LJUBAVNI HOROSKOP za 30. Novembar: Netko NEĆE MOĆI ODOLJETI i upustit će se u TAJNU VEZU, ali OPREZ!

LJUBAVNI HOROSKOP za 30. Novembar: Netko NEĆE MOĆI ODOLJETI i upustit će se u TAJNU VEZU, ali OPREZ!

29 studenoga, 2023 0 By Admin 2

OVAN

Ljubavni horoskop:  Sjajan je dan jer ćete moći otvoreno komunicirati sa svojim partnerom. Dugo ste tražili ovu priliku! Otkrijte s njim sve svoje tajne i podijelite brige koje imate! Dopustit će priljev entuzijazma u vašu vezu, zbližavajući vas kao prijatelje, ali i kao par.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK

Ljubavni horoskop:  Nešto u vašoj vezi daje vam osjećaj da sve ide savršeno i da je trajna veza na planu. Veza može čak poprimiti oblik braka. Ali prije nego što se predate, duboko udahnite i čitajte između redaka. Može se pokazati da je istina ili ćete možda otkriti nešto što ste ignorirali.

 

 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Nedavno ste bili nemarni prema svim vrstama veza u svom životu! Ali prije nego što bude kasno morate premostiti jaz! Vaš partner je stajao uz vas u čudnim trenucima, ali negdje mu ne možete dati isti povrat. Nemojte špekulirati o manama koje vaš partner posjeduje. Niste primijetili dok se on jako poboljšao!

 

 

RAK

Dan je idealan za planiranje nekih obiteljskih aktivnosti. Odvedite svoju djecu na igru ​​s loptom, u park ili muzej. Također možete planirati da provedete vrijeme sa svojim roditeljima ili braćom i sestrama. Večer je posebno pogodna za romantiku, ali bolje je pokušati intimno druženje nego veliku zabavu. Obiteljske obveze sada će imati prioritet.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop:   Na frontu odnosa danas je naznačena velika promjena. Ako ste već u vezi, dobro razmislite gdje je želite odvesti ili je li došlo vrijeme da se izvučete iz loše situacije. Ako ste slobodni, onda ovo nije najbolje vrijeme da se upustite u novu vezu jer ćete vjerojatno pogrešno pročitati signale.

 

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop:  Dan je dovoljno dobar samo za vino i večeru! Naći ćete mnogo ljudi koji lebde oko vas tražeći vašu pažnju. Svi su tu za neku ili drugu korist, nitko od njih nije dostojan ozbiljnog angažmana! Međutim, jedan od njih može se pokazati kao dobar prijatelj s kojim možete dijeliti stvari na platonskoj razini.

VAGA

Ljubavni horoskop:  Vrijeme je idealno za boravak sa svojim romantičnim partnerom jer će vas iz tog kuta obasipati ljubav, privrženost i pažnja. Uzmite geste u duhu u kojem su namijenjene i uživajte u njima bez kritiziranja. Izbjegavajte tvrdoglavost ili iskopavanje starih rana u vrijeme kada se vaš partner osjeća posebno zaljubljeno. Također možete uzvratiti intimnom romantičnom gestom.

 

 

ŠKORPIJA

Položaji planeta odražavaju da vam predstoji neki veliki sukob. Ovaj sukob može utjecati i na vaš ljubavni život i na karijeru. Važno je da ne reagirate emotivno na riječi i postupke partnera. Umjesto toga, svaka se gesta mora ocijeniti u nepristranom svjetlu kako biste bili sigurni da donosite ispravnu odluku.

 

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop:  Čini se da je vaša ljubavna veza danas prilično komplicirana i nekoliko problema će zahtijevati vašu pažnju. Međutim, uskoro ćete shvatiti da vam je bavljenje ovim problemom zapravo pomoglo da dosegnete višu razinu razumijevanja i da su brojne skrivene stvari sada jasne. To će vam dati snagu da izgradite transparentniji odnos.

 

 

JARAC

U ovom trenutku možete se prepustiti užicima uglavnom! Nekome u svojoj blizini jednostavno ne možete odoljeti! Ali budite oprezni, zabranjeno voće je teško probavljivo! Pobrinite se da nemate nikakvih posljedica koje proizlaze iz ove vaše zabavne i vesele avanture.

 

 

VODOLIJA

Ljubavni horoskop:  Niste odvojili vrijeme da riješite trivijalne probleme. Danas su se nakupile kako bi izgledale velike. Danas se osjećate zapetljanim. Stvari su se zakomplicirale i nemate pojma odakle početi. Preporučljivo je razgovarati licem u lice. Do kraja dana možda ćete se osjećati ugodno u društvu svog partnera.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ljubavni horoskop:   Teško je to podnijeti, ali možda ćete morati! Zvijezde pokazuju neslaganje s današnjim partnerom ili čak razdvojenost ako se situacija pogorša. Ali to će biti privremeno ako budete skloni zadržati hladnoću. Ne dopustite da vaš ego preuzme kontrolu nad vama. Bolje je da odete i razriješite nesporazum s partnerom i stavite sve probleme na kraj jednom zauvijek.