LJUBAV: OVA 2 znaka su dosta patila, sada im DOLAZI VRIJEME PRAVE LJUBAVI!

LJUBAV: OVA 2 znaka su dosta patila, sada im DOLAZI VRIJEME PRAVE LJUBAVI!

29 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav: Danas biste mogli patiti za izgubljenom ljubavlju, razmišljati o izgubljenim osjećajima u prošlosti. Možda ste raspoloženi da pogledate stare fotografije i razmislite o prethodnim vezama. Iako ste već iskusili mnoge izvanredne stvari, morate ostati fokusirani na svoju budućnost, a budućnost vam može donijeti puno bolje stvari nego što to sada mislite.

 

 

BIK

Možda se danas osjećate posebno romantično, ali vjerojatno da nećete imati priliku učiniti ništa da biste romantiku i osjetili. Razveselite se kupovinom nečega što vam treba ili ne treba i skrenite misli u drugom smjeru.  Samoća će proći i sigurno ćete nadoknaditi propušteno.

 

 

BLIZANCI

Danas biste se mogli osjećati vrlo zaštitnički prema osobi koju volite. Uvijek ste osjećajni i privrženi vašoj ljubavi kada vaša voljena osoba prolazi kroz stresne trenutke. Danas bi neki od ovih problema mogli biti vrlo izraženi, a vašem bi partneru baš sada trebala vaša podrška. Možda  romantična večera poboljša raspoloženje vašeg partnera.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RAK

Naredni dani će u vama probuditi veliku želju da pripadate nekome. Možda se radi o bivšem partneru ili čak osobi koja vam ne uzvraća na vašu ljubav. Možda vam te osobe neće biti dostupne ovih dana, ali ako budu, potrudite se da pokažete koliko vam je stalo.

 

 

 

LAV

Druženja s prijateljima možda neće biti tako dobra kao obično. Osjećate se malo više rezervirano nego inače, a razlog tome bi mogla biti vaša zbunjenost u vezi vaših romantičnih osjećaja. Začudo, unatoč vašoj povećanoj sramežljivosti, izlazak s drugima vjerojatno je najbolja opcija za vas.

 

 

DJEVICA

Možda ćete naići na neke nove izazove koji će biti dosta strani za vas. Kada dijelite odgovornosti i viziju s partnerom, morate naučiti kako napraviti nešto više kompromisa. Danas bi ovo pitanje oko kompromisa moglo isplivati ​​na površinu, pa je nužno da budete staloženi i da ne reagirate impulsno.

VAGA

Loša vijest koju ćete primiti će vjerojatno doći iz druge ruke, pa možda neće biti tako loše kao što se isprva činilo. Rad kojim se trenutno bavite može biti usporen, jer možda imate privremenu mentalnu prazninu o tome što učiniti sljedeće. Jednom kada izađete iz okvira u kojem razmišljate, rješenje može doći spontano, na vaše oduševljenje.

 

 

ŠKORPIJA

Vaš duh je smiren, staložen i želi takav i ostati. Međutim, kada se ljudi oko vas ne slažu, to vam ponekad slama srce. Jedna od lekcija je naučiti kako biti suosjećajan, a opet ostati dovoljno po strani. Danas neki prijatelji ili članovi obitelji možda sami rješavaju neke teške probleme, a vi im možete biti podrška.

 

 

STRIJELAC

Iako ste vedra i otvorena osoba, danas biste se mogli osjećati malo sramežljivije i rezerviranije nego inače. Razmišljat ćete o ljubavi ili prijateljstvu. Netko do koga vam je jako stalo može biti odsutan i nedostajat će vam. Budući da se osjećate posebno ranjivo, pripazite da vas netko ne povrijedi.

 

 

JARAC

Vaša potreba za privlačenjem pažnje bit će pojačana, možda i više nego što to sami želite. Često se nađete u društvenim situacijama u kojima ste okruženi strancima i tu uvijek želite iskočiti i biti onaj o kome se priča. Vjerujte svom šarmu i svom smislu za humor koji će vam pomoći da impresionirate druge.

 

 

VODOLIJA

Danas vam se po glavi mogu motati pitanja vezana uz duhovnu obnovu vas samih i filozofska pitanja koja neće dati smislene odgovore. Pazite da ono što danas čujete ne uzimate zdravo za gotovo. Bliski prijatelji ili partner može biti daleko, pa ćete se možda osjećati prilično usamljeno. Najbolji način da prođete kroz razdoblje razdvojenosti je da se posvetite bilo čemu i skrenete misli.

 

 

RIBE

Možda ćete se ovih dana posvađati sa svojim romantičnim partnerom. Ili ćete se jednostavno osjećati loše oko pitanja romantike. Možda prolazite kroz neke loše životne faze, razmišljate o vašoj ljubavnoj vezi i pitate se što zapravo želite od svog romantičnog života. To su važne stvari koje treba pomno razmotriti, samo nemojte isključivati ​​svog sadašnjeg partnera iz tog dijaloga.