DO KRAJA NEDELJE: Bika će istina IZNENADITI, Rak će TUGOVATI, a OVAJ znak će UŽIVATI u novcu i ljubavi…

DO KRAJA NEDELJE: Bika će istina IZNENADITI, Rak će TUGOVATI, a OVAJ znak će UŽIVATI u novcu i ljubavi…

2 prosinca, 2023 0 By Admin

BIK

Do kraja nedelje: Ništa bitno niste očekivali u periodu koji je pred vama. No taj period će vam biti jako važan. Na poslovnom planu niste si mogli ispuniti sva očekivanja, jer vam klima baš i nije pogodovala. No u narednom periodu možete očekivati da ćete saznati neke stvari. Saznat ćete istinu koja će vas šokirati.

Saznat ćete da vaše kolege ipak nisu baš onakve kakvima se predstavljaju. Neki postupci koje ćete saznati da su vaši bližnji napravili će vas šokirati, te će vas povrijediti. U ljubavi je drugačija situacija. Vaš bivši partner na kojega ste vi polako već i zaboravili, vas još ipak nije zaboravio.

Taj bivši partner je na sve načine pokušavao da vas zaboravi i da krene dalje svojim životom, no to nikako nije mogao. Ta osoba vas i dalje želi pokraj sebe. Možete očekivati poruku ili poziv te osobe u vrlo kratkom periodu. Sigurno je to da vas očekuju zanimljivi dani u periodu koji je pred vama.

Nakon sastanka sa tom osobom, shvatit ćete da vi i dalje nešto gajite prema toj osobi. Razmislite te odlučite želite li imati tu osobu ponovno pokraj sebe i život sa njom nastaviti tamo gdje je stao. Ili se povući kao što ste i napravili, te si osigurati neki drugi i po vama možda bolji život.

Očekujte neke postupke od te osobe koje će vas ugodno iznenaditi i vratiti vas u vrijeme dok ste bili zajedno. Tim postupcima ta osoba vas želi vratiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nakon mnogo vremena razdvojenosti ipak srce te osobe je reklo da vas i dalje voli i želi pokraj sebe. Očekujte mnoga zanimljiva dešavanja na planu vaše ljubavne veze. A o vašoj sudbini morati ćete odlučiti sami.

RAK

Sa dešavanjima koja vam slijede u narednom periodu nećete biti zadovoljni. Duže vrijeme se nadate sreći, no vrijeme koje dolazi neće vam donijeti sreću, već jako puno problema. Sve negativne promjene možete očekivati na ljubavnom i poslovnom planu.

Zbog problema koje ćete imati na svom radnom mjestu, imat ćete problema sa velikim stresom i neće vam biti niti malo lako zbog toga. Zbog toga morate biti oprezni. Postupci vašeg partnera također će vam jako teško pasti. Očekujte postupke koji će vam nanijeti veliku bol i tugu. Očekuju vas veoma naporni i teški dani, jer će vaš partner napraviti neke totalno nepromišljene stvari.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

DJEVICA

Očekujte veoma lijepa dešavanja u vremenu koji dolazi. Dešavanja koja će vam se veoma dopasti te vam dane činiti ljepšima i boljima. Biti ćete pod zaštitom zvijezda, te ćete imati velike razloge za uživanje i sreću. Ne očekuju vas ljubavni problemi, veza će vam procvasti te ćete se osjećati kao da ste u oblacima. Postupci vašeg partnera će ukazivati koliko vas vaš partner ustvari voli.

Svakodnevno dokazivanje ljubavi će vas učiniti sretnijom osobom. Možete očekivati i manji novčani dobitak koji bi vam mogao život okrenuti na jednu drugu i ljepšu stranu.

Stranu u kojoj ćete si moći ispuniti sve svoje snove i želje koje ste u posljednje vrijeme željeli.  Očekujte mnogo lijepih stvari, sva vaša očekivanja biti će ispunjena upravo zato što se pod zaštitom zvijezda.