KROZ NAREDNA TRI DANA: OVA 3 zodijaka će moći reći da im se KONAČNO POČINJU OSTVARIVATI ŽELJE…

KROZ NAREDNA TRI DANA: OVA 3 zodijaka će moći reći da im se KONAČNO POČINJU OSTVARIVATI ŽELJE…

29 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Kroz naredna tri dana: Želite istraživati ​​svijet i čini se da ste predugo zapeli na jednom mjestu. Iako okolnosti možda ne podržavaju vaš sljedeći potez, pobrinite se da stagnacija ne dolazi od partnera ili voljene osobe koja nije spremna ostati uz vas u vašoj sljedećoj avanturi.

Suovisni odnosi nisu baš najbolja mogućnost. Podsjetite se na osobni prostor i slobodu koju već imate. Vaša je odgovornost učiniti sebe sretnim.

 

 

BIK

Zdrava očekivanja ne možete smanjiti, ali njihovo ispunjenje možete potražiti negdje drugdje. Nema razloga da svoj imidž suzite na jednu osobu ili jednu okolnost koja bi “trebala” imati ulogu koju tražite u svom životu kada je toliko prilika upravo pred vama.

Promjene koje ste napravili još uvijek odzvanjaju u vašem umu i sada ste spremni okrenuti se svom unutarnjem svijetu, svijetu Jastva i postaviti svoje zdrave prioritete na takav način da vaša radosna autentičnost bude uključena i na vrhu popisa.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ako se usredotočite na dobro, dobro će vas s vremenom nagraditi. Sigurni ste da ste neke od svojih novih izbora utemeljili na zdravim i pozitivnim uvjerenjima i da ih nećete promijeniti samo zato što netko drugi inzistira na vama. Komunikacija može postati škakljiva, zapetljana, opterećena stagnacijom gdje bi trebala teći.

Odaberite svoje bitke, ostavljajući vrijeme za voljene osobe čak i ako ovo nije vrijeme koje obično slavite. Vrijeme je da zaronite u kolektivni osjećaj radosti i zabavite se s ljudima koji poznaju i prepoznaju vaše srce.

 

 

RAK

Čini se da zaboravljate važne informacije iz prošlosti samo zato što se nečiji stav čini drugačijim ili dovoljno samouvjerenim da vas natjera da preispitate svoju perspektivu. Nema cjenkanja sa stvarnošću, čak ni ako svatko ima svoju verziju istine.

Potvrdite vlastite emocije, izbjegavajući rane koje su u vašem životu opetovano stvarali isti ljudi. Visoka cesta nije nužno povezana s visinama ega i morate njegovati vlastite vrijednosti.

 

 

LAV

Postoje stvari koje biste rado preskočili, ne zato što ste mrzovoljni, već zato što vam se čine besmislenim ili opterećujućim kad već imate puno toga na tanjuru. Budite strpljivi i nemojte se savijati pod pritiskom. Imate puno čemu se radovati.

Promjene vaše rutine mogle bi postati teže ako previše razmišljate o vremenskim okvirima i koliko će trajati određeni projekti. Jednostavno se pomičite korak po korak.

 

 

DJEVICA

Raspoloženi ste započeti nešto novo dok se držite starih emocija i pitate se koje od njih treba oživjeti. Pokušajte ne pokleknuti pred povijestima koje ste davno prevladali. Povratak nekim od vaših loših navika može utjecati na vaše razumne odluke.

Još ne vidite cijelu sliku, ali vas to ne sprječava da usput promatrate detalje. Budite inspirirani i kreativni na putu do bilo kojeg cilja.

VAGA

Ne postoje slučajnosti, a neke se situacije čine previše nevjerojatnim da bi bile istinite. Život je pun iznenađenja za koja nemate vremena da ih u potpunosti procesuirate i metabolizirate. Postoji sinkronicitet u svakom pokretu i svakoj pojedinoj stvari u vašem životu koja se događa ovih dana.

Prekomjerno razmišljanje će vas izvući iz kolosijeka i natjerati vas da preispitate svoje prioritete, pogotovo ako o previše stvari otvoreno razgovarate s ljudima koji uopće ne vjeruju u vas. Pobrinite se da vam okolina pruža podršku koliko bi trebala biti.

 

ŠKORPIJA

Ne želite forsirati stvari koje ne idu dobro od početka. Čini se da je tijek važniji od bilo kojeg događaja ili odgovornosti koja vam u ovom trenutku vrši pritisak. Promatrajte kako će se stvari odvijati, ali ne propustite prilike, a pritom ostajete pasivni predugo.
Neka su vrata širom otvorena bez obzira na ograničenja ili zatvorena vrata negdje drugdje. Ako vam se čini da sve ide po zlu, bez odgađanja okrenite se onome što vam se čini kako treba.

 

 

STRIJELAC

Za sve postoji vrijeme i mjesto, a ne želite se isticati u situacijama koje imaju određeni kod i zahtijevaju određene izbore i ponašanja.

Odaberite okruženje koje odgovara vašim trenutnim potrebama ako imate priliku. Bez obzira na svakodnevna ograničenja i odgovornost prema drugima, prvenstveno ste odgovorni za sebe.

 

 

JARAC

Neke su odluke pametne iako odskaču od općeg pravila. Nemojte biti previše zaglavljeni u vrijednostima tradicije ako vam srce nije u tome i osjećate pritisak da slijedite određeni trag.

U želji da pomognete, možda ste prešli granice koje nije trebalo prijeći. Držite se na sigurnoj udaljenosti kako biste jasno vidjeli stvari i dopustite drugima da govore ako osjećaju potrebu, prije nego što postavite sva škakljiva pitanja o njihovim ranjivim stvarima.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Umorni ste i osjećate da vam je u posljednje vrijeme previše toga na ramenima. Društvene konstrukcije i norme nije lako slijediti, ali postoje stvari kojima se želite pridružiti jer se osjećaju od samog početka. Odvojite ih od onih koje je moguće izbjeći kako biste sačuvali energiju za pravi cilj.

Preispitivanje prošlih odluka moglo bi vas izluditi ako popustite. Podsjetite se da ste izgrađeni na tom temelju i naučenim lekcijama koje su prevelike da biste ih zanemarili. Vrijeme je za brigu o sebi i nježnost umjesto kritike.

 

 

RIBE

Ne znate jesu li vaši trenutni ciljevi realni, ali ste raspoloženi za nove odluke i želite važne stvari staviti na papir. Napuštanje vaše prošlosti imidža i osobnosti moglo bi biti teško, ali spremni ste uzeti prostor za pravilno ozdravljenje i regeneraciju.

Odmor je imperativ i ako ste izuzetno zaposleni, pobrinite se da se dovoljno naspavate, meditirajte i pronađite načine da opustite grč u svom tijelu. Ne treba vam više stresa.