Za OVOG znaka dolaze dani UŽIVANCIJE i velikog BOGATSTVA, dok OVIM znacima neće nikako pogodovati…

Za OVOG znaka dolaze dani UŽIVANCIJE i velikog BOGATSTVA, dok OVIM znacima neće nikako pogodovati…

18 studenoga, 2023 0 By Admin

Ovan

Ono što možete očekivati ​​ovog tjedna je obavještajni razgovor, iako će tema razgovora biti gruba, a bit će i svađa.

Ovo je tjedan u kojem ćete vi i netko drugi rješavati stvari. To može biti posao ili romansa, ali što god da je, ne može se nastaviti dok se svi ne dogovorite o tome što je najbolje kako biste nastavili.

 

Bik

Ovo nije ničija omiljena karta jer uvijek sa sobom nosi jad i prevaru. Ovaj tjedan ćete imati posla s nečim teškim, a na vama će biti da se izvučete iz blata u kojem ste se našli.

Ovdje možete puno izgubiti i osjećat ćete se konfliktno i degradirano zbog odluke koju morate donijeti. Ulazite u fazu potpunog kolapsa – pazite na sebe.

 

Blizanci

Ovo je dobro vrijeme da se pobrinete da ispravite svoje pogreške na poslu jer karta implicira neugodnu situaciju koja će biti uzrokovana nečim što ste pogriješili na poslu.

Trebao bi znati bolje, i znaš, ali svi griješe. Ovaj tjedan je na vas red. Pokušajte izbjeći ovo poniženje obraćajući veliku pozornost na detalje.

 

Rak

Bit će to težak tjedan u smislu financija i financijskog stresa, žao mi je što moram reći. Možda ste previše trošili ili ste pretjerali s neozbiljnošću i sada ste u problemu.

Ovo nije trajno stanje i može se ispraviti. To je dobro upozorenje za vas da se upustite kada je u pitanju trošenje svog teško zarađenog novca.

 

Lav

Ovo je prilično oštra karta koja simbolizira grubo ponašanje i hladne odluke.

Više ste nego kao osoba koju ova karta predstavlja, što implicira da ćete tijekom ovog tjedna nekome govoriti nešto što ne želi čuti.

Također možete prekoračiti granicu, što bi vam moglo izazvati tugu i neugodu. Učinite ono što morate, ali pokušajte koristiti diskreciju i ljubaznost, ako je moguće.

 

Djevica

Ovaj tjedan neće pokazati vašu najbolju stranu, to je sigurno. Ako postoji vrijeme za ljubav, onda postoji vrijeme za mržnju, a mržnja je ono što će vas progutati ovaj tjedan.

Ne marite za osobu ili ljude koje ćete povrijediti, a uništiti nečiji život je ono što ste namjeravali učiniti.

To se ne odražava ljubazno na vas, međutim, to također nije vaša briga. Ovaj tjedan ćete donijeti zakon – na svoj način. Nitko drugi nema pravo glasa.

Vaga

Naziv igre ovog tjedna je čekaj, čekaj, čekaj. Napetost će vas izluditi, a to će izazvati vaš strah i paranoju.

To može biti o bilo čemu, od slušanja rezultata dijagnoze do čekanja da stigne paket. Kada ne znate što se događa, vaš um odlazi u prekovremeno i počinjete zamišljati negativne rezultate.

Pokušajte ne projicirati loš ishod. Ovdje nema ničega što bi sugeriralo da će se nešto dogoditi.

 

Škorpion

Ovo je doista čudna karta, jer u obrnutom stanju simbolizira veliko bogatstvo i lošu stranu previše novca.

S jedne strane, to je dobar tjedan za vas, financijski, dok s druge strane dolazi s upozorenjem: ne dopustite da vam ova financijska moć ide u glavu. Možda ćete se obogatiti. Nemojte automatski žuriti potrošiti svoj novac, a da prvo o tome ne razmislite.

 

Strijelac

Ovaj će tjedan otkriti skromnu stranu vaše prirode. Imali ste sreće, u poslu i u ljubavi. Zahvalnost vam daje temelj, jer niste od onih koji će se razmetati svojim bogatstvom.

Ako se ovog tjedna osjećate loše, uskoro ćete to proći. U dodiru ste s izvorom svjetla i duha u sebi, a za sada, to je ono što vas vodi kroz dan. Sve je dobro u tvom skromnom svijetu, Jarcu.

 

Jarac

Ova karta navodi očito i čini se vrlo prikladnim za doba godine. Ovdje se događa da postajete lijeni i dosadi vam posao.

Da, možda volite svoj posao, ali sve uzima danak. Žudite za odmorom, malo odmora, pravim slobodnim vikendom…i to se počinje očitovati u vašem poslu.

Ne proizvodite ništa što je na razini i mogli biste se suočiti s tim. Ostanite usredotočeni.

 

Vodenjak

Ovo je tjedan u kojem se povlačite i odvojite vrijeme za sebe – za razmišljanje, razmišljanje. Možete se opustiti i to iskoristite jer ćete ostati sami.

Nitko vam neće ometati mir, a vi ćete osjećati zahvalnost za ovo vrijeme sami. Iskoristite ovo vrijeme za kopanje duboko u svojoj duši jer je to vrijeme čistog potencijala i može utjecati na tjedne koji slijede.

 

Riba

Ovaj tjedan trebao bi biti težak za vas jer ćete vidjeti kako se neki pravi varljivi potezi odvijaju pred vašim očima.

Netko je ovdje, a možda ste vi taj kojeg  obmanjuju.

Oni su pohlepni i sebični te će se tijekom ovog tjedna ova osoba potruditi pokazati ovu odvratnu stranu svoje prave prirode. Njihova će pohlepa biti zapanjujuća.