DNEVNI HOROSKOP za 24. Novembar: Nekoga čeka VRLO BITAN SUSRET, a nekog  vrlo težak dan…

DNEVNI HOROSKOP za 24. Novembar: Nekoga čeka VRLO BITAN SUSRET, a nekog  vrlo težak dan…

23 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Ako imate sportski duh, danas će vam biti vrlo vedar dan. Trebali biste to učiniti najbolje jer bi se nešto neočekivano moglo pokazati u vašu korist. Razumni ste i točno znate kako uskladiti posao i slobodno vrijeme.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Bit ćete raspoloženi za dominaciju i šefovanje nad svojim podređenima i pomoćnicima čim dođete na svoje radno mjesto. Pozivamo vas da odmah riješite ove ideje. Inače ćete vjerojatno izgubiti puno novca u poslovanju. Vjerojatno ćete se kasnije tijekom dana osjećati dosadno i bezvoljno. Odmorite se i otiđite na mali izlet na neko atraktivno i slikovito mjesto. To bi vas trebalo ohrabriti.

 

 

BLIZANCI

Dnevni horoskop: Osjećat ćete potrebu da se oslobodite okova svoje svakodnevne rutine. Pokušat ćete završiti sav svoj posao u jednom potezu, a to će dovesti do mentalnog stresa i brige. Moći ćete se koncentrirati na svoje osobne stvari tek kasnije tijekom dana, budući da ćete poslijepodne biti zauzeti poslom. Pazite da na kraju ne zanemarite svoju obitelj u potrazi za ciljevima u karijeri.

 

 

RAK

Danas će vaši najmiliji ponovno dokazati koliko vas vole. Krajnje je vrijeme da prestanete sumnjati u namjere članova svoje obitelji. Vrijeme je da počnete ispočetka, ispočetka i počnete vraćati ljubav i povjerenje koje vam daju vaši najmiliji.

 

 

LAV

Dnevni horoskop: Danas ćete sasvim sigurno paziti na svoj osobni izgled. Uostalom, nitko nikada nije rekao da je izgledati dobro zločin. Na poslu ćete pronaći resurse za iskopavanje uspješne poslovne taktike. Ako tražite posao, razgovor navečer će dobro proći. Provedite neko vrijeme sa svojim partnerom – za to je potrebno malo s vaše strane, a uvelike će ojačati vaš odnos.

 

 

DJEVICA

Ljepši spol će pronaći zadovoljstvo i u kuhinji i na stolu za blagovanje. Očekujte da ćete navečer ugostiti najbliže za hranu i piće. Lijep dan je pred vama koji ćete provesti u društvu dragih ljudi.

VAGA

Postoje sve mogućnosti za putovanje zbog posla ili iz zadovoljstva. Ovo putovanje će ostaviti dugoročan utjecaj na vaše pamćenje i vaš život. Svojim moćnim govorom osvojit ćete svačija srca. Možda ćete zaboraviti svoju dužnost prema obitelji jer ćete pokazati više sklonosti u trgovini i poslovanju.

 

 

ŠKORPIJA

Danas možda niste raspoloženi za posao jer s vremena na vrijeme možete izgubiti fokus. To može stvoriti probleme u poštivanju rokova u budućnosti. Večer će biti puna romantičnih razgovora jer ćete provesti neko kvalitetno vrijeme sa svojom voljenom.

 

 

STRIJELAC

Živci su vam napeti i svjesniji ste nego ikad stvari oko sebe. Vaša duhovna strana danas dobiva veliki poticaj. Što se tiče karijere, očekujte da će to biti naporan dan davanjem intervjua za bolje izglede. Navečer bi vaš šarm mogao imati samo nekoliko žena koje visi uz vas na mjestima na kojima tulumarite.

 

 

JARAC

Radni pritisak raste i izuzetno je teško podnijeti teret. Rokovi se približavaju, a ima još puno toga za napraviti. Ali, nitko ne može pokvariti vaš duh i slomiti vas. Ne samo da ćete se boriti punom snagom, već ćete i odabrati pravi put za napredovanje.

 

 

VODOLIJA

Dnevni horoskop: Današnji dan je rezerviran za ocrtavanje projekata koji će u konačnici oblikovati vašu budućnost. Možda biste željeli sastaviti plan za svoje obrazovanje, posao ili čak vezu. Kasnije tijekom dana, možda ćete imati sreće s iznenadnim i neočekivanim zaradama. Ako ste profesionalac, nagrade su u izobilju.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Dnevni horoskop: Ako su vas u posljednje vrijeme mučile pravne nevolje, vjerojatno će danas donijeti zadovoljavajući zaključak. Vaše financije izgledaju dobro. Poslijepodne će vas zaokupiti obiteljski poslovi. Vaše večeri će vjerojatno biti ispunjene satovima glazbe ili plesa.