DNEVNI HOROSKOP ZA 20. Novembar: Danas jednog znaka čekaju vrlo teški trenutci, a OVAJ znak će zasluženo biti na sedmom nebu od sreće!

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. Novembar: Danas jednog znaka čekaju vrlo teški trenutci, a OVAJ znak će zasluženo biti na sedmom nebu od sreće!

19 studenoga, 2023 0 By Admin

Ovan

Dnevni horoskop: Visokog ste raspoloženja i energije! Pozovite svoje prijatelje i priredite zabavu. Uživajući se u slavi, možda ćete biti neoprezni prema opasnosti koja vas čeka u bliskoj budućnosti! Nemojte paničariti, to ne ukazuje na štetu od osobe. Vaše zdravlje može biti narušeno zbog prekomjerne konzumacije obroka koje vaš želudac ne može probaviti. Stoga planirajte rutinsku tjelovježbu i zadržite snagu na duže vrijeme!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bik

Imate talentiranu i impresivnu osobnost koja će danas biti istaknuta pred svima  uključujući i vaše dobronamjernike i ljude koji vam se protive! Poslušajte savjete onih bivših, a ostalo zanemarite. Starješine će vam biti tu kao podrška i dobro će vas voditi da se ponovno usredotočite na određene vrlo ključne ciljeve vašeg života.

 

 

Blizanci

Dnevni horoskop: Možete očekivati ​​znatan stupanj podrške i priznanja od onih oko vas. Sada ste puni vitalnosti i optimizma i spremni ste za nove projekte. Ali niste izgubili sposobnost prepoznavanja i prosuđivanja dobrog projekta. To će vas navesti da ulažete u određene pothvate koji će vjerojatno biti vrlo isplativi u budućnosti.

 

 

Rak

Ovaj dan je posebno povoljan za vas. Možete započeti nešto novo, završiti projekt koji vam je oduzimao puno vremena ili se prihvatiti zadatka koji ste odgađali. Zabava i igre su na karti za večer. Povežite se s prijateljima, starim i novim i uživajte. Kupovina danas može biti posebno zabavna.

 

 

Lav

Danas se osjećate mnogo otvorenije od onoga što inače radite. Ponašate se taktično već duže vrijeme i danas vam to može biti pomalo zagušljivo. Vjerojatno ćete danas izreći neugodnu istinu, a to neće svima dobro proći. Bolje je planirati neku samotnu aktivnost jer je malo vjerojatno da ćete danas modificirati svoje ponašanje kako bi odgovaralo drugima.

 

 

Djevica

Dnevni horoskop:  Život je u posljednje vrijeme pun uspona i padova. Ali uskoro ćete se svega toga riješiti. Zadržite optimističan stav kao i uvijek i stvari će ići bolje. Ljudi vam se mogu obratiti za pomoć i to je dobro, jer ste zauzeti zaboravit ćete sve svoje brige.

Vaga

Danas se osjećate prilično neorganizirano i kaotično. Vaše misli danas imaju tendenciju da teku u više smjerova. Rezultat je da danas nećete moći završiti nijedan projekt. Morate se usredotočiti. Pokušajte s mentalnom vježbom i nemojte se savjetovati s drugim ljudima jer bi vas kontradiktorni savjeti još više zbunili.

 

 

Škorpion

Dnevni horoskop: Čuvajte se danas onoga što govorite. Netko koga smatrate bliskim mogao bi proliti grah na vas. Odvažite svoje rečenice prije nego što progovorite. Pokušajte razgovarati o sebi i osobi s kojom razgovarate. Suzdržite se od razgovora o trećoj osobi. Danas možete putovati u drugi grad. Možda ćete sresti starog poznanika i zajedno ćete možda imati nostalgične uspomene.

 

 

Strijelac

Ovaj će vam dan vjerojatno razviti duhovnu notu. Možete se upustiti u neku vjersku aktivnost ili posjetiti svetište. Pročitajte neko inspirativno djelo ili biografiju velikog vođe jer ćete u tim djelima možda pronaći nešto vrlo relevantno za svoj život. Bolje je ne baviti se razularenim aktivnostima. Umjesto toga, provedite dan u tihoj kontemplaciji i moći ćete pronaći mir.

 

 

Jarac

Dnevni horoskop: Dan može biti prilično zbunjujući za vas s oprečnim mišljenjima i različitim prilikama koje se pojavljuju na svim stranama. Dok vas brojne sile vuku u mnogo različitih smjerova, pokušajte ne pretjerivati ​​u analizu ili ugoditi svima. Umjesto toga, ići s vlastitim srcem može se pokazati kao prava stvar za vas, čak i ako to u tom trenutku niste svjesni.

 

 

Vodenjak

Svaki osjećaj je danas pojačan zbog poravnanja zvijezda. Osjećat ćete i ljubav i mržnju dublje nego ikada prije. Također će se pojaviti prilike da vam pokažemo što vas sada sprječava da se zbližite s prijateljima. Međutim, bit će razborito pričekati prije nego što postupite prema tim osjećajima i vidjeti hoće li izdržati prije nego što se posvetite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ribe

Vaša emocionalna priroda iako pomaže potrebitima, ali vas ponekad može zadaviti u neugodnoj situaciji. Potražite pomoć partnera da izađete iz takve situacije. Ovo je vrijeme za neku intimnu i tajnu komunikaciju. Financijski dobici su najvjerojatnije mogući, ali držite se podalje od kockanja. Recite svoje riječi oprezno kako ne bi povrijedile voljenu osobu.