LJUBAVNI HOROSKOP za 27. Novembar: Jedan znak MORA slijediti svoje srce, jer ima SVA PRAVA NA SREĆU…

LJUBAVNI HOROSKOP za 27. Novembar: Jedan znak MORA slijediti svoje srce, jer ima SVA PRAVA NA SREĆU…

26 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Danas bi vam se moglo dogoditi da napustite svoje probleme i igrate se. Mogli biste biti lakomisleno, nestašno raspoloženi. Velike su šanse da nećete biti baš zainteresirani za bilo kakav posao. Zaslužujete dan odmora i opuštanja. Slijedite svoje impulse i zabavite se. Radite nešto za što rijetko imate vremena. Pročitajte dobru knjigu, pogledajte film ili otiđite na dugu vožnju biciklom. Zapamtite da je ovo vaš život – ne bilo čiji drugi!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK

Istraživanje vaših intelektualnih interesa moglo bi potaknuti vašu znatiželju – iako znanje koje steknete može izazvati više pitanja nego odgovora! Također ćete se htjeti sastati s bliskim prijateljima i/ili ljubavnim partnerom kako biste razgovarali o ovim novim informacijama. Ti ćeš učiti od njih, a oni od tebe, pa bi ti do kraja trebala zujati u glavi. Ugodan dan.

 

 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Poticajni razgovor mogao bi se voditi s partnerima svih vrsta, od poslovnih partnera preko prijatelja za vježbanje do ljubavnika. Na putu bi vam mogle doći neke nove i korisne informacije koje ćete željeti dalje istražiti. Ovo je sjajan dan za izvršenje pravnih dokumenata ili za sklapanje bilo kakvog sporazuma ili obveze. Također je dobro vrijeme da se prijavite za tečaj ili radionicu. Dobro iskoristite energiju dana.

 

 

RAK

Netko do koga vam je duboko stalo, a niste ga dugo vidjeli, mogao bi vam iznenada nazvati ili zapravo doći na vaša vrata. Obično biste ovo voljeli, ali danas biste mogli biti previše zaokupljeni vlastitim projektima da biste ih htjeli ostaviti po strani. Unatoč tome, s tom osobom ćete se jako zabaviti, a možda ćete je čak i zainteresirati za svoj projekt. Nakon što završite posao, izađite van i izađite na večeru.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop: Danas bi moglo biti sjajno vrijeme za umrežavanje. Ako sada morate impresionirati druge, trebalo bi vam biti lako zablistati. Na zabavi ili drugoj društvenoj prigodi mogli biste upoznati nekoga, ili čak nekoliko ljudi koji bi vam mogli pomoći u karijeri. Vaš će ih šarm privući! Ako morate nešto napisati, pronaći ćete riječi koje skaču sa stranice. Važno je prepoznati te komunikacijske talente. Oni su jako jaki u vama.

 

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop: Danas se možda osjećate nevoljeno, iako za to nema pravog razloga. Vaši odnosi s onima u kojima se danas možda osjećate nevoljeno, iako za to nema pravog razloga. Vaši odnosi s onima oko vas zapravo bi trebali biti prilično jaki, ali vaši su bioritmi pali i stoga možda trenutno zaostajete u samopouzdanju. Nazovite blisku prijateljicu i nađite se s njom. Idite u kupovinu ili u kino i podignite raspoloženje. Do kraja dana ponovno ćete se osjećati kao stari!

VAGA

Sanjanja o vašoj budućnosti danas bi vam mogla oduzeti mnogo vremena. Inspiracija koja bi mogla dati pravi poticaj projektima na kojima ste radili također bi vam mogla doći. To bi moglo uključivati ​​umjetničke pothvate ili možda neke ukrase koje želite napraviti oko svoje kuće i dvorišta. Zajednički rad mogao bi vas zbližiti s prijateljima i članovima obitelji, a možda i ljubavnim partnerom. Razgovori s njima mogli bi dobiti neočekivani obrat.

 

 

ŠKORPIJA

“Požuri i čekaj”, ključna je rečenica za danas. Telefonski poziv ili posjet bliskog prijatelja, ljubavnog partnera ili kolege, možda u vezi s novcem ili možda umjetnošću, mogli bi biti odgođeni, zbog čega ćete biti zarobljeni dok ga čekate i ne možete nigdje otići. U ovakvim trenucima najbolje je odvratiti se. U međuvremenu pronađite nešto što će vas zaokupiti. Inače biste se mogli izluditi!

 

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop:  Mogli biste danas biti raspoloženi da nekoga vodite ili podučavate. Ako ste roditelj, možete pomoći svojoj djeci da nauče raditi nešto poput slaganja predmeta ili rada na računalu. Vaš će ih entuzijazam osnažiti da nauče više. Ili biste mogli pomoći drugoj voljenoj osobi da nešto shvati. Možda tvojim roditeljima treba pomoć oko nečega u svom domu. Uključite se i budite dobar izviđač danas!

 

 

JARAC

Ljubavni horoskop: Danas ćete možda otkriti da su bliski prijatelji, ljubavni partneri i djeca prilično tihi, u melankoličnom raspoloženju. Mogli biste se na trenutak zapitati jeste li učinili nešto da ih uvrijedite, ali to vjerojatno ima vrlo malo ili ikakve veze s vama. Odgovornosti bi mogle opterećivati ​​sve oko sebe, uključujući i vas. Jedini odgovor za sve je ubaciti se i voditi brigu o poslu. Onda se poslije počastite!

 

 

VODOLIJA

Ljubavni horoskop: Večeras bi vas mogli posjetiti neki intenzivni snovi. Držite bilježnicu i olovku uz krevet jer je važno zapamtiti te snove. Željeli biste vizualizirati svaki pojedini detalj. Ujutro biste mogli razmisliti o njihovom značenju. Oni bi mogli donijeti novo znanje o vama samima, novo duhovno otkrivenje ili umjetničko nadahnuće. Knjige bi mogle biti od posebne pomoći u razumijevanju onoga što vam snovi govore.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ljubavni horoskop: Pohađate li danas grupnu aktivnost? Ako ste slobodni, mogli biste upoznati novo potencijalno ljubavno zanimanje dok ste tamo. Energija koju stvara okupljanje, intelektualna stimulacija svih razgovora i rasprava oko vas, plus očiti interes koji vam je zajednički, svakako bi trebali pridonijeti privlačnosti. Nemojte se previše sramiti pozvati svog novog prijatelja na kavu nakon sastanka. Ova osoba se vjerojatno osjeća isto kao i vi. Zabavi se!