PRORICANJE BUDUĆNOSTI IZ DLANA: Izaberi jedan dlan i SAZNAJ što će ti se VRLO BITNO dogoditi do kraja godine!

PRORICANJE BUDUĆNOSTI IZ DLANA: Izaberi jedan dlan i SAZNAJ što će ti se VRLO BITNO dogoditi do kraja godine!

28 studenoga, 2023 0 By Admin

Postoje razne metode proricanja budućnosti, a mi smo danas za vas pripremili proricanje budućnosti iz gledanja u dlan. Gledanjem u dlan možemo vam proreći blisku budućnost…

 

Ako ste ovdje onda to znači samo jedno, a to je da vas zanima što će vam budućnost donijeti. Ispred vas su tri različita dlana. Vaš zadatak je da odaberete samo jedan dlan, a potom saznajte što vam budućnost donosi…

 

PRVI DLAN

Ako ste izabrali ovaj dlan: Vi ste osoba koja nikada nema prevelika očekivanja. Nekada niste bili takvi. Nekada ste mnogo željeli i mnogo očekivali. Ali što se onda desi… Uglavnom se vaše želje ne ispune i onda ostanete razočarani, tužni i nesretni. Život vas je naučio da živite dan za dan i sretni ste svakim novim jutrom koji se probudite bez prevelikih očekivanja.

Upravo zato će vaša sreća biti uskoro još veća, jer će vas bliska budućnost, možemo reći, ugodno iznenaditi. Vi ćete već vrlo uskoro uspjeti rješiti dosta problema, a imate ih mnogo. To će vam biti o vrlo velike važnosti, jer ste mislili da će vas te brige pratiti još dugo. Ispostavit će se da neće biti tako.

Nakon toga ući ćete u period kada će vas nove brige zaobilaziti, a sretni trenutci će se samo nizati i to gotovo na svim planovima života. Ne brinite, naravno da će vas i u ljubavi pratiti sreća i to onakva na koju jako dugo vremena čekate. Vaše srce bit će ispunjeno ljubavlju i najljepšim romantičnim trenutcima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Sreću će dovesti do vrhunca novčani dobitat, a čak je moguće da budu i dva novčana dobitka. Bliska budućnost će vam donijeti samo one trenutke koji će biti ispunjeni srećom.

DRUGI DLAN

Ako ste izabrali ovaj dlan to znači da u vašem životu postoji jako puno problema. Zbog svih tih problema ste često zabrinuti, nesretni, tjeskobni i depresivni i jednostavno ne vidite način kako da poboljšate svoj život i otpustite barem mali dio problema.

Bliska budućnost donosi jednu osobu u vaš život. Tu osobu ćete upoznati preko prijatelja ili čak obitelji. Vrlo brzo ćete se sprijateljiti sa tom osobom, jer ćete biti dosta slični. Ta osoba će imati ključ za vašu sreću. Ta osoba će postati vaš oslonac i pomoći vam na razne načine. Uz pomoć te osobe rješit ćete svoje velike brige i probleme.

Ta osoba će čak razviti i emocije prema vama i dati vam do znanja da sa vama želi više od prijateljstva. Međutim, vi se nećete odlučiti na vezu sa tom osobom. Vi ćete biti zahvalni na svemu što će ta osoba napraviti za vas, ali nećete imati onu vrstu osjećaja koja je potrebna za ljubavnu vezu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

TREĆI DLAN

Ako ste izabrali ovaj dlan, on će vam donijeti razloge za sreću, ali i duboko razočaranje. Problemi će vas pratiti na radnom mjestu. Osoba uz koju ste bili kad god je bilo potrebno, vama će okrenuti leđa i izdati vas zbog svoje koristi. To će vam samo biti još jedan primjer da jednostavno nikome ne smijete vjerovati.

Vi niste osoba koja bi gazila preko drugih zbog svojih ciljeva i zato će vam to biti neshvatljivo, a samim time i još više bolno. Ipak, bliska budućnost će u vaš život unijeti i sreću. Vi ćete uspjeti rješiti brojne nesuglasice sa vašim dragim osobama, pa čak i onima koji dugo nisu u krugu vašeg života, već su ostali u prošlosti.

Isto tako, ponašanje vašeg partnera će se promijeniti i bit će spreman na mnogo toga kako bi vam udovoljio i dokazao svoju ljubav, odnosno ispravio greške i nepravednosti koje vam je činio. Vi ćete ljubavne situacije zaista imati razloge za onu najveću sreću.