijeti dobre vijesti u poslovnom smislu. Toliko ćete biti sretni zbog toga da ćete željeti javiti svima koje poznajete. To bi se moglo odnositi na neku vrstu kreativnog projekta, možda nešto što ste odavno planirali.  Vjerojatno ćete poželjeti izaći i proslaviti s osobom koja vam je donijela vijest.

 

 

VODOLIJA

Ovo što slijedi tokom vikenda bi vam moglo uljepšati život.  Iznenadit će vas i ljubav; ili ćete se zaljubiti ili ćete saznati tko je zaljubljen u vas. Nešto nezaboravno vam slijedi, prepustite se i uživajte u tome!

 

 

RIBE

Ovaj vikend bi mogao biti jedan od najsretnijih vikenda koje ste imali nakon dugo vremena. Bilo da ga provedete sa partnerom, bilo sa prijateljima, fenomenalno ćete se zabaviti i opustiti. Možda upoznate i nekoga tko će igrati važnu ulogu u budućnosti, sve je moguće tokom vikenda. Uživajte u potpuno ugodnom, poticajnom vikendu!