TOKOM VIKENDA ZVIJEZDE imaju VELIKE PLANOVE – Evo KOJIM znacima ce DONIJETI SREĆU i neočekivane PREOKRETE!

TOKOM VIKENDA ZVIJEZDE imaju VELIKE PLANOVE – Evo KOJIM znacima ce DONIJETI SREĆU i neočekivane PREOKRETE!

18 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Tokom vikenda: Informacije koje se danas mogu pronaći su nevjerojatne vrijednosti i s vremenom vas čine moćnim. Dijalozi teku na način na koji nikada niste očekivali, čak i kada se fokus pomakne i određene ideje se izgube. Držite se emocija, dopuštajući im da vode put, i vidite koliko sebe možete podijeliti kada prava osoba stoji ispred vas.

Iako nećete imati potpunu podršku i razumijevanje za svako područje života, oni koji su trenutno podržani daju vam jak temelj za kretanje naprijed.

 

 

BIK

Tokom vikenda: Nećete primijetiti pritisak u određenim kontaktima i situacijama u prvi tren. Budite u potrazi za signalima poteškoća. Neke pogreške treba izbjegavati uz strpljenje. Uzmite si vremena i ostanite organizirani tijekom svoje rutine, čak i ako vas srce poziva da se krećete mnogo brže.

Ovo je savršeno vrijeme za traženje ravnoteže, između svojih emocija i razuma. Neka ograničenja služe da vas zaštite, čak i ako biste rado preskočili ogradu.

 

 

BLIZANCI

Tokom vikenda: Postoji teorija ljudske evolucije koja kaže da su rani hominidi brzo razvili svoj mozak jedući “čarobne gljive”. Ne znate točno što je dovelo do širenja ideja i određenih ljudi u vašem okruženju, ali nešto vam se čini mutno i želite ispitati sve činjenice.

U svojim pokušajima da prođete kroz zatvorena vrata, umorili ste se. Odmorite se, naspavajte se i vidite kamo vaša očekivanja mogu dovesti kada su u skladu s onim što je pod vašom kontrolom.

 

 

RAK

Tokom vikenda: Stvari idu u dobrom smjeru, čak i ako ne idu prema planu. Prednost možete vidjeti u fleksibilnosti i blagom pristupu svakodnevnim stvarima. Nema smisla držati se bilo kakvih uskih stavova kada postoje viši ciljevi prema kojima treba raditi.

Odustajanje više nije opcija. Nakon što ste umočili nožne prste u određene stvari, uskočili ste i u ovom trenutku nema povratka. Čak i ako ste umorni ili pod stresom, nastavite otvorenog uma, spremni naučiti nove stvari usput.

 

 

LAV

Uz dodir magije danas bi sve moglo biti moguće. Ovo je dan velikih težnji i nada, kada vaš um ima moć probiti stare obrasce i smisliti nove ideje i logiku koja vas konačno oslobađa. Imajte na umu da je ovo jednako kao početak nečega novog kao i završetak nečega starog.

Oslobodite se onoga što je nepotrebno, skinite staru kožu, dopustite sebi da zasjate u svjetlijem drugačijem svjetlu bez oklijevanja ili previše kompromisa. Slobodni ste biti vi.

 

 

DJEVICA

Procjenjuje se da na dnu oceana leži preko 3 milijuna brodskih olupina. Raznorazne ideje vam tutnjaju po glavi, ali neke još nisu dostupne. Čini se da je um ocean prošlih ideala i misli koje nikada nisu ugledale svjetlo dana.

Neka vam se glava očisti, opustite prsa i dišete. Možete napraviti promjenu samo ako ostanete usredotočeni na ono što vam je danas uistinu važno.

VAGA

Konačno se osjećate kao da se vraćate starom sebi, s novim planovima i idejama, spremni za suočavanje sa svijetom. Previše je problema opterećivalo vaše srce i natjeralo vas da se povučete s pozicija koje su vam pripadale, ali ih iz nekog razloga nije trebalo slijediti.

Neće vam sve biti objašnjeno, ali znate da ste odabrali pravi put, otvorenog srca i voljni krenuti u novu avanturu. Motivi su jasni, kao i vaša namjera.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

ŠKORPIJA

Realni ste, ali vam nedostaje neka vrsta magije u svom emocionalnom svijetu, iako sinkroniciteti Svemira svakim danom postaju sve očitiji. Unutarnji sukob bit će razriješen kada se sve stavi na svoju policu, jer neki aspekti života nisu namijenjeni da ometaju druge ako želite zadržati fokus i unijeti red u svoj svijet.

Ideje koje dijele drugi su pomalo užurbane ili nedefinirane. Dajte im strukturu i u zdravoj suradnji mogli bi se postići nevjerojatni ciljevi.

 

 

STRIJELAC

Držite se točaka iz vlastite povijesti zbog kojih se osjećate ponosno i sigurni u budućnost koju možete stvoriti. Vaš potencijal nije definiran neuspjehom ili nekompatibilnošću s određenim društvenim krugovima ili normama. Nikada nije bilo.

Sloboda koju tražite često se nalazi u samoći. Prigrlite to, održavajući svjetlo i radost u sebi živima, odvojite vrijeme za stvari koje volite raditi i u kojima uživate otvorenog srca.

 

 

JARAC

Budućnost je nejasna, a misli bi mogle dovesti do čuđenja, zabrinutosti i negativne slike koja se ne odnosi na vaš prirodni optimizam i vjeru. Nešto je pogrešno, kao da komadići veće cjeline ne pristaju i bodu vas na mjestima koja nikada nisu imala priliku zacijeliti.

Držite udaljenost kako biste mogli prikupljati informacije i težiti malim stvarima koje je potrebno popraviti, dok vidite cestu pred sobom koliko je široka, ispunjenu prilikama.

 

 

VODOLIJA

Sjena ili dvije su još uvijek iza vaših nogu, jure vas korak po korak, ali konačno vidite što se krije iza sljedećeg ugla i određene prilike vam se čine svijetlim. Ovo je uglavnom pozitivno vrijeme, čak i uz svu emocionalnu prtljagu i stres koji su vam donijeli proteklih nekoliko tjedana.

Odluke koje ste donijeli trebale bi donijeti opuštanje i zdraviji odnos sa sobom u danima koji dolaze. Budite iskreni prema sebi o svojim potrebama i dobro pazite na svoje tijelo.

 

 

RIBE

Daniel Balsam je čovjek koji se toliko naljutio zbog neželjene pošte da je dao otkaz, postao odvjetnik i zaradio više od milijun dolara na sudskim presudama protiv pošiljatelja neželjene pošte. Dok odustajete od određenih potrage, otkrivate cijeli novi svijet koji vas čeka, s ljudima i moćnim prilikama koje nikada prije niste vidjeli.

Napredak se stalno ostvaruje ispod površine, čak i kada se čini da ste u stanju stagnacije ili se osjećate blokirani unutarnjim sukobom koji je teško razriješiti.