VIKEND HOROSKOP: Evo kome ovaj vikend donosi LIJEPE VIJESTI, a kome SUZE i RAZOČARENJE!

VIKEND HOROSKOP: Evo kome ovaj vikend donosi LIJEPE VIJESTI, a kome SUZE i RAZOČARENJE!

17 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Vikend horoskop: Postoje trenuci kada vaše jasno razmišljanje otkriva vašu ogromnu zrelost. Niste sanjar, pa vas je teško dovesti u dvosmislene situacije. Ako trenutno imate sentimentalne afere, ovo bi bio izvrstan dan za pregled, ali pokušajte ne biti previše hladnokrvni.

 

 

BIK

U posljednjih nekoliko dana možda ste se osjećali pomalo frustrirano u svojim inicijativama. Bilo vanjske prepreke (kao što su događaji koji su uzrokovali kašnjenja) ili unutarnja ograničenja (kao što je vaša apatija) predstavljale su jasan izazov. Prije nego što možete napraviti bilo kakav pravi napredak, određene stvari moraju biti riješene. Dan pred vama može vam dati priliku da konačno riješite ova pitanja.

 

 

BLIZANCI

Bit će to poticajan dan za vas. Osjećat ćete se sjajno i bez problema usmjerite svu svoju energiju u svoje aktivnosti. Nemojte se iznenaditi ako naiđete na otpor. Koliko god da su vaše ideje kreativne, možda ne odgovaraju svima. Zapravo, možete se suočiti s nekom buntovnošću. Budite uvjerljivi i dobit ćete svoj put.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Pazite da danas ne izgubite živce. Ovih dana ste na prvom mjestu, iako je vaša odvažna priroda bila sputana financijskim i profesionalnim ograničenjima. Trenutno je beskorisno gajiti grandiozne iluzije. Štoviše, možete očekivati ​​neke sukobe ako pokušate. Ako vam se savjetuje da budete konzervativniji, poslušajte prijedlog.

 

 

LAV

Danas će se vrijeme zamrznuti i čak će se činiti da ide unatrag. Koristite ovu stanku da razmislite o svojim motivacijama. Čini se da astralni tragovi sugeriraju da trenutno rješavate pitanja koja se tiču ​​sudbine druge osobe. Možda biste trebali potrošiti isto toliko vremena razmišljajući o svojoj sudbini.

 

 

DJEVICA

Klima je danas napeta. Bit ćete svjesni osjećaja nemira i čežnje za promjenom, ali ćete također biti nespremni napraviti bilo kakve stvarne poteze u tom smjeru. Vaša prosudba vam govori da su pritužbe koje ne dovode do akcije besmislene. Pa zašto onda ne biti katalizator koji izaziva neku akciju?

VAGA

Dan pred vama možete protumačiti kao otvoreno pitanje o vama. Možda ste primijetili određene fizičke ili psihičke aspekte zbog kojih vam nije ugodno. Dan koji je pred vama može vas natjerati da poduzmete akciju kako biste ispravili taj stav. Mnogo ćete postići ako svoje brige podijelite s prijateljem ili rodbinom.

 

 

ŠKORPIJA

Ponekad vam ljudi mogu predbaciti što ste manje taktični u odnosima. Planetarni položaji će vam pomoći da budete osjetljiviji. Osjećat ćete se kao da odjednom imate puno veći kapacitet za slušanje. Bez obzira je li to istina ili ne, drugi imaju dojam da više niste toliko egocentrični.

 

 

STRIJELAC

Imate neobičan dar da situaciju činite manje dramatičnom. S današnjom astralnom energijom svjedočit ćete krizama svih vrsta. Vi ćete biti taj koji će uvjeravati ljude i biti u stanju objektivno sumirati situaciju bez panike ili pretjerivanja. Ovo, zajedno s vašom legendarnom smirenošću, čini sjajnu kombinaciju!

 

 

JARAC

Usudite se izraziti svoje ideje bez straha od ismijavanja. To je ono što vam planetarna konfiguracija danas ima za reći. To je upravo ono što vam se sviđa, jer strah od ismijavanja općenito je vaša propast. Izazov za vas je jasno reći ono što mislite bez posuđivanja ideja drugih. Usudite se to učiniti!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ako ste osjetili želju da nešto napišete, sada je vrijeme da to učinite. Mašta vam sigurno ne nedostaje. Vaš problem može biti u tome što imate poteškoća da svoju prozu shvatite ozbiljno. Nemojte tako ozbiljno razmišljati o tome da budete “pisac”. Samo pišite i pustite ljude da čitaju ono što pišete. Skupina pisaca bila bi izvrstan način da se izvučete iz skrovišta.

 

 

RIBE

Možda ćete tijekom dana imati jaka oklijevanja. Možda ćete morati prikriti istinu ili je reći naglas. Ako jeste, recite što vam je na umu. Bit ćete podržani od strane planeta, koji će vam pomoći da formulirate svoje ideje na način koji neće šokirati ljude. Zapravo, neke od njih možete čak i potaknuti na svoju točku gledišta!