HOROSKOP NESRETNO ZALJUBLJENIH: OVI znakovi jako pate zbog nesretne ljubavi, uskoro im slijedi POZIV od VOLJENE OSOBE!

HOROSKOP NESRETNO ZALJUBLJENIH: OVI znakovi jako pate zbog nesretne ljubavi, uskoro im slijedi POZIV od VOLJENE OSOBE!

4 prosinca, 2023 0 By Admin

RAK

Horoskop nesretno zaljubljenih: Jako vam je teško jer ste osoba koja jako pati zbog ljubavi koja vam je neuzvraćena. Vi ste jako zaljubljeni u tu osobu i što god činili, ništa vam ne govori da i ta osoba gaji ljubavne osjećaje prema vama. Ta osoba se ponaša potpuno nezainteresirano za vas, bez obzira na sve vaše pokušaje da se pokažete u najboljem svjetlu. Polako počinjete gubiti nadu da ćete ostvariti ljubavnu vezu sa tom osobom, što vas jako boli. Vaša ljubavna bol je svakim danom sve veća i jedino što želite je da se dogodi čudo.

Vama će se čudo i dogoditi vrlo brzo jer ćete primiti poziv od te osobe. Bit će to uistinu iznenađenje za vas i tada će vam se vaše nade opet vratiti. Poziv koji će uslijediti mogao bi promijeniti sve jer će ta osoba htjeti da se sastanete. Tek tada će vas uhvatiti panika jer ćete željeti ostaviti što bolji dojam. Ne brinite, morate se opustiti jer sve govori da se i vi toj osobi sviđate. Zašto bi vas inače zvala da se nađete, zar ne? Na vama je da ostavite dobar dojam, svakako. Međutim, pokušajte biti što više svoji, ne glumatajte i ne prikazujte se onakvim kakvi niste.

Ta osoba je vrlo oprezna i zato je prošlo toliko vremena dok niste dobili poziv. Ta osoba cijeni iskrenost više od svega, pa pokušajte što više biti iskreni. Ako se prikažete onakvim kakvi niste, ta veza neće dugo trajati. Budite iskreni prema sebi, prije svega. Nakon toga, ta osoba će steći pravi dojam o vama i vama se smiješi lijepa ljubavna priča.

VODOLIJA

Gotovo svatko od nas je doživio da se nesretno zaljubi, da osoba u koju je zaljubljen ne odgovara na isti način. Možda je sve to neka luda ljubavna igra, ali vrijeme provedeno u ljubavnom razočaranju je svima teško.

Ipak, vi ćete patiti neko vrijeme zbog neuzvračene ljubavi, ali onda će se dogoditi nešto što će cijelu ljubavnu situaciju promijeniti iz korijena. Dogodit će se poziv osobe u koju ste beznadežno zaljubljeni i to će biti prekretnica u vašem ljubavnom životu.

Sve nakon toga postat će predivno za vas jer ćete shvatiti koliko ste povezani i kolika je vaša ljubav. Pred vama je bolja budućnost u ljubavnom životu, pred vama je nešto predivno što nikada nečete moći opisati riječima. Zato pazite na svoju ljubav jer ona je nešto najvrijednije što imate.

 

OVAN

Vi ste zaslužili biti voljeni jer vama ljubav znaći sve u životu. Ljubav vam je oduvijek na prvom mjestu i ne može se zamijeniti ni sa čim. Patite zbog neuzvračene ljubavi, ali to će se vrlo brzo promijeniti.

Očekuje vas poziv osobe u koju ste ludo zaljubljeni. Taj poziv probudit će nove nade u vama, nade da ćete biti zajedno. Osoba u koju ste zaljubljeni također gaji ljubavne osjećaje prema vama, iako vi to do sada niste primjetili. Možda ste trebali drugačije protumačiti neke postupke te osobe pa bi vam i prije sve bilo jasno.

Ovako, čekali ste neko vrijeme, ali sve će doći na svoje. Vi ćete ostvariti ljubavnu vezu sa tom osobom i tada nitko neće biti sretniji od vas. Nastojte da tu vezu zadržite jer osoba sa kojom ćete biti je idealna za vas.