DO KRAJA MJESECA: Zvijezde će imati VELIK UTJECAJ na OVA 3 znaka, evo na što sve MORAJU BITI SPREMNI!!

DO KRAJA MJESECA: Zvijezde će imati VELIK UTJECAJ na OVA 3 znaka, evo na što sve MORAJU BITI SPREMNI!!

17 studenoga, 2023 0 By Admin 2

OVAN

Do kraja mjeseca: Zvijezde će imati jako veliki utjecaj na vas i na vaš život. Naredni period bi mogao biti vrlo buran za vas, sa nekim iznenađenjima na koja nećete biti potpuno spremni. Očekuju vas turbulencije, pogotovo na ljubavnom planu. Za ono što ste smatrali da je sigurna stvar, baš to bi se moglo iskomplicirati. Nećete moći vjerovati ničemu ni nikome jer će vas događanja koja slijede na to nagnati.

Vaš ljubavni život i nije baš ono što ste očekivali, pa možda žalite za nekim izgubljenim prilikama. Međutim, uskoro bi vam se mišljenje moglo promijeniti i to drastično. Jedan postupak vašeg ljubavnog partnera promijenit će cijelu vašu percepciju i tada će sve biti drugačije. Tako nešto nikada ne biste očekivali, ali to će se dogoditi i vrlo vas iznenaditi. Možda vas u prvi mah i šokira, ali brzo ćete shvatiti što je to prava i iskrena ljubav.

Na drugim poljima vašeg života bit će također vrlo zanimljivo, možete očekivati neočekivane situacije koje će vas naučiti kako je u životu sve moguće. Mnogo nade polažete u jedan svoj cilj koji želite što prije ostvariti. Možda još nije vrijeme da se bavite time, pa svakako dobro razmislite prije nego se upustite u tu avanturu. Moguće je da će vas jedna obiteljska debata usmjeriti u sasvim neočekivanom smjeru koji bi dosta toga mogao promijeniti. Sve u svemu, ulazite u razdoblje koje će dati odgovore na neka pitanja, ali i otvoriti nova gledišta prema vašoj budućnosti.

BLIZANCI

Trenutno ste u nekoj nedefiniranoj ljubavnoj vezi, jer ne znate ni sami da li ste sa tom osobom, da li ste i dalje slobodni ili je posrijedi neka čudna mješavina ta dva stanja. Takva situacija ostavlja vam određenu slobodu, ali vi biste željeli znati na čemu ste. Slijedi vam niz razgovora sa partnerom u kojima nećete saznati gotovo ništa.

Nastavit ćete tu ljubavnu vezu, ako se to uopće može nazvati vezom. Nemojte ništa forsirati jer bi mogli napraviti samo još goru situaciju. Što se novca tiče, tu će problemi postati veliki jer vam slijedi jedan veliki i neplanirani izdatak koji će svakako utjecati na vaše financije.

Ne zaboravite na neke prijatelje kojima ste gotovo pa okrenuli leđa i komunikacija s njima je sve manja. Tko zna, možda ćete jednog dana trebati baš njihovu pomoć.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

DJEVICA

Do kraja mjeseca: Vaši planovi mogli bi u vrlo kratkom vremenu doživjeti veliku promjenu koja bi mogla promijeniti dosta toga u vašem životu. Ono što ste izvorno planirali, doživjet će transformaciju u nešto još bolje i savršenije. Pitat ćete se kako se toga niste ranije sjetili.

Neki vaši poznanici tražit će vas određene usluge na koje nećete moći pozitivno odgovoriti, pa ćete u njihovim očima ispasti loši. Možda je tako i najbolje za vas, jer mnogo je onih kojima ste pomogli, a koji vas sada ne primjećuju. Okrenite se sebi i onima za koje ste sigurni da su uvijek uz vas.

Jedan novčani dobitak mogao bi vas pokrenuti i dati vam podstrek za neke investicije koje ostavljate po strani za bolja vremena. Možda su bolja vremena upravo pred vama.