LJUBAVNI HOROSKOP za 18. Novembar: Bivši partner dat će nadu OVOM znaku – moguće pomirenje…

LJUBAVNI HOROSKOP za 18. Novembar: Bivši partner dat će nadu OVOM znaku – moguće pomirenje…

17 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop:  Od vitalnog je značaja da se danas posebno zanimate za svoja obiteljska pitanja. Već neko vrijeme ignorirate svoje veze zbog obaveza u karijeri. Ostvarili ste i ono što ste zacrtali u svojoj karijeri. Dakle, sada morate svoju pozornost usmjeriti na odnose. Održavanje vaših odnosa u ovom trenutku može vam pružiti neke vitalne sastojke u životu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Danas vas vaš ego uzima u obzir jer možete dopustiti svom egu da djeluje i razmišlja. Iz tog razloga možda nećete vidjeti oči u oči s osobom na vlasti. Hoće li biti dobro ili loše, misao je koju morate nositi. Mali savjet, danas poslušajte svoju glavu. Budite taktični i diplomatski.

 

 

BLIZANCI

Spremni ste slušati druge i možda ćete naići na nekoga tko beskrajno priča o životu i ljubavi! Imate sreće! Ova vas osoba može počastiti savršenim odnosom za cijeli život. Planirajte još sastanaka s tom osobom i nemojte se sramiti pristupiti toj osobi prema potrebi. – ljubavni horoskop –

 

 

RAK

Vrijeme je da se odmaknete od svojih odnosa i pogledate širu sliku. Previše ste se zapetljali u škrtost i to vas je moglo dovesti do toga da izgubite iz vida ono što zaista želite od svojih odnosa. Vrijeme je da uklonite nered i prosudite odnose na temelju vlastitih zasluga i donosite pažljive odluke.

 

 

LAV

Nesporazumi i nepotrebne prepreke zamaglili su vam međusobna osjećanja u nedavnoj prošlosti. Danas ćete se možda suočiti s događajem u kojem će sve takve sumnje biti otklonjene i prava, duboka i postojana priroda vaše predanosti jedni drugima će postati jasna. Pokažite svoju zahvalnost. Vrijeme je savršeno za romantične geste kako biste izrazili svoje najdublje osjećaje.

 

 

DJEVICA

Možda će vas privući netko iz drugačije kulturne pozadine ili čak iz druge zemlje. Možda ćete se osjećati strastveno i emocionalno nabijeni prema ovoj osobi. Drugi događaji će nestati kad budete s tom osobom. I ovaj susret može čak dobiti oblik ako Svemogući želi! – ljubavni horoskop –

VAGA

Financijski ste snažni i možete impresionirati bilo koji spoj. No, za razliku od većine ljudi, naići ćete na neke koji će htjeti vidjeti vaše prirodne talente i svidjet će vam se kakvi jeste! Počet ćete razmišljati o ovoj osobi i bez spoznaje možete se uskoro romantično povezati s tom osobom. Dobar izbor, samo naprijed!

 

 

ŠKORPIJA

Vaša će voljena osoba danas zahtijevati vašu pomoć i podršku. Vrijeme je da pružite svoju bezuvjetnu ljubav i podršku, a ne da likujete ili kritizirate svog partnera. Morate ostaviti po strani svoja sitna pitanja i pritužbe. Način na koji se sada ponašate dugoročno će utjecati na vaš odnos. Dakle, sada morate donijeti neke dugoročne odluke.

 

 

STRIJELAC

Danas vas očekuje veliko iznenađenje vašeg partnera. Očekujte ekstravagantne geste ili skupe darove i ovo je savršeno vrijeme da ponovno otkrijete svoju ljubav. Ako ste slobodni, romantika će vam možda procvjetati na nevjerojatnim mjestima, ali nemojte to zanemariti kao nevjerojatno. Velike su šanse da ćete pronaći ispunjenu vezu s ovog mjesta na koje niste ni mislili pogledati.

 

JARAC

Ljubav je u zraku. Ako ste slobodni, velike su šanse da ćete nekoga upoznati i danas se prilično nasilno zaljubiti, ali imajte na umu da ćete, iako ste dobro opremljeni, zahtijevati prilagodbe kako bi veza postala trajna, a ne samo prolazna fensi. Parovi će zajedno uživati ​​u prijeko potrebnom romantičnom vremenu. – ljubavni horoskop –

 

 

VODOLIJA

Možda će doći do nekih promjena u umu vašeg partnera. Možda će htjeti usvojiti avanturistički pristup životu, a to će uključivati ​​nekoliko eksperimenata za postizanje željenog cilja. Možda ćete čak morati promijeniti prehrambene navike ili prebivalište. Budite samo oprezni i kontrolirajte svoj smijeh zbog svega što vaš partner pokuša učiniti!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Posao će danas biti vrijedan truda! Bit ćete neodoljivi za one koji će vas danas pratiti na putovanju. Ako vam padne na pamet bilo kakva sumnja u to što radite je točno ili ne, odvojite trenutak da ponovno procijenite svoju odluku. Ali sada ste odrasli pa se nećete suočiti s mnogim izazovima jer se prepuštate užicima! – ljubavni horoskop –