LJUBAVNI HOROSKOP za 24. Novembar: Jednog znaka dugo muče sumnje, ali danas će konačno znati na čemu je…

LJUBAVNI HOROSKOP za 24. Novembar: Jednog znaka dugo muče sumnje, ali danas će konačno znati na čemu je…

23 studenoga, 2023 0 By Admin

Ovan

Ljubavni horoskop: U potrazi za ljubavlju otišli ste predaleko, ali bez potrage! Ne morate ići dalje. Netko tko je bio blizak prijatelj je onaj tko je zaljubljen u tebe, ali ti ne priznaje. On ili ona mogu imati strah od odbijanja ili žele da ga prvi zaprosiš! Provedite neko vrijeme s njima i moći ćete otkriti put do njihovih srca.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bik

Nemojte se osjećati utučeno jer vaš spoj nije ispao onako kako ste mislili. Dajte vremena vezi. Vjerojatno niste u stanju vidjeti unutarnje srce. Vaš partner ima zlatno srce. Nekoliko slučajeva će dokazati da vaš partner vrijedi za vas. Želja za intimnim susretom je na kartama s obje strane.

 

 

Blizanci

Ljubavni horoskop:  Možda ćete imati kratke i drhtave veze s privlačnim strancima. Moći ćete ih lako uvjeriti svojim šarmom i zašećerenim razgovorima. Ali ne očekujte da će ti angažmani nikamo voditi. Ne tražite dublja značenja kada ih nema! Flert je u zraku i morate ga udahnuti.ᅠ

 

ᅠᅠ

Rak

U posljednje vrijeme ignorirate svoje prijatelje, a vrijeme je posebno povoljno za prijateljski izlazak. Izađite i pogledajte kino ili organizirajte jednostavan prijateljski izlazak i osjetit ćete stres koji niste ni primijetili, a koji će lako nestati. Također vas može kontaktirati netko iz vaše prošlosti tko vam je nekada bio blizak.

 

 

Lav

Ljubavni horoskop: Skloni ste ignorirati svoj ljubavni život i partnera dok sve više vremena posvećujete svom poslu i karijeri. Vaš partner je sasvim razumio, ali sada on ili ona možda pokazuju znakove nestrpljenja. Od vitalnog je značaja da obratite pozornost na svoj osobni život prije nego što se razvije u punu krizu. Međutim, možda nećete ni prepoznati problem dok ne bude prekasno.

 

 

Djevica

Otkrit ćete novu dimenziju u vašoj vezi. Ponašanje vašeg partnera u posljednje je vrijeme prilično zbunjujuće, no danas će objašnjenja postati dostupna. Ali na vama je što ćete učiniti s ovim informacijama. Preporučljivo je dugo i duboko razmisliti prije nego što poduzmete bilo kakvu akciju. Samci bi trebali oprezno nastaviti s novom osobom.

Vaga

Društvena energija je visoka pa ćete se možda naći u susretu s ljudima zajedno sa svojim partnerom. Monotonija jednostavno nije vaša šalica čaja. Probajte nešto novo jer dosada se uvlači u vašu vezu. Profesionalne stvari se kreću ogromnom brzinom i vi ste uhvaćeni u vrtlogu. Pazi; vaš partner je još uvijek na obali i čeka vas

 

 

Škorpion

Ljubavni horoskop:  U ovom trenutku bit ćete suočeni s brojnim financijskim zahtjevima vaše obitelji. To je vaša predanost svojoj obitelji i morat ćete je ispuniti. Morate razumjeti da su, iako se čine puno, zapravo opravdani. Ali ne brinite, otkrit ćete da ste više nego sposobni ispuniti sva očekivanja i to će u konačnici ojačati vaše odnose.

 

 

Strijelac

Ljubav je možda blizu vas, ali niste u stanju uhvatiti vibracije. Danas se usredotočite na to kako ljudi u vašoj blizini razgovaraju s vama i kako se ponašaju s vama. Netko u vašoj blizini žudi za vašom pažnjom. Doći će do neke zabune s ljudima u vezi. Razgovarajte i slušajte svog partnera jer će to riješiti problem.

 

 

Jarac

Nakon što ste doživjeli niz neuspjeha, vaš će ljubavni život danas vjerojatno postati prilično aktivan. Vaš partner vas je vjerojatno ignorirao i sada će udvostručiti napore da nadoknadi ovu nepažnju. Ne budite agresivni u ljubavi. Umjesto toga, uživajte u onom što vam drugi vrednuju. Morate se prestati držati pritužbi i žaljenja iz prošlosti.

 

 

Vodenjak

Karte pokazuju da biste mogli imati romantičan susret s nekim šarmantnim. Ali čini se da se radi o burnom i intimnom društvu. Stoga se oslobodite emocionalnih granica i maksimalno iskoristite dan. Ako osoba želi otići, nemojte biti posesivni, vratit će vam se kad-tad! Pustite ga da shvati vašu vrijednost.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Riba

Ljubavni horoskop:  Romantični susreti danas su sasvim mogući. Iako stvari mogu potrajati da se poslože zbog određene nezrelosti i kod vas i kod vašeg partnera. Nemojte se osjećati nesigurno u partnerovu prošlost i ne dopustite da ego također bude osnova za nesporazume. Samo idite s tokom i sigurno ćete stvoriti čvršću vezu sa svojim partnerom.