LJUBAVNI HOROSKOP za 26. Novembar: Danas će netko upoznati osobu koja će biti PREVIŠE SAVRŠENA da bi bila ISTINITA…

LJUBAVNI HOROSKOP za 26. Novembar: Danas će netko upoznati osobu koja će biti PREVIŠE SAVRŠENA da bi bila ISTINITA…

25 studenoga, 2023 0 By Admin

Ovan

Ljubavni horoskop: Zlatno pravilo odnosa govori da slušate svoje srce. Neka vaše srce ovaj put upravlja vašim umom. Ljudi oko vas neće moći suditi o vašem partneru. Stoga ne tražite njihovu presudu o svom ljubavnom životu. Slijedite svoje srce i održavajte svoje samopoštovanje. Bitna vam je čistoća vašeg odnosa.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bik

I vi i vaš partner danas ste puni ideja! Možete kolektivno organizirati događanja na svom radnom mjestu ili organizirati društveno druženje kod kuće sa svojim dragim osobama! Svaki od ta dva pokušaja će postići viši društveni status i izgraditi bolje veze s ljudima. Samo ne pozivajte one koji vam nisu dobronamjerni!

 

Blizanci

Zvijezde su se poravnale kako bi vam pomogle da upoznate osobu svojih snova. On/ona će biti avanturistički nastrojen i s dobro razvijenim smislom za humor. Možda niste zamislili nekoga baš ovakvog, ali on/ona će se vrlo približiti onome što želite. Dakle, svakako izrazite svoju simpatiju i dajte nagovještaj o svojim osjećajima.

 

Rak

Netko neodoljiv ti je blizu. Ipak, ne možete pronaći način da doprete do njihova srca. Nemojte se obeshrabriti, sami vaši pokušaji da nađete mjesto u srcu nekog tijela dobro će ih se dojmiti! Stvari se mogu činiti bezbrižnima, ali ljubav može tinjati iza kulisa i vrlo brzo ćete se možda naći u ljubavnom prekidu.

 

Lav

Ovo je vrijeme da učvrstite sve one odnose koje ste ignorirali u potrazi za romantikom. To uključuje vaše roditelje, vašu braću i sestre, vašu širu obitelj i vaše prijatelje. Morate shvatiti da ti drugi odnosi nisu ništa manje važni i da vam pružaju vrijedan sustav podrške. Morate ih njegovati koliko i svaku romantičnu vezu.

 

Djevica

Eksperimentiranje je ključna riječ dana! Možete pitati i dopustiti sebi da učinite najčudnije stvari ikad! Odijevajte se u retro stilu, jedite hranu različitih kultura, budite spontani u onome što govorite, krenite na putovanja i budite dovoljno strogi da ne dopustite svijetu da se miješa u vaše stvari.

Vaga

Kontradiktorne planetarne sile danas vas vuku u suprotnom smjeru. Želite poduzeti odlučnu akciju; ipak se osjećate oprezno i ​​ne želite poremetiti nikakvu ravnotežu. Rezultat ovih suprotstavljenih učinaka bit će prilično zanimljiv u vašem ljubavnom životu. Naučit ćete lekciju o svom partneru ili vašoj vezi koja će vam pomoći da planirate budućnost.

 

Škorpion

Budite oprezni jer varanje i prijevare brzo marširaju prema vašem znaku. Iako će biti nenamjerno i blago, ali možete se ozlijediti. Daješ danas. Danas je malo teško vrijeme, ali incidenti će samo učiniti vašu ljubav jakom i snažnom. U budućnosti ćete jamčiti za ljubav. Danas izbjegavajte previše izražavati.

 

Strijelac

Ljubav i romantika danas su za vas pomalo rizični pothvati! Možda ćete naići na nekoga tko nije zao i želi igrati samo na vrijeme. Ali ne smijete imati za cilj romantičnu vezu s tom osobom. Pokušajte prvo biti prijatelj s ovim tipom ili djevojkom i dajte im do znanja koliko vam je stalo do njih. Dobro ih upoznajte i dajte im priliku da i to učine.

 

Jarac

Ljubavni horoskop: Ovo je dan uspostavljanja novih veza. Trebali biste se obratiti danas. Danas su na planu nova prijateljstva, partnerstva ili čak afere. Sada ćete biti uronjeni u vrtlog društvenih aktivnosti koje će vas dovesti u kontakt s novim potencijalnim prijateljima ili partnerima. Ali pazite da ne zanemarite one koji su vam bliski dok nastavljate nove veze.

 

 

Vodenjak

Ljubavni horoskop: Vjerojatno ćete mnogo istraživati ​​u vezi sa svojim ljubavnim životom. Nosili ste ružičaste naočale kada ste prije ocjenjivali svoju vezu, ali sada ćete moći usvojiti daleko razumniji i zreliji pristup ljubavi. Doći ćete do jasne ideje što želite od svog partnera i veze i koliko ste tome spremni dati.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Riba

Ljubavni horoskop: Svi ste spremni za novi početak u vašoj vezi. Ovo može imati oblik otpuštanja stare veze koja vam je prestala funkcionirati već neko vrijeme. Ili ćete možda odlučiti obnoviti svoje napore i unijeti novu romantiku u svoju postojeću vezu. Puni ste energije i spremni ste svoj ljubavni život podići na višu razinu.