PATNJA ZA BIVŠOM LJUBAVLJU: OVIM znakovima sudbina donosi ljubavnu BOL kakvu još nisu osjetili!

PATNJA ZA BIVŠOM LJUBAVLJU: OVIM znakovima sudbina donosi ljubavnu BOL kakvu još nisu osjetili!

12 studenoga, 2023 0 By Admin 2

Patnja za bivšom ljubavlju: Pokušaji da zaborave bivšu ljubav nikada nisu bili uspješni u životima ova dva znaka. Bivša ljubav uvijek im je u mislima i nikako da ju zaborave i krenu dalje. Možda je ljubav još uvijek jaka i ne dozvoljava zaborav, ali ovi znakovi moraju biti svjesni da povratka na staro nema, što prije potisnu sječanja, prije će nastaviti sa životom…

 

LAV

Sama pomisao na dane sreće i ljubavi sa bivšim partnerom tjera suze na oči. Nostalgija je prisutna, tuga za izgubljenom ljubavi je velika i čini vam se da nema izlaza iz tog začaranog kruga.

Nije jednostavno voljeti, pa tu ljubav izgubiti. Možda nije sve vaša krivnja, možda nije sve ni krivnja bivšeg partnera, ali to više nije toliko bitno. Bitno je da se trgnete iz te apatije i da krenete dalje svojim putem.

Kako to postići, kako zaboraviti na bivšu ljubav? Ne morate ju zaboraviti, trebate ju smjestiti u jedan dio vašeg života koji je završio i biti zahvalni na tom vremenu. To vrijeme se neće vratiti, ali će ostati jedna uspomena.

S vremenom pamtit ćete samo ono lijepo iz te veze i uvijek ćete se rado toga sjetiti. Tada više nečete biti toliko opterećeni i tada će i tuga nestati. Do toga je potrebno još neko vrijeme, ali vi ste snažni i vi ćete to izdržati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vama je suđeno da osjetite patnju za bivšom ljubavi, to nije lako, ali tako ćete više cijeniti buduću ljubavnu vezu. Možda vam je potrebno da izađete, upoznate nekog novog, možda uspostavite novo prijateljstvo, a možda pronađete i novu ljubav. Bitno je da prošlost što prije ostavite iza sebe i okrenete se budućnosti.

VODOLIJA

Nikada niste voljeli gubiti, a pogotovo kada je ljubav u pitanju. Međutim, okolnosti su bile takve da je vaša ljubavna veza neslavno završila i sada ste tu gdje jeste.

U vama je pravi košmar i čini vam se kao da ste u noćnoj mori iz koje se ne možete probuditi. Sve je crno, nigdje ne vidite svjetlo ni izlaz iz te situacije. Tuga koja je u vama je golema i to vas jako muči.

Nikako da se riješite tog osjećaja gubitka i tuge, što god činili izgleda da nema pomoći. Trajat će takvo stanje onoliko dugo dok to sami sebi dozvolite. Najgora moguća stvar je prepustiti se takvim osječajima koji postaju sve gori.

Morate sami sebi reći da je vaša bivša veza završila i da povratka nema. Dok god postoji nada u vama da će se bivši partner vratiti, do tada ćete patiti.

Shvatite da je vaša veza zauvijek završila i tada ćete moći krenuti dalje. Neće to biti lak put za vas, ali što prije sami sebi priznate da je gotovo, to bolje po vas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bit će još prilika da upoznate ljubav, da upoznate osobu koja će zauvjek ostati sa vama. Bivša ljubav nije bila ljubav za cijeli život, ali takva ljubav će sigurno jednog dana usrećiti i vas.