LJUBAVNI HOROSKOP za 1. Decembar: OVAJ znak će prestati patiti, jer će shvatiti i saznati neke stvari o osobi za kojom pati…

LJUBAVNI HOROSKOP za 1. Decembar: OVAJ znak će prestati patiti, jer će shvatiti i saznati neke stvari o osobi za kojom pati…

30 studenoga, 2023 0 By Admin 2

OVAN

Ljubavni horoskop:  Sve bi trebalo ići dobro financijski, ali u ovom trenutku vaše financijske stvari nisu nešto o čemu želite ni s kim razgovarati. Možda želite donijeti odluku koja je vaša i na koju nitko drugi ne utječe. Ipak, netko – bliski prijatelj ili ljubavnik – će to saznati. Možda će oni pogoditi, a možda ćeš ti to izmaknuti. Ipak, nemojte paničariti zbog ovoga. Ova vas osoba razumije i neće pokušati vršiti neprikladan utjecaj.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Bliski prijatelj ili voljena osoba danas bi mogli nestati iz vidokruga, a vi biste mogli upasti u paniku kada vam ta osoba ne odgovara na telefonske pozive. Nemojte prebrzo donositi zaključke. Ova osoba je zaokupljena stvarima koje se u ovom trenutku čine važnima, a stići će do vas u svoje vrijeme. A kada konačno dotaknete bazu, mogle bi vam doći neke zanimljive vijesti. Opustite se, bavite se svojim poslom i veselite se pozivu.

 

 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Vaše srce danas možda treperi u mnogo različitih smjerova, dok se čini da je vaš mozak u potpuno drugoj dimenziji. Pokušajte zadržati uzde i ne dopustiti da vas paraliziraju silne emocije. Danas je dobar dan da prenesete svoje osjećaje s drugima i da svoje emocije iznesete na stol. Večeras bi bila dobra noć za kretanje prema objektu svoje želje.

 

 

RAK

Možda biste danas htjeli obratiti pažnju na svoju intuiciju. Vaša bi osjetljivost mogla biti pojačana i moći ćete se ugoditi ljudima i događajima oko sebe. Možete pokupiti nešto zanimljivo kroz svoj psihički “radar”. Ako danas morate raditi, mogli biste doznati trend ili promjenu. Kod kuće ćete možda moći razumjeti nešto što vaša voljena osoba doživljava jer će vaša empatija biti jača nego inače.

 

 

LAV

Vaš um danas radi na vrhunskom nivou i trebali biste iskoristiti ovu priliku da komunicirate svoje misli s drugima. Međutim, vaše emocije može biti malo teško odrediti i možda ćete osjetiti kako se kreću u oko milijardu različitih smjerova. Pokušajte ne dopustiti da vaši osjećaji pobrkaju stvarne probleme. Iskoristite energiju dana da se prepustite bezbrižnim razgovorima i kreativnim pothvatima.

 

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop:   Danas ćete biti raspoloženi da se u nekom obliku “počistite”. Ovo bi moglo biti u doslovnom smislu. Možete sterilizirati svoj ured ili dom i organizirati stvari od vrha do dna. Ili ste možda više zainteresirani za čišćenje osobnog problema koji vam je stvarao probleme. Mogao bi biti dobar dan za razgovor s voljenom osobom i rad na poboljšanju vašeg odnosa s njom.

VAGA

Provedite dan s drugima. Uživajte i cijenite svoje vrijeme provedeno s prijateljima i voljenima. Imate priliku voditi grupe ljudi na više razine svijesti. Ipak, pazite da vaše emocije ne preuzmu u potpunosti vaš racionalni um. Oduprite se sklonosti da se slažete s nekim drugim samo da biste izgladili stvari. Budite iskreni u svojim odnosima s drugima. Napravite korak unatrag i uočite veliku sliku prije nego što krenete glavom prema svojim ciljevima.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubavni horoskop: Komunikacija, osobito s poslovnim i romantičnim partnerima, trebala bi biti toplija, otvorenija i iskrenija nego inače. Iskoristite ovu situaciju da uklonite nesporazume, objasnite stvari koje vam se mogu činiti zbunjujuće i razviti novi osjećaj empatije s onima oko vas. Iz ovoga biste mogli izaći s jačim osjećajem jedinstva u svim vašim odnosima. Uživaj u danu.

 

 

STRIJELAC

Ne dopustite da danas budete previše opsjednuti poslom. Lakše društvene energije mogle bi vas potaknuti da steknete prijateljstva i povežete se s voljenima danas. Možda biste željeli počastiti kolegu društvenim ručkom i upoznati tu osobu na osobnijoj razini. Ili biste mogli biti raspoloženi da napravite neke lude planove za večer. Možda želite ići na ples ili prisustvovati glazbenom koncertu.

 

 

JARAC

Ljubavni horoskop: Ljubav i romansu danas pojačava nalet komunikacije. Osjećaji i sjećanja rado se dijele. Ili vi ili vaš partner mogli biste otkriti nešto o sebi čega drugi prethodno nije bio svjestan, što bi moglo ojačati međusobnu vezu. Nešto od onoga što ste razmijenili moglo bi biti malo iznenađujuće, ali bez obzira na to, vaš bi odnos trebao biti mnogo bolji za svu ovu otvorenu, iskrenu komunikaciju s puno ljubavi. Iskoristite to maksimalno!

 

 

VODOLIJA

Danas biste mogli biti raspoloženi za neko slavlje i navijati. Planetarne energije će pojačati vašu energiju i učiniti da se osjećate kao da se družite s dobrim prijateljima. Ako postoji izgovor za zabavu, svakako ga trebate iskoristiti! Proslavite zakašnjeli rođendan prijatelja ili nečiju maturu na fakultetu. Osjećat ćete se dobro dok podignete čašu da nazdravite nekom posebnom i prepustite se iskrenom smijehu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ljubavni horoskop:  Jeste li poželjeli iznenaditi svog ljubavnog partnera poklonom? Možda postoji nešto što vaš voljeni želi već duže vrijeme, ali nije mogao skupiti hrabrost da se odluči i kupi. Ovo bi bilo predivno iznenađenje i trebalo bi ga jako cijeniti! Izrazi zahvalnosti mogli bi biti praćeni dugim razgovorom koji vas zbližava. Uživaj u danu.