DO KRAJA NOVEMBRA: Rak će PREKINUTI LJUBAVNU VEZU, a OVAJ znak će biti UHVAĆEN u PREVARI!

DO KRAJA NOVEMBRA: Rak će PREKINUTI LJUBAVNU VEZU, a OVAJ znak će biti UHVAĆEN u PREVARI!

19 studenoga, 2023 0 By Admin 2

RAK

Puno problema imali ste u vašem ljubavnom životu. Trudili ste se sačuvati ljubav koja spaja vas i vašeg partnera jer ljubav je za vas oduvijek bila svetinja. Međutim, pred vama je odluka koja će vama najteže pasti, a ta odluka bit će raskid vaše ljubavne veze u koju ste tako puno uložili.

Splet nesretnih događaja i okolnosti koje su obilježavale vašu vezu, dovest će vas do odluke koja će biti jedino razumno rješenje. Vaš partner je prilično nezainteresiran za vašu vezu i to vam je jasno već duže vrijeme. Bez obzira na sav vaš trud, beskrajne razgovore, ništa pozitivno se nije dogodilo pa vam preostaje jedino okončati vašu vezu.

Vaš partner vašu ljubav uzima zdravo za gotovo i to je najveći problem u vezi. Nakon mnogo vaših intervencija shvatili ste da pomaka na bolje neće biti.

Pred vama je težak period tugovanja iako i sami znate da nimalo niste krivi za prekid. Teško ćete to podnositi i bit će vrlo teško živjeti neko vrijeme.

Taj raskid bit će vrlo bolan za oboje, ali svjesni ste da jedino tako možete napraviti pozitivni pomak u vašem životu. Odlučit ćete napustiti vezu koja nije obećavala gotovo ništa i početi tražiti novu sreću za sebe. To će biti jedino što će vam preostati jer drugog načina neće biti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bolan i tužan period je pred vama, ali i nova nada da ćete naći osobu koja će znati cijeniti vašu ljubav i koja će naći sreću sa vama. Kada u tome uspijete tada ćete pronaći svoju pravu ljubav i svoju pravu sreću.

DJEVICA

Dobro vam je u vezi, volite svog partnera, ali kao da vam nešto nedostaje, takav osjećaj vas prati već neko vrijeme. U vaš život ući će jedna nova osoba koja će vas odmah očarati i probudit će u vama osjećaje. Vi ćete sa tom osobom započeti aferu koja će po vas loše završiti.

Nećete se moći obuzdati i bez razmišljanja započet ćete novu vezu dok ste još u staroj. To će biti vrlo loša odluka sa čijim posljedicama ćete se morati suočiti.

Vaš partner će saznati za vašu aferu i to vam neće moći oprostiti. Sve ono što ste dugo zajedno gradili nestat će u trenu, a posljedice toga snosit ćete upravo vi kada shvatite što ste izgubili.

Ta vaša afera bila je kratka, sa tom osobom nemate zajedničku budućnost, a uspjet ćete upropastiti vezu u kojoj je vladala ljubav. Vaš partner nikako neće prijeći preko toga jer ste ga jako povrijedili i neće vam moći nikada oprostiti. Shvatit ćete s vremenom kakvu ste grešku učinili, ali sa tim ćete morati živjeti.

Bit će to bolna budućnost jer vam slijedi dugi period u kojemu ćete sami sebi priznati svoje greške, ali to neće ništa popraviti. Period pred vama je period gubitka osobe koju ste voljeli i koju još uvijek volite, ali i period u kojemu ćete se morati pomiriti sa gubitkom koliko god teško to bilo.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vaša greška bit će velika za vašu budućnost i uvelike će ju promijeniti. Jedino što možete je izvući pouke za vašu budućnost i potruditi se da takve greške više ne radite.