HOROSKOP ZA NAREDNE DANE: OVIM znacima ZVIJEZDE u narednim danima POKLANJAJU ISTINSKU RADOST i SREĆU…

HOROSKOP ZA NAREDNE DANE: OVIM znacima ZVIJEZDE u narednim danima POKLANJAJU ISTINSKU RADOST i SREĆU…

17 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Horoskop za naredne dane: Romantika vam je na vrhu liste prioriteta. S vašim partnerom može doći do dubokog razgovora, možda kako biste riješili vaše osjećaje u vezi. Mogla bi se pojaviti i druga pitanja koja vas oboje zanimaju, a to je dobro za vašu budućnost. Nemojte se prepustiti iskušenju da ukažete na partnerove greške. Samo tiho recite što vam je potrebno.

 

 

BIK

Mladi posjetitelji iz vas izvlače ono najbolje. Jeste li pripremili ukusnu hranu za svoje goste? Kada to želite, možete biti izvrstan domaćin, zabavljati i čak oduševljavati goste. Zauzvrat, oni su potpuno ugodno društvo. Ovo bi vam trebao biti sretan prekid jer volite biti društveni. Možda ćete primiti i dostavu dobrodošlice.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Organizacija posvećena duhovnim traganjima može otvoriti svoja vrata u vašem susjedstvu. Ovo bi moglo biti od posebnog interesa za vas i vašeg partnera. Možda biste željeli otići i provjeriti mjesto. Mogli biste upoznati neke zanimljive nove ljude, čuti o nekim fascinantnim idejama, a možda i otkriti neke nove knjige. Pripremite se za zabavnu večer.

 

 

RAK

Morate riješiti financijska pitanja. Možda ćete morati pronaći nešto dodatnog novca na svom bankovnom računu ili proračunu. Šanse su da ovo nije velika svota, ali dovoljna da vam sada napravi razliku. Pobrinite se za to i onda se smjestite za mirnu večer kod kuće. Neće vam se izlaziti, ali ćete uživati ​​u večeri.

 

 

LAV

Dobre vijesti mogu stići ovih dana. Što god to bilo, trebalo bi vas jako usrećiti i uzrokovati da budete previše hiper da biste mirno sjedili. Vjerojatno ćete htjeti prošetati kvartom kako biste potrošili dio energije. To bi vas moglo staviti u optimističan prostor, veseliti se budućnosti. Uživaj u večeri.

 

 

DJEVICA

Vaša bi se mašta mogla vinuti u divlje plavetnilo tamo. Možete zamisliti prekrasne nove planove za svoju budućnost. Možda će vam stići nešto novca. Postoji mogućnost povišice na čekanju. Pustite mašti da slobodno luta. Sljedeći dan napravite popis svojih mogućnosti. Uklonite one koji nisu izvodljivi. Nemojte žuriti s odlučivanjem.

VAGA

Vaš bi um mogao biti od pomoći drugima. Išlo vam je jako dobro za sebe i razmišljate o tome da na neki način podijelite svoju sreću. Prijatelj može imati ideje za grupe u koje biste se mogli uključiti. Prije nego što se na bilo što posvetite, provjerite stvarno želite to učiniti. Ne želite da vam se povjeri neka stvar, a onda iznevjerite druge.

 

 

ŠKORPIJA

Karijera vam vjerojatno ide dobro, ali možda niste sigurni želite li nastaviti ovim putem. Možda ćete razmotriti druge opcije, možda neke koje ste oduvijek željeli isprobati, ali nikada niste bili u mogućnosti to učiniti. Nemojte misliti da sada morate odlučiti. Imate dovoljno vremena. Ne pomičite se dok niste sigurni.

 

 

STRIJELAC

Planirate li prisustvovati predavanju ili radionici? Ovo su dobri dani za to. Vaš um i emocije rade zajedno kako bi donijeli uvide na vaš način. Vaš zdrav razum djeluje na vrlo visokoj razini, pa je ovo i dobar dan za donošenje praktičnih odluka. Komunikacija s onima koji dijele vaše interese trebala bi biti i zadovoljavajuća i prosvjetljujuća.

 

 

JARAC

Inspiracija i uvidi koji dolaze kroz snove mogli bi vam dati poticaj koji vam je potreban da svoju karijeru krenete na pravi put. Možda ste neko vrijeme bacali različite ideje, ali ono što danas shvatite moglo bi vas potaknuti na djelovanje. Formulirajte strategiju prije nego što počnete. Sve dok se trudite ostati usredotočeni, učinkoviti i praktični, što god danas odlučite moglo bi uspjeti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Komunikacija s vašim romantičnim partnerom bi mogla biti više psihička nego verbalna, iako bi razgovor trebao biti iskren i zadovoljavajući. Podijelit ćete svoje osjećaje, kao i ideje stečene čitanjem. Može se pojaviti tema zajedničkog putovanja. Mogao bi rezultirati jači osjećaj jedinstva i razumijevanja. Iskoristite to maksimalno.

 

 

RIBE

Ideje za kreativne projekte koji bi mogli zaraditi više novca mogle bi vam zujati u glavi. Moglo bi ih biti toliko da ćete se morati mučiti da ih zapišete kako ne biste zaboravili nijednu. Razgovori s prijateljima ili vašim partnerom mogli bi vam dati još više ideja umjesto da smanjite popis. Neka dođu za sada. Kasnije ih možete shvatiti. Ono što je sada važno je da ih napišete u pisanom obliku.