LJUBAVNI HOROSKOP za 28. Novembar: Netko će morati početi poštovati partnerovu privatnost i spoznati granice veze…

LJUBAVNI HOROSKOP za 28. Novembar: Netko će morati početi poštovati partnerovu privatnost i spoznati granice veze…

27 studenoga, 2023 0 By Admin 2

OVAN

Ljubavni horoskop: Morate shvatiti da su granice znak zdrave veze. Nemojte zadirati u osobni prostor svog partnera i onda to pokušati opravdati u ime ljubavi. Također je potrebno osigurati da ne dopustite partneru da dominira nad vama jer to može dovesti do ozbiljnih komplikacija u budućnosti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vaš će partner danas vjerojatno biti pod velikim stresom i morat ćete izraziti svu svoju simpatiju i razumijevanje. On/ona može izvući frustraciju na vas. Emocionalno reagiranje na ispad samo će zakomplicirati situaciju. Svoje osjećaje morate za sada staviti na čekanje i posvetiti se potrebama svog partnera.

 

 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Planetarni utjecaji šalju prilično iznenadne navale energije u vaš ljubavni život. Vaš se partner može ponašati mnogo agresivnije nego inače i vjerojatno ćete biti u nedoumici kako to riješiti. Ako ste slobodni, možda ćete odlučiti izaći s osobom koju biste inače izbjegavali. Savršen je dan za eksperimentiranje s vašom vezom čak i ako to nikada niste planirali učiniti.

 

 

RAK

Važno je da se danas posebno zanimate za svoje obiteljske stvari. Već neko vrijeme ignorirate svoje veze zbog obaveza u karijeri. Ostvarili ste i ono što ste zacrtali u svojoj karijeri. Dakle, sada morate svoju pažnju usmjeriti na odnose. Njegovanje vaših odnosa može u ovom trenutku pružiti neki vitalni sastojak u vašem životu.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop:  Planetarne aktivnosti donijele su burno razdoblje u vašem odnosu. Posljednjih nekoliko dana bilo je puno događaja i to vas je stavilo u obrambeno raspoloženje u kojem se samo nadate da ćete spustiti glavu i održati mir. Međutim, ovo je upravo vrijeme kada trebate istražiti svoj odnos u agresivnijem stilu kako biste razumjeli njegovu dubinu.

 

 

DJEVICA

Čini se da se dobro slažete s kratkoročnim vezama, ali uskoro biste mogli razviti žudnju za pravom ljubavi! Pomalo ste impulzivni i brzopletog temperamenta. To vam stvara prepreku da budete dio dugoročnih odnosa. Pokušajte kontrolirati promjene raspoloženja i vrlo brzo ćete se smjestiti s pobožnom dušom.

VAGA

Ljubavni horoskop:  Možda ćete dobiti priliku da se stvarno zabavite s nekim tko vam je stvarno smiješan i prirastao vam je srcu. I takvu osobu morate odabrati da vam bude srodna duša. Nemojte se zanositi onim što vam drugi govore o odabiru idealne figure za svoje partnere. Budite realni i razumni. Ako niste zadovoljni realnošću, onda morate nešto učiniti u vezi s tim.

 

 

ŠKORPIJA

Možda ćete se morati svađati sa svojim partnerom kako biste ga zaustavili za njihovo dobro. Možda neće pozdraviti naše mišljenje, ali morate ih natjerati da razumiju vaše stajalište. Nemojte se previše mučiti jer ćete izgubiti svoju važnost. Svađe neće dugo trajati i pred kraj dana ćete zadobiti više poštovanja od strane partnera.

 

 

STRIJELAC

Vaš raskošan način života privlači mnoge ljude prema vama. Ali svi su oni samo lažni i lažno se pretvaraju da vas vole. U takvoj situaciji samo se usredotočite na pozitivnost da niste sami. Pokušajte zanemariti negativnost da ste usamljeni, ovo je tek početak i imate još mnogo ljubavnika koje trebate pratiti.

 

 

JARAC

Danas će vam trebati puno strpljenja da se nosite sa svojim partnerom. Nemojte se baviti svakim problemom jer će to narušiti mir i sklad u vašoj vezi. Čak i manje nesuglasice i zanemarivi problemi mogu prerasti u velike probleme. Tišina će danas biti zlatna. Samo budite smireni i vjerujte u urođenu snagu vaše veze i i ova će faza proći.

 

 

VODOLIJA

Posljednjih nekoliko dana zaokupljeni ste problemima u karijeri i poslu. Zapostavili ste svoju obitelj i romantičnu vezu tijekom cijeloga trajanja. Dakle, sada je vrijeme da ovi aspekti vašeg života počnu zahtijevati više vašeg vremena. Morate se odmah pozabaviti ovim pitanjima. U suprotnom može doći do problema u budućnosti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Danas se u vašoj vezi mogu pojaviti nesporazumi. Vjerojatno ste postupili iz dobrih namjera, ali niste uspjeli uzeti u obzir sve implikacije vaših postupaka za druge uključene. Rezultat je da će vaš partner na vaše čiste motive gledati prilično drugačije. Trebat će vam puno strpljenja da riješite ovu situaciju.