LJUBAVNI HOROSKOP za 14. Novembar: Nekome danas stiže LJUBAVNI OSMIJEH, a nekome LJUBAVNE SUZE…

LJUBAVNI HOROSKOP za 14. Novembar: Nekome danas stiže LJUBAVNI OSMIJEH, a nekome LJUBAVNE SUZE…

13 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: U ovom trenutku možete se uglavnom prepustiti užicima! Netko je zanimljiv u blizini i jednostavno mu ne možete odoljeti! Ali budite oprezni, zabranjene plodove je teško probaviti! Uvjerite se da nećete imati posljedice zbog ove vaše zabavne i vesele avanture.

 

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Možda ćete morati donijeti neku tešku odluku u vezi svog ljubavnog života, iako vam se to ne čini, ovo je najbolje vrijeme za to. Samo vi možete odlučiti hoćete li dopustiti da prošla iskustva ojačaju vašu odlučnost ili naruše vaše samopouzdanje. Način na koji tumačite prošlost imat će veliki utjecaj na vašu odluku.

 

BLIZANCI

Vaši planovi za druženje sa dragim ljudima danas bi se mogli srušiti. U ovom trenutku nemojte snažno pritiskati partnera kako biste znali razlog zašto ste pokvarili plan. Hladno sjedenje kod kuće i gledanje omiljene TV emisije ili čitanje dobre knjige jednako će vas zabaviti.

 

 

RAK

Ovo je za vas zagonetan dan što se tiče odnosa. Nećete razumjeti postupke i motivacije vašeg partnera. Nejasan osjećaj uznemirenosti i nezadovoljstva također će se vjerojatno pojaviti u vama. Morate dati vremena da sve riješite. Pokušaj požurivanja danas neće biti od pomoći. Radije, polako i situacija će se sama riješiti.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop: Vanjski stres zbog posla i drugih aspekata života utjecat će na trenutno stanje vaše veze. Sjećate li se važnosti odnosa i potrebe da svoju karijeru i obiteljski život držite strogo odvojeno, lako ćete prebroditi ovu oluju. Vaš će vam partner danas biti velika podrška iako vam može proći dosta vremena dok ne shvatite njegovu vrijednost.

 

 

DJEVICA

Možda ćete imati priliku zabaviti se s onima koji su vam zaista smiješni i prirasli srcu. I takvu osobu morate izabrati za svoju srodnu dušu. Nemojte se zanositi onim što vam drugi govore o odabiru idealnih figura za svoje partnere. Budite realni i razumni. Ako niste zadovoljni stvarnošću, morate nešto učiniti po tom pitanju.

VAGA

Bili ste više na strastvenoj strani i stoga niste prepoznali da su veze višestruki predvori.  Imat ćete priliku zbližiti se s nekim kome se duboko divite zadnjih godina. Bit će vam jako drago imati tu osobu u blizini.

 

 

ŠKORPIJA

Nedavno ste se pokrpali s nekim u romantičnoj vezi. Ovu osobu poznajete odavno, ali sada ste zapanjeni kad vidite njezinu drugu stranu. Ne razumije vaše težnje i ne ispunjava vaša očekivanja. Dajte mu malo vremena i on će djelovati zrelo, iako postupno, ali hoće.

 

 

STRIJELAC

Potrebno je usporiti u svom romantičnom životu. Uzimali ste svaku emociju s visokim stupnjem intenziteta, ali to nije moguće održati. Danas morate usporiti. Zamijenite strast romantikom i staromodnim udvaranjem, čak i ako vas um upućuje da to učinite odjednom. Male značajne geste danas će daleko dogurati.

 

 

JARAC

Posljednjih nekoliko dana bili ste zaokupljeni problemima u karijeri i poslu. Dugo ste zanemarili svoju obiteljsku i romantičnu vezu. Dakle, vrijeme je da ti aspekti vašeg života počnu zahtijevati više vašeg vremena. Morate se odmah pozabaviti ovim pitanjima. U suprotnom bi moglo doći do problema u budućnosti.

 

 

VODOLIJA

Romantične mogućnosti danas su svuda oko vas. No, prije odabira partnera morate provjeriti vlastite prioritete kako u budućnosti ne bi došlo do problema. Ako ste već u ekskluzivnoj vezi, preći ćete na sljedeću razinu. Vjerojatno će se vaš partner trenutno osjećati posesivno i intimno. Vaš odgovor će oblikovati vaš odnos u budućnosti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ljubavni horoskop: Planetarni utjecaji šalju prilično iznenadne nalete energije u vaš ljubavni život. Vaš se partner može ponašati mnogo agresivnije nego inače i vjerojatno nećete znati kako to riješiti. Ako ste slobodni, možda ćete odlučiti izaći s osobom koju biste inače izbjegavali. Savršen je dan za eksperimentiranje s vašom vezom čak i ako to niste planirali.