U NAREDNOM PERIODU: Ovim znacima počinje period puno ljepših dana – sreća će ih pratiti u stopu i ostvariti im očekivanja!

U NAREDNOM PERIODU: Ovim znacima počinje period puno ljepših dana – sreća će ih pratiti u stopu i ostvariti im očekivanja!

19 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

U narednom periodu: Pred vama su dva puta i koliko god želite razmišljati o svim svojim mogućnostima, postaje jasno da postoje samo različiti i inovativni načini koji mogu donijeti rezultate. Morate modernizirati svoje poglede i stvoriti prostor za rješenja koja su izvan okvira i mirišu na velike promjene.

Raspoloženi ste za skupe i čiste stvari, novu garderobu i pretjeranu potrošnju. Pazite da se ne zanesete dok pokušavate popuniti rupu koju nosite u trbuhu otkako su se određene veze promijenile.

 

BIK

U narednom periodu: Teško je reći jeste li dio nečega velikog ili ste isključeni iz planova nadležnih. Slušajte svoj osjećaj i zapitajte se je li svađa u redu, ili biste trebali sjesti, opustiti se i promatrati kako će se stvari odvijati s vremenom. Možda bi bilo puno lakše dopustiti da bude, bez obzira koliko snažno osjećate taj problem.

Ne bi vas svi trebali razumjeti, i to je sasvim u redu, sve dok ste sigurni i svjesni da možete i bez njih na slici.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

U narednom periodu: Mogli biste biti iznenađeni iznenadnim preokretom događaja, riječima koje nikada nisu imale puno smisla, ali sada odjednom imaju, i ljudima koji mijenjaju svoje ponašanje ili navike. Promjena je nužna, koliko god stresna bila trenutno. Dajte stvarima vremena da se pokažu u punom cvatu.

Teško je reći može li se nekome povjeriti osjetljiva pitanja. Provjerite u sebi ima li znakova upozorenja prije nego što previše govorite ili budete preglasni o stvarima koje ovise o ponašanju drugih.

 

 

RAK

U narednom periodu: Nemate sve informacije, a netko vam možda govori iza leđa. Ne vjerujte svemu što čujete, pogotovo ako vas predosjećaj upozorava da nešto nije u redu s cijelom slikom koju trenutno vidite.

Neki od vaših najvažnijih kontakata trajali su mnogo kraće nego što ste očekivali. Ipak, to vas nije spriječilo da se povežete i spontano živite u ovom trenutku, konačno dosegnuvši različite faze osobnog razvoja i rasta.

 

LAV

Iako imate određena očekivanja, stvarnost bi mogla biti puno drugačija, ne zato što ste u krivu u okviru svojih interesa, već zato što postoje tehničke pojedinosti koje još ne vidite ili ne razumijete.

Komunicirajte bez ograničenja i usredotočite se na praktična pitanja kako biste saznali više o mogućim preprekama na svom putu. Budućnost može biti nejasna, ali mnoge stvari mogu teći glatko ako im date dovoljno svoje energije.

 

 

DJEVICA

Postoji nešto važno čemu se možete nadati i ne želite stvari upropastiti pretjeranim razmišljanjem. Idite u šetnju, očistite svoj um i organizirajte informacije koje već imate stavljajući ih na papir, u kategorije, upravljajući svojim prioritetima prije nego što se izgubite u svemu što vam se čini važnim.

Pojednostavljivanje stvari ponekad može biti neugodno, ali je neophodno ako želite zadržati fokus. Okružite se ljudima koji trenutno dijele slične ciljeve.

VAGA

Samo ne znate jeste li učinili dovoljno da spasite stvar i napravite oštar zaokret tamo gdje je bilo potrebno. S obzirom da opozicije u svijetu počinju cvjetati, bilo bi mudro i sami stati u sigurnu poziciju, svjesni svojih stavova, uvjerenja i vrijednosti, bez obzira na nevolje koje vas okružuju.

Sve je bilo previše stresno ili teško u posljednje vrijeme, kada ste zaista očekivali nekakvu lakoću i odvojenost od nevolja koje teško rješavate. Uzmite si vremena. Ne možete požuriti srce.

 

ŠKORPIJA

Raspoloženi ste pokazati i dokazati svoje sposobnosti svim pravim ljudima. Nemojte da vas zavedu negativne emocije koje nemaju nikakve veze s ciljem koji pokušavate postići. Neki čvrsti elementi strukture već su postavljeni i služe velikom i jedinstvenom odredištu.

Planiranje putovanja ili kratkog odmora čini se kao dobra ideja. Uzmite sve probleme u obzir prije nego krenete na bilo koje putovanje, svjesni da su neka ograničenja nova i promjenjiva iz dana u dan.

 

 

STRIJELAC

Za strastima vrijedi juriti, ne zbog imidža ili okoline, već zato što se osjećate živim i što vam srce brže kuca.

Nema smisla ograničavati zadovoljstvo i vlastitu sreću kada ste vi zaduženi da svoj život učinite sve što želite.

 

JARAC

Došli ste na sredinu puta, samo da biste otkrili da se još trebate vratiti. Ipak, ne možete se vratiti na istu funkciju ili ulogu koju ste već ostavili. Umjesto toga, posvetite se emocijama iz prošlosti i podsjetite se na sve crvene zastavice koje ste ignorirali kada niste trebali.

Više niste spremni tolerirati određene stvari i ponašanje koje dokazuje nepoštenje i pokazuje vam da ste neadekvatni za život koji želite voditi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Partnerstva bi mogla dovesti do nevjerojatnih otkrića i dijaloga koji obogaćuju vaš svijet informacijama daleko od stvari koje inače otkrivate. S važnom osobom pokraj sebe, mogli biste naučiti nevjerojatne stvari i proširiti horizonte tamo gdje niste mislili da je moguće.

Stvarnost stvari može biti drugačija od one koju vidi netko ispred vas. Nemojte se pouzdati u ničiju prosudbu ako ona ne rezonira u vašem srcu, pogotovo ako izaziva osjećaj krivnje ili neadekvatnosti.

 

RIBE

Neki zoološki vrtovi koriste kontrolu rađanja na životinjama kako bi izbjegli razmnožavanje. Ne znate što drugi ljudi rade kako bi spriječili probleme koje smatraju uznemirujućim, ali neke stvari idu protiv instinkta i čini se da je to “pravi način” da se stvari završe. Budite vrlo oprezni kada razmišljate o vlastitim moralnim imperativima i onome što je nametnuto društvenim normama i očekivanjima.

Naučili ste puno o svom položaju, ali to neće biti važno ako svoje znanje ne implementirate u buduća djela. Razmislite o praktičnoj strani vašeg unutarnjeg dijaloga.