LJUBAVNI HOROSKOP za 29. Novembar: Horoskop otkriva OVIM znacima kakva im se LJUBAVNA IZNENAĐENJA spremaju…

LJUBAVNI HOROSKOP za 29. Novembar: Horoskop otkriva OVIM znacima kakva im se LJUBAVNA IZNENAĐENJA spremaju…

28 studenoga, 2023 0 By Admin 2

OVAN

Ljubavni horoskop: Vaš ljubavni život možda danas nije dobar. Možda ste manje emotivni i pragmatičniji pa bi to vašem ljubavniku moglo biti vrlo čudno i drugačije. Ovo ponašanje će utjecati na jednadžbu između vas oboje danas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK

Dan je dobar i za vaš ljubavni život. Smatramo da će vaš ljubavni život danas biti sladak, stoga bez brige na tom planu. Uživat ćete u ljubavnoj vezi cijeli dan. Bit će to dobro vrijeme za vas.

 

 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Na romantičnom planu, smatramo da ćete biti intenzivniji i da možete izraziti posesivnost. Ovo će donijeti mješoviti odgovor. Iako se nekima može svidjeti, drugima se možda ne sviđa. Morate poznavati potrebe svog partnera.

 

 

RAK

Dan će vas zateći u dobrim razgovorima s voljenom osobom ili partnerom. Smatramo da uživate u intelektualnim i zanimljivim razgovorima sa supružnikom ili voljenom osobom. Ovo će vas usrećiti i osjećati se dobro. Uživat ćete.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop: Vrijeme je da razjasnite određene stvari svojoj voljenoj osobi, kako biste postigli više jasnoće u vezi. Ovo je najbolji dan da svoju voljenu osobu upoznate sa svojom obitelji, ako niste u braku. Dan vam pruža dobre izglede.

 

 

DJEVICA

Ljubavnici mogu uživati ​​u društvu jedni s drugima i mogu donijeti neke praktične odluke o ljubavnom životu. Ovo uživanje u zajedničkom društvu učinit će da se osjećate dobro. Osim toga, praktične odluke koje također donosite danas mogu biti važne.

VAGA

Možda niste baš zadovoljni ljubavnim životom, ali možete se osjećati kao da ga vučete radi njega. Međutim, morat ćete nastaviti s tim. Predlažemo da danas izbjegavate impulzivne odluke.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubavni horoskop: Dan će biti dobar za vaš ljubavni život. Međutim, trebali biste paziti na opseg svoje rasprave. Vi i vaša voljena osoba bit ćete vrlo prijateljski raspoloženi, ali ne smijete razvlačiti bilo kakvu raspravu preko granica, kako biste održali sklad.

 

 

STRIJELAC

Čak i dok ste možda u društvu voljene osobe, možda ste zauzeti poslom. Morate obratiti pažnju i na svog partnera. Savjetujemo da se pobrinete da takvo ponašanje ne uzrokuje da se vaš partner osjeća ignoriranim.

 

 

JARAC

Ljubavni horoskop: Ovaj dan će biti o osjećaju privrženosti, vezivanja i ljubavi. U osobnom životu možete osjetiti pravu ljubav i snažnu privrženost sa svojom voljenom osobom. Ovo će vam pružiti dobar osjećaj i usrećit će vas.

 

 

VODOLIJA

Do večeri možete biti toliko umorni da nećete moći posvetiti puno vremena privatnom životu. Morate se brinuti za svoju voljenu osobu ili partnera. Pobrinite se da emocionalni barometar vaše voljene osobe ostane pod kontrolom unatoč takvoj situaciji.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE

Ljubavni horoskop:  U osobnim odnosima dan bi trebao biti usmjeren na izbjegavanje kritike. Možda se nećete suočiti s velikim problemima pod uvjetom da izbjegavate kritizirati one koje najviše volite. To je važno ako želite izbjeći probleme i olakšati situaciju.