SEDMIČNI TAROT HOROSKOP: Otkrijte svoju TAROT SUDBINU, pustite da vam karte otkriju put do uspjeha i sreće!

SEDMIČNI TAROT HOROSKOP: Otkrijte svoju TAROT SUDBINU, pustite da vam karte otkriju put do uspjeha i sreće!

18 studenoga, 2023 0 By Admin

♈ Ovan (21. ožujak – 19. travanj)

Sedmični tarot horoskop: Pred vama je dinamičan tjedan ispunjen izazovima i prilikama. Karta Šampiona označava vašu hrabrost i odlučnost da se suočite s izazovima. U poslovnim sferama, očekujte naglasak na samopouzdanju i preuzimanju inicijative. Vaša hrabrost će biti nagrađena. Ipak, budite pažljivi u komunikaciji kako biste izbjegli nesporazume, što sugerira karta Princa mačeva. Jasna i taktička komunikacija bit će ključna za održavanje harmonije u odnosima.

 

♉ Bik (20. travanj – 20. svibanj)

Pred vama je tjedan plodnosti i potencijala. Tarot karta Plodnosti označava plodan period za pokretanje novih projekata. Ovo je idealno vrijeme za sijanje sjemena novih ideja i postavljanje temelja za budući uspjeh. U ljubavnim odnosima, karta Ljubavnika sugerira važne odluke. Neka srce bude vaš vodič u donošenju odluka vezanih uz odnose. Tjedan je povoljan za izražavanje ljubavi prema bliskima i jačanje emotivne povezanosti.

 

♊ Blizanci (21. svibanj – 20. lipanj)

Očekuje vas tjedan intenzivne komunikacije i razmjene ideja. Tarot karta Komunikatora ukazuje na dinamičan period u kojem će riječi imati poseban značaj. Iskoristite svoj dar komunikacije za povezivanje s drugima i dijeljenje svojih misli. Emotivni izazovi mogu se pojaviti, što naglašava karta Viteza pehara. Važno je postaviti temelje za dublje razumijevanje vlastitih i tuđih osjećaja.

 

♋ Rak (21. lipanj – 22. srpanj)

Pred vama je tjedan nježnosti i brige. Tarot karta Majke Kupala naglašava potrebu da se posvetite vlastitom emocionalnom blagostanju. Obratite pažnju na svoje osjećaje i povežite se s najdubljim aspektima svoje duše. Carstvo, karta koja simbolizira poslovni svijet, ukazuje na potrebu za postavljanjem jasnih granica. Budite odlučni u zaštiti svojih interesa i surađujte s drugima na održavanju harmonije.

 

♌ Lav (23. srpanj – 22. kolovoz)

Pred vama je sjajan tjedan obasjan energijom Tarot karte Sunca. Ovaj period donosi sjajnu priliku za postizanje uspjeha i izražavanje vlastite autentičnosti. Karta Snage podsjeća na vašu unutarnju snagu i sposobnost prevazilaženja izazova. Budite hrabri u suočavanju s preprekama, a vaša svjetlost će zasjati svijetom. Ovaj tjedan, posebno obratite pažnju na svoje kreativne talente.

 

♍ Djevica (23. kolovoz – 22. rujan)

Pred vama je tjedan u kojem će analitički pristup doći do izražaja. Tarot karta Analitičara sugerira fokus na detaljima i planiranje za budućnost. Ovaj period je povoljan za organizaciju, postavljanje ciljeva i stvaranje temelja za dugoročni uspjeh. Karta Princa Disaka ističe potrebu za praktičnim pristupom financijama. Razmislite o dugoročnim ciljevima i postavite strategiju za financijski uspjeh.

 

♎ Vaga (23. rujan – 22. listopad)

Pred vama je tjedan u kojem će pravda i ravnoteža imati važno značenje. Tarot karta Sudca podsjeća vas na važnost procjene vlastitih postupaka. Ovaj period donosi priliku za razrješavanje konflikata i uspostavljanje harmonije. Karta Princeze Mačeva naglašava potrebu za jasnom komunikacijom. Budite pažljivi u izražavanju svojih misli kako biste izbjegli nesporazume i održali mir u odnosima.

 

♏ Škorpion (23. listopad – 21. studeni)

Pred vama je tjedan transformacije i dubokog introspektivnog rada. Tarot karta Transformacije simbolizira vašu sposobnost preobrazbe. Ovaj period donosi priliku za oslobađanje od starih obrazaca ponašanja i usvajanje novih, pozitivnih navika. Karta Kraljice Disaka naglašava potrebu za praktičnim pristupom poslovnim situacijama. Budite strateški u postizanju svojih ciljeva.

 

♐ Strijelac (22. studeni – 21. prosinac)

Pred vama je tjedan pun avantura i istraživanja. Tarot karta Putnika označava uzbudljiv period u kojem će težnja za istraživanjem nepoznatog doći do izražaja. Sada je vrijeme da istražite nove horizonte, proširite svoje vidike i uživate u raznolikosti života. Karta Kralja Pečata naglašava vašu autoritativnost. Budite vođa u svojim poduhvatima i neka vaša hrabrost bude inspiracija drugima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

♑ Jarac (22. prosinac – 19. siječanj)

Pred vama je tjedan u kojem će praktičnost i disciplina biti ključni. Tarot karta Praktičara sugerira fokus na konkretnim zadacima i postizanje ciljeva putem strateškog pristupa. Ovaj period donosi priliku za postavljanje temelja za dugoročni uspjeh. Karta Mjeseca ukazuje na emotivnu osjetljivost. Budite pažljivi prema vlastitim osjećajima i komunicirajte otvoreno s bliskima.

 

♒ Vodolija (20. siječanj – 18. veljača)

Pred vama je tjedan u kojem će kreativnost i originalnost doći do izražaja. Tarot karta Inovatora simbolizira vašu sposobnost generiranja jedinstvenih ideja i pristupa. Ovaj tjedan donosi priliku za izražavanje svoje kreativnosti i suradnju s drugima na inovativnim projektima. Karta Kraljice Mačeva naglašava potrebu za jasnom komunikacijom. Budite otvoreni za dijalog i dijeljenje svojih vizija s okolinom.

 

♓ Ribe (19. veljača – 20. ožujak)

Pred vama je tjedan u kojem će intuitivna snalažljivost i duhovnost doći do izražaja. Tarot karta Sanjarke naglašava vašu sposobnost povezivanja s unutarnjim vodstvom i praćenja svojih snova. Ovaj period donosi priliku za duhovni rast i introspekciju. Karta Princeze Pehara ukazuje na emotivnu osjetljivost. Budite pažljivi prema vlastitim osjećajima i pružite podršku drugima u njihovim emocionalnim izazovima.