DNEVNI HOROSKOP za 29. Novembar: Netko će danas imati velikih financijskih problema i možda posudi novac…

DNEVNI HOROSKOP za 29. Novembar: Netko će danas imati velikih financijskih problema i možda posudi novac…

28 studenoga, 2023 0 By Admin 2

OVAN

Dnevni horoskop: Odgovornosti kod kuće možda vas danas opterećuju i mogu ometati druge obveze. To bi moglo uzrokovati neki unutarnji sukob, ali imate osobni život i važno je voditi računa i o tim odgovornostima. Uznemirenja u vašem krugu prijatelja danas bi vam mogle odvratiti pažnju i stresti vas. Potrudite se da sve to uravnotežite i izdržat ćete kroz dan.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK

Postoji velika šansa da danas sretnete osobu iz prošlosti koja će sa vama komunicirati kao da ste u nekom davnom vremenu. Koliko god ćete pokušavati izbjegavati takav način komunikacije, nećete uspjeti. Najbolje da pokušate izbjeći cijeli susret! – možda s izlikom da žurite!

 

 

BLIZANCI

Dnevni horoskop:  Zabavljat ćete se upuštajući se u lagane reparte. Možda ćete dati neke zanimljive komentare svojoj pratnji. Vaši prijatelji mogli bi se izgubiti od smijeha dok ih zabavljate. Možda čak i poprimite komični lik, zajedno s smiješnim glasom i pretjeranim pokretima. Oduvijek si bio klasičan klaun, a danas ćeš htjeti izraziti tu duhovitu stranu sebe. Samo nemojte varati nikoga tko ne dijeli vaš smisao za humor!

 

 

 

RAK

Možda imate vizije veličanstvenosti o tome kako možete spasiti svijet. Ovo je izuzetno plemenito od vas, ali pazite da sve što radite radite korak po korak. Shvatite da prije nego što spasite svijet, morate spasiti sebe. Pobrinite se da se pravilno hranite i brinete o svom fizičkom tijelu na takav način da vam pomaže u provođenju bilo koje vrste prepreka na koje naiđete.

 

 

 

LAV

Može se činiti da se dijelovi vašeg života mijenjaju izvan vaše kontrole. Više nego vjerojatno, ovo je prilično zastrašujuća stvar za vas jer možete osjetiti gubitak sigurnosti i udobnosti kada vam stvari iznenada izmaknu iz ruku. Pokušajte ne biti tako neurotični s važnim pitanjima u svom životu. Što ih čvršće pokušavate držati, veća je vjerojatnost da će se otrgnuti i otpasti.

 

 

 

DJEVICA

Dnevni horoskop: Možda ćete  čuti glas od starog prijatelja. Ako dugo niste razgovarali s prijateljem s fakulteta, mogli biste se iznenaditi kada vas nazovu. Ili ako neko vrijeme niste razgovarali sa svojom djevojkom iz srednje škole, ona bi vas mogla kontaktirati iz vedra neba. Možda ćete osjetiti ugodnu nostalgiju dok se povezujete s nekim iz svoje prošlosti. Odvojite malo vremena za razgovor s tom osobom i podijelite svoje nedavne vijesti.

VAGA

Ponekad je važno znati koje bitke voditi, a koje sukobe izbjegavati. Upravo sada možete se naći u osobnoj situaciji koja izaziva mnogo intenzivnih emocija za vas. Prije nego što pretjerano reagirate i izrazite bijes ili strah, pokušajte pronaći bolji način rješavanja ovoga. Možda se stvari razvijaju do ove krizne točke kako biste mogli naučiti važnu lekciju o odnosima.

 

 

ŠKORPIJA

Dnevni horoskop: Ponekad možete biti malo zagušljivi zbog držanja tradicije. Volite da se odnosi odvijaju na ispravan način. Ali ponekad je najbolje raskinuti s tradicijom. Upravo sada možete biti u osobnoj situaciji koja zahtijeva kreativniji dodir. Pokušajte ne biti previše konzervativni dok pristupate svojoj romansi. Možda je vrijeme da budete impulzivniji i slobodniji! Nemojte se bojati biti malo odvažni.

 

 

 

STRIJELAC

Bit ćete spremni slijediti svoje snove i ići za svojim pravim ciljevima. Ponekad jednostavno lutate kroz život, lutajući od avanture do avanture. Ali sada ćete imati jasniji osjećaj usredotočenosti. Spremni ste preuzeti odgovornost za kreiranje vlastite sudbine. Život nije nešto što ti se događa. To je nešto što vi ostvarujete! Stoga se usredotočite na ono što stvarno želite i budite uporni.

 

 

 

JARAC

Dnevni horoskop: Jedno je biti prijatelj, a drugo je hraniti nečiji ego samo da bi ga usrećio. Pobrinite se da nekome ne govorite gomilu laži samo zato što znate da je to ono što on ili ona želi čuti. Pravi prijatelj je netko tko je uvijek iskren, čak i ako to znači da možete privremeno povrijediti osjećaje te osobe.

 

 

VODOLIJA

Dnevni horoskop: Zbunjenost oko metafizičkih ili duhovnih stvari mogla bi vas navesti da tražite pojašnjenje kroz istraživanje. Razgovori s prijateljima mogli bi se pokazati korisnima, iako je važno zapamtiti da oni mogu biti zbunjeni kao i vi! Međutim, vjerojatno će se održati zanimljive rasprave, a korištenje moderne tehnologije sigurno će napraviti razliku. Prijatelj se može pokazati nepovjerljivim, stoga pazite s kim u ovom trenutku dijelite povjerenja.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE

Razmislite o konzervativnijem pristupu svojim postupcima danas, kao i načinu odijevanja. Druge može prilično odbiti nešto što se čini previše blistavim. Moda bi vam u ovom trenutku mogla biti značajna briga, što je u redu. Nemojte podcjenjivati ​​moć osobnog izgleda.