DNEVNI TAROT za 23. Novembar: Blago vama ako ste rođeni u OVIM znacima jer ćete dobiti sve što želite!

DNEVNI TAROT za 23. Novembar: Blago vama ako ste rođeni u OVIM znacima jer ćete dobiti sve što želite!

17 studenoga, 2023 0 By Admin

Horoskop tarot karata za svaki horoskopski znak je ovdje.  Zvijezde su nam danas naklonjene dok učimo pozitivno koristiti svoje talente i vještine.

Danas počinjemo učimo prigrliti svoj potencijal u ljubavi, vezama i karijeri—ovisno o tome što se događa u vašem životu na osobnoj razini.

Ako još niste sigurni što trebate ili želite osloboditi, još uvijek ima vremena da razmislite o tome i iskoristite ono što je dostupno.

Svi imamo posebnu poruku koja dolazi od svake tarot karte koju izvlači horoskopski znak. Kako biste saznali što se događa s vama, pročitajte u nastavku.

Saznajte što dnevno čitanje tarot karti vašeg horoskopskog znaka sprema za vas danas…

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Osmica pehara

Dnevni tarot: Trenutno imate jake emocije. Nalazite se na ranjivom mjestu i najbolje je pričekati s donošenjem odluka koje ne možete poništiti. Želite biti sigurni da ono što radite odgovara onome što želite da vaš ishod bude dugoročno.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Osmica pentakla

Nastojite dati sve od sebe i naučiti kako biti najbolji u svojoj karijeri. Ovaj naporan rad će vam se isplatiti. nije lako zauzeti početnu poziciju da biste došli do vrata. Ali učite dok dobivate plaću i izoštravate svoje sposobnosti tijekom umrežavanja u industriji. To je velika stvar.

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: as štapova

Vi i vaš partner prešli ste dug put. Možda niste mislili da ćete dogurati ovako daleko, ali kako nastavljate pokušavati bolje upoznati jedno drugo, život počinje ići u novom smjeru. Vaš odnos je svjedočanstvo vašeg uvjerenja i ljubavi jedno prema drugome.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Mađioničar

Toliko ste talentirani i vješti da ono što vam je prirodno može djelovati dosadno. Nema izazova, ali bavljenje hobijem s kojim se morate boriti i nikad ga ne savladate može vam donijeti više frustracija i manje osjećaja postignuća. Možda ćete uživati u pronalaženju drugog kuta za ono što već volite.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Mjesec

Savršen je dan za gledanje filma misterije ili za ulazak u audioknjigu koja je napeti triler.

Provjerite što je nedavno objavljeno i dobro se prodaje kako biste se mogli zabaviti i biti u toku s najnovijom pop kulturom.

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Desetka pehara

Ljubav je svuda oko tebe. Kad imate prijatelje koji vam se obrate, nemojte ih ostaviti na čitanju i ne odgovarati. Odgovor. Oni žele kovati planove i nema razloga da vi sjedite usamljeni kod kuće kada se želite družiti s dobrim prijateljima.

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Kraljica pentakla

Vaša intuicija je kristalno jasna. Ne treba vam više vremena da odlučite jeste li u pravu za ono što mislite. Ako neku osobu smatrate divnom, ona to može i biti. Ako mislite da vidite crvenu zastavu kako se vijori, to je nešto drugo na što treba obratiti pozornost.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Snaga

Ne možete sve sami. U redu je tražiti pomoć. Zapravo, divno je kada možete biti ranjivi i transparentni u pogledu svojih izazova. Ljudi vole znati da mogu biti tu za vas kad god. Ti si u potrebi. Zato pitajte prijatelja!

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Ljubavnici

Internetski spojevi čine da je lako pomisliti da postoji mnogo riba u moru između kojih možete birati. Teže je pronaći kvalitetnu osobu i morat ćete se čuvati za ono što istinski želite umjesto da pristanete na manje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Petica mačeva

Negativnosti ima posvuda i lako ju je pronaći. Fokusiraj se na dobro. Stvari koje vas izgrađuju također su vam jednako dostupne. Izbor čemu posvetiti pažnju je isključivo vaš.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Devetka pentakla

Veliki umovi razmišljaju slično, ali kada postoje razlike koje uzrokuju zbrku, podjele i svađe, dobro razmislite o udruživanju snaga. Možda biste za sada željeli sami pokrenuti svoj posao.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Sedmica mačeva

Usredotočenost. Vrijeme je da se koncentrirate na važan projekt koji želite obavit. Nije vrijeme za odgađanje. Odredite rok i držite ga se.