U NAREDNOJ NEDELJI: Dobre vijesti su na putu! Za OVE znakove ova sedmica ne samo da će BITI SJAJNA, nego NEOČEKIVANO SJAJNA!

U NAREDNOJ NEDELJI: Dobre vijesti su na putu! Za OVE znakove ova sedmica ne samo da će BITI SJAJNA, nego NEOČEKIVANO SJAJNA!

17 studenoga, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

U narednoj nedelji: Ovaj tjedan ćete biti zaposleni koliko god možete, jer vas ovaj nalet kreativne energije vodi s jednog mjesta na drugo. Uspjeh je neizbježan za, ovaj tjedan – sve dok se držite posla i izbjegavate pokušaje rješavanja stvari u ljubavi. Još jedan za to, i sve će proći dobro, ali ovaj tjedan je o zarađivanju novca i pronalaženju boljih prilika.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ovaj tjedan ćete završiti s pravnim predmetom koji će vam donijeti uspjeh na koji ste računali. Uz podršku voljene osobe, trebali biste se osjećati snažno i hrabro. Osjećate se bolje kada niste sami i imat ćete podršku koja vam je potrebna kako biste prebrodili teža vremena. Novac vam ovaj tjedan izgleda dobro, samo pokušajte smanjiti potrošnju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Približavate se kraju razdoblja u kojem ste bili pretjerano zabrinuti i pomalo slomljeni. Dobra vijest je da će se sve promijeniti na bolje tijekom ovog tjedna. Možete se potapšati po leđima jer ste držali utvrdu i pružili ruku kada vam je potrebna pomoć. Čini se da si tamo stekao neke prave prijatelje. Došli su za vas i nastavit će to činiti ovaj tjedan.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Tijekom tjedna ćete se pritajiti jer ćete se možda osjećati pomalo izgorjelo zbog sve energije koju ste širili tijekom posljednjih nekoliko tjedana. U redu je, nemojte se ljutiti zbog toga. Najbolje je da se u ovom trenutku povučete i dobro razmislite o svom sljedećem potezu. Ništa vas ne tjera da djelujete, stoga iskoristite ovu priliku da se ponovno okupite i meditirajte.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Ne znate koliko lekcija možete naučiti u jednom tjednu, ali čini se da ova dolazi s nizom mješovitih poruka. Bit ćete inspirirani da krenete do kraja s nečim ‘modnim’ i trendovskim, dok će vam dobri prijatelji savjetovati da to malo spustite. Učinite sebi uslugu: idite s onim što vam najviše odgovara i suzdržite se samo ako vam se čini da je to prirodno.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ovaj tjedan ćete se osjećati loše zbog nečega što ste učinili. Nisi nikoga povrijedio, niti si se prema nekome loše ponašao, ali si učinio nešto glupo i ovdje si primatelj posljedica svojih postupaka. Postoji velika šansa da se radi o ljubavi prema sebi i njenom nedostatku. Pogriješili ste i pretpostavili ste da nešto ne možete učiniti. Ali mogli biste, i vjerojatno biste to mogli učiniti bolje od bilo koga drugog. Vjeruj u sebe.

 

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Ono što je za vas sjajno u tjednu je to što ste sada u mogućnosti reći, “Rekao sam ti” i to misliti. Da, imali ste stalni razdor s nekim do koga vam je stalo, i zapravo ste krenuli u rat oko toga kako ste vi u pravu, a oni u krivu. Ego je, međutim, zadnji put planuo, jer se ispostavilo da ste cijelo vrijeme bili u pravu. Ako to zovete pobjedom, neka tako i bude.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Poželjet ćete se odmoriti od manije koja je postala vaš život, osobito tijekom posljednjih nekoliko tjedana. Ono što gledate ovog tjedna je promjena tempa i iskrena želja da se povučete, prebrojite svoje blagoslove i krenete dalje, kada vam odgovara. Kao da se dijelite na dvoje, a jedna polovica zahtijeva odmor i opuštanje. Popustiti.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Ovaj tjedan donosi vam puno vlastitog glasa, jer ne možete prestati pokušavati uvjeriti sebe da ste dobro. Ovaj tjedan će vam pasti na pamet da možda trebate biti manje riječi i više akcije. Vaše zdravlje zahtijeva promjenu; vrijeme je da se prisjetite vježbanja. Lijenost vas počinje pretvarati u veliku mrlju ništavila. Pokrenite se!

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Kad biste barem imali vremena za osobu koja zahtijeva svu vašu pažnju. Ovaj tjedan vam je partner na živcima. On to želi, traži ono, i ne samo da vam ništa od toga nije u interesu, nego vam i dosadi. Imate bolje stvari o kojima se možete pozabaviti, a to je ono o čemu razmišljate tijekom tjedna. Ljubav nije na dnevnom redu, mislim da bi to moglo biti teško objasniti svom partneru.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Možda biste htjeli uzeti malo slobodnog vremena ovaj tjedan, samo da se dobro isplačete. Trčali ste zbog skrivenih emocija, i iskreno – morate osloboditi sve što se događa u vašoj glavi. Represija je suprotnost svemu što ste vi, a vi idete prema velikom slomu ako ne nađete izlaz za svoju tugu.

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Ovaj tjedan donijet će vam novu vrstu samoprihvaćanja, a ona će doći u obliku saznanja koliko ste dobri u nečemu. Možda niste znali da ste pravi talent kada je riječ o određenoj temi, ali ste, zapravo, graničite s genijalnošću kada je u pitanju ova specifična vještina. Prihvatite da ste sjajni i neka vam ovo znanje donese osvježenu radost.