LJUBAVNI HOROSKOP za 25. Novembar: Vrijeme je da OVAJ znak krene dalje i da se u vezi prestanu međusobno povrijeđivati…

LJUBAVNI HOROSKOP za 25. Novembar: Vrijeme je da OVAJ znak krene dalje i da se u vezi prestanu međusobno povrijeđivati…

24 studenoga, 2023 0 By Admin

Ovan

Ljubavni horoskop: Brinite danas o zdravlju starije rodbine. Vjerojatno ćete biti zaokupljeni drugim stvarima i manje pažnje posvećivati ​​svom partneru, ali ćete od partnera dobiti mnogo vrijedne praktične i emocionalne podrške. On/ona vam također može pomoći u financijskim pitanjima danas. Stoga svakako pokažite svoju zahvalnost, čak i ako je to u maloj mjeri.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bik

Negdje ste počeli osjećati da su vam romantične veze ovih dana dosadne i neispunjavajuće. Međutim, jedinstvena i svježa vrsta romantike može ponovno pokrenuti vašu želju za sklapanjem saveza s osobama suprotnog spola. Motivirajte se da ne gubite nadu, plod strpljenja je sladak i tako će biti vaša nagrada.

 

Blizanci

Danas ćete možda upoznati nekoga o kome ste sanjali. Osoba će biti zanimljiva i avanturistička poput vas. Već duže vrijeme se nadate da ćete upoznati nekog ovakvog. Iskre će danas poteći i možda ćete se naći kako razmišljate o toj osobi. Nemojte zaboraviti suptilno dati nagovještaj o tome koliko volite tu osobu.

 

Rak

Ljubavni horoskop: Održavajte pozitivan stav čak i ako vaša trenutna veza ne funkcionira. Vaš partner ne uzvraća iste osjećaje kao vi. Vrijeme je da krenete dalje, a da nikoga ne povrijedite. Upoznajte ljude i zabavite se. S vašim pozitivnim stavom, mogli biste pronaći nekoga odmah preko vrata. Čekaju vas iznenađenja. Budite ponizni i nježni.

 

Lav

Vjerojatno ćete danas sresti nekoga tko vam se čini previše savršenim da bi bio istinit. Vjerujte svojoj sreći jer ste možda upoznali svoju srodnu dušu. Danas slušajte svoje srce čak i ako vas vaš logički um upozorava da su stvari predobre. Jednom će vam romantični događaji ići onako kako želite. Ne propustite ovu priliku za smislenu vezu u vašem životu.

 

Djevica

Ljubavni horoskop: Proširite svoj raspon aktivnosti s partnerom tako što ćete zajedno poduzeti avanturistička putovanja i raditi stvari koje odgovaraju vašem partneru. Posebno odvojite malo vremena za ručak s partnerom. Oni koji su u braku možda smatraju da je savršen dan za razgovor o uvođenju novog člana u svoju obitelj.

Vaga

Možete pokušati zabaviti drugu osobu svojim duhovitim vještinama ili satirom! Ali druga osoba ne smije biti dirnuta ili to ne mora pokazati ako jest! Možda trebate usvojiti neki drugi način da šarmirate drugu osobu. Budite fleksibilni da promijenite svoju sklonost da se pridržavate onoga što mislite da je najbolji način da osvojite nečije srce!

 

Škorpion

Kamo god krenete postoji nešto što će vas podsjetiti na prošle dane kada ste se voljeli sa svojom voljenom. Može se predvidjeti da više niste u skladu s njima. Nemojte žaliti za neizrečenim i neke stvari se ne mogu promijeniti, pa samo neka budu takve kakve jesu!

 

Strijelac

Danas ćete biti logičniji i upitniji u svojim odnosima! Racionalno ponašanje s pravom osobom može biti veliki preokret i dan može izgledati kao neuspjeh koji bi inače bio sjajan! Istražite senzualnost u sebi i u svom partneru.

 

Jarac

Ljubavni horoskop:  Prošlo je dosta vremena otkako ste se vi i vaš partner dobro zabavljali. Odvojite malo vremena od svog zauzetog rasporeda za svog partnera. Svoju prisutnost popratite darovima ili nečim korisnim za svog partnera i pokažite brigu koju imate u svom srcu za njih!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak

Možda vam se čini da ste zbunjeni odabrati najbolje među ostalima! Donošenje odluka u kratkom vremenu nije vaša urođena sposobnost, ali ovaj put to možete! Ali odabrati pravu opciju je jednostavno kao slijediti svoje srce! Najbolji način je ugledati se na onoga koji je bogat u srcu i dešifrirati što je u srcima onih koji se pretvaraju da jesu, a nisu.

 

Riba

Ljubavni horoskop: Možda će se neke promjene pojaviti u umu vašeg partnera. Možda će htjeti usvojiti avanturistički pristup životu, a to će uključivati ​​nekoliko eksperimenata kako bi postigao svoj željeni cilj. Možda ćete čak morati promijeniti svoje prehrambene navike ili mjesto stanovanja. Samo pazite da kontrolirate svoj smijeh nad bilo čim novim što vaš partner pokušava učiniti!