DECEMBAR DONOSI VELIKU DILEMU: Hoće li pripadnici OVIH znakova pružiti BIVŠOJ LJUBAVI još jednu priliku?

DECEMBAR DONOSI VELIKU DILEMU: Hoće li pripadnici OVIH znakova pružiti BIVŠOJ LJUBAVI još jednu priliku?

30 studenoga, 2023 0 By Admin 2

BIK

Decembar donosi veliku dilemu: Uvijek vam je bilo jako teško preboljeti neuspješnu ljubavnu vezu i uvijek ste se nadali da ćete nekako riješiti vaše probleme i pomiriti se. Međutim, niste to nikada doživjeli jer bi bivši partner nastavio svojim putem bez osvrtanja u prošlost.

Teško vam se rastati od nekoga za koga osjećate nešto i to vam stvara velike probleme. Ipak, nakon nekog vremena i sami shvatite da je prekid najbolja opcija za vas. Vama treba čista i iskrena ljubav, a ne samo netko tko će biti uz vas, bez većih emocija.

Zadnja vaša ljubavna veza vam se činila kao veza za cijeli život. Zaista volite tu osobu i nije vam palo na pamet da biste se mogli rastati. Dešavale su se stvari na koje niste imali utjecaja, ali ipak biste željeli biti sa tom osobom.

Prošlo je već dosta vremena i vi i dalje osjećate veliku povezanost sa bivšim partnerom. Očekujete čudo i želite vratiti bivšu ljubav u svoj život. Uskoro ćete dobiti jedinstvenu priliku za to jer vaša bivša ljubav vas i dalje voli i želi vam se vratiti. Bivši partner će vam to reći, jasno i glasno.

Tek tada nastaju problemi za vas. Svim srcem želite da vam se bivša ljubav vrati, ali postoji i jedan mali dio sumnje u takvu budućnost. Crv sumnje počinje rovariti po vašim mislima i pitate se da li je to zaista dobra ideja, bez obzira na vašu ljubav.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Naći ćete se u velikoj dilemi i neće vam biti lako odlučiti. Kakva god vaša odluka bila, neka bude promišljena i morate znati da ćete snositi posljedice te odluke, dobre ili loše, pokazat će vrijeme.

RAK

Vaš vas je ponos koštao ljubavne veze sa osobom koju volite i koja vas voli. Trenutak nepromišljenosti i vaš veliki ponos učinili su da ste ostali sami. Vrlo vam se teško pomoriti sa tom situacijom, ali i dalje vaša tvrdoglavost ne dozvoljava da ispravite svoju grešku.

Vaš partner želi se vratiti, želi biti s vama, ali vi sve vrijeme ignorirate njegove želje. Vi također želite obnoviti svoju vezu, jer ljubav je prisutna, ali ne možete protiv sebe.

Period pred vama prelomit će vaša razmišljanja i vi ćete po prvi puta svoj ponos ostaviti po strani. Ni sami nećete biti svjesni svojih postupaka koji će dovesti do obnavljanja vaše ljubavne veze.

Sve će vam biti kao neki san jer ćete misliti da vas neka druga ruka vodi u vašim postupcima. Zaista, zvijezde će vas začarati jer neće dopustiti da takva ljubav propadne. S vremenom ćete biti vrlo zahvalni na tome.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vama zvijezde namjenjuju povratak bivšeg partnera u vaš život i to ništa neće promijeniti. Jedini koji će se promijeniti ste vi. Vi ćete se promijeniti zbog ljubavi koja će biti jača od vašeg ponosa i vašeg velikog ega. Bit će to nešto najljepše što će vam se dogoditi u vašem životu.