LJUBAVNI HOROSKOP za 20. Novembar: Vrijeme je da OVAJ  znak krene dalje jer je u vezi u kojoj NEMA LJUBAVI…

LJUBAVNI HOROSKOP za 20. Novembar: Vrijeme je da OVAJ  znak krene dalje jer je u vezi u kojoj NEMA LJUBAVI…

19 studenoga, 2023 0 By Admin 2

OVAN

Ljubavni horoskop:  Vaš partner neće biti raspoložen za prilagodbe i nagodbe. Stoga je od vitalnog značaja da držite svoj ego pod kontrolom i ne postavljate nikakva kontroverzna pitanja. Manje nesuglasice će prerasti u pune svađe jer vam partner neće prepustiti niti jedan bod. Danas morate biti oprezni u romantičnim poslovima ako želite izbjeći velike potrese.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Dobit ćete više pažnje nego ikada prije. Na vaše iznenađenje, možda će vam se obratiti i oni najmanje očekivani. Ali uzmite si vremena da odlučite tko vam najviše odgovara. Vrijeme će odvojiti one najbolje od ostalih. Nemojte se suzdržavati zbog gorkih iskustava iz prošlosti.

 

 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  To je zanimljiva faza u vašem ljubavnom životu. Oni koji su tek započeli novu vezu trebali bi potražiti načine da više ojačaju svoju vezu. Vas dvoje možete vrlo učinkovito spojiti romantiku i talente. Samo budite otvoreni za budućnost, ali nemojte se upuštati u bilo kakvo planiranje upravo sada. Samo idite sa strujom.

 

 

RAK

Nitko nema dopuštenje da se osjećate neraspoloženo. Vrijeme je pokušaja. Ako vas ljubav boli, nikad nije trebala biti vaša. Vrijeme je da krenemo dalje. Ne postoji društvena obveza da ostanete vezani uz nešto što se ne slaže s vašim energijama. Uz sukobljene energije, teško je povući se. Možda ćete uskoro pronaći ljubav.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop:   Ovo je vrijeme za uživanje u laganoj strani odnosa. Uvijek ste bili ozbiljne naravi, ali sada previše razmišljate o svojim vezama. Prestanite tražiti skrivena značenja i dublje implikacije u svemu. Umjesto toga, izađite na bezbrižno zezanje i jednostavno uživajte u dobrom provodu. Nemojte dopustiti da pritisak odgovornosti i očekivanja izvuče svu zabavu iz vaših odnosa.

 

 

DJEVICA

Ne kucajte na vrata kada je veza u pitanju. Zapamtite, netko je definitivno stvoren za vas. Kada dođe zrelo vrijeme, svemir će se automatski otvoriti kako bi vam predstavio taj dragocjeni dar. Neka vas ljubav pronađe. Do tada se dobro zabavite sa svojim prijateljima i suradnicima. Možda se vaš skriveni dijamant nalazi negdje tamo. Ne treba gubiti nadu!

VAGA

Možda će vam danas biti malo teško povezati se sa svojom najdražom ljubavi. Zapravo ste mu bliski, ali ipak iz nezrelosti pokušavate se cjenkati o osjećajima s partnerom. Rješenje bi bilo da se dobro upoznate prije nego što se vas dvoje odlučite zbližiti i na emocionalnoj i na fizičkoj razini. Vaš će odnos biti puno bolji nakon ovog emocionalnog dijeljenja.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubavni horoskop:  Pravo je vrijeme da planirate velike promjene pozitivne prirode u vašoj vezi. Spremni ste podići to na sljedeću razinu, ali morate napraviti prvi korak. Prirodno ste suzdržani i to je vašeg partnera ostavilo u mraku o vašem pravom osjećaju. Samo razotkrijte svoje srce i otkrit ćete da svo nepovjerenje nestaje iz vaše veze.

 

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop:  Romantika je u zraku. Vjerojatno ćete doći u kontakt s brojnim zanimljivim osobama i jedan od ovih sastanaka može dovesti do smislenijeg odnosa. Oni koji su već u vezi staru romansu moći će obnoviti intimnom večerom ili izlaskom. Vaš partner je možda zadnjih dana bio odvojen i otuđen, ali danas će se situacija definitivno popraviti.

 

 

JARAC

Ljubavni horoskop:   Od vitalnog je značaja da sada posvetite vrijeme svojoj obitelji. Karijera i druga vanjska razmatranja zahtijevaju vašu pažnju. Međutim, vaš status veze postao je prilično nesiguran tijekom posljednjih nekoliko dana i imperativ je da sada njegujete svoju obitelj. Iako se može činiti da postoji neki financijski gubitak, učiniti nešto promišljeno i osjetljivo za svog partnera bit će izuzetno isplativo.

 

 

VODOLIJA

Ljubavni horoskop:  Prijatelji, suradnici i razne vrste ljudi koje poznajete mogu vas pokušati prosvijetliti o stvarima koje morate učiniti da bi se vaš ljubavni život malo ubrzao! Slijedite ono što kažu kako biste ažurirali svoju bazu podataka za upoznavanje, osim savjeta za flert! Tražite ljubav pa se bolje usredotočite na nju, nego da se zaključate za neki trenutni užitak!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ljubavni horoskop:  Vaš bi vas partner danas mogao iznenaditi. Čežnji i samoći će doći kraj. Možda želite napraviti korak dalje u svojoj vezi, ali uvijek pitajte partnera jer to mora biti obostrano. Pronašli ste svoju ljubav nakon mnogo truda, stoga nemojte žuriti. Oko vašeg partnera vlada zloglasni zrak.