Osjećaj TUGE zavladat će u životu Ribe, Bik će OSTVARITI ŽELJU, dok će se OVOM znaku ukazati NEVJEROJATNA PRILIKA!

Osjećaj TUGE zavladat će u životu Ribe, Bik će OSTVARITI ŽELJU, dok će se OVOM znaku ukazati NEVJEROJATNA PRILIKA!

12 studenoga, 2023 0 By Admin 2

RIBE

Teški trenuci i osjećaj tuge dolaze za vas, a tiču se vašeg ljubavnog života. Poslovno i financijski stojite solidno, iako bi uvijek moglo i bolje. Međutim, ono što će vam stvarati problem u narednom periodu je osjećaj tuge. Tuga će biti ono što ćete osjećati i tom osjećaju nećete moći pobjeći.

Na žalost, vi ćete sami pridonijeti takvom lošem raspoloženju u vašoj ljubavnoj vezi. Onda kada biste trebali potaknuti partnera i oraspoložiti ga, vi ćete učiniti sasvim suprotno. Neće postojati određeni razlog za loše stanje vaše ljubavne veze, jednostavno će se tako dogoditi.

Oboje ćete se osjećati tužno i usamljeno, iako dovoljno vremena provodite zajedno. Trebali bi učiniti sve i natjerati se da popravite tu turobnu atmosferu i to što prije. Inače bi se svašta loše moglo dogoditi u vašoj vezi, a to sigurno ne želite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Naredni period donijet će vam lijepe i sretne osjećaje, a sve zahvaljujući tome što ćete uspjeti ostvariti svoju veliku želju. Radi se o jednom putovanju o kojem maštate već dugo, a nikako da smognete dovoljno vremena i novca da to i ostvarite. Sada će se stvari promijeniti i vi ste na putu da ostvarite ono što zaista želite.

Mnogo toga se treba poklopiti kako biste sebi omogućili to putovanje. Upravo to će se i dogoditi, vi ćete uspjeti u svom naumu. Novac ćete pronaći na neuobičajeni način, barem za vas. Radi se o priličnoj svoti novca, ali uskoro to neće biti problem.

Problem bi moglo predstavljati nešto drugo. Nedostatak vremena za jedno takvo putovanje bi moglo dovesti do odustajanja. Ali vi ste uporni i sigurno ćete smisliti način kako da svoju veliku želju i ostvarite.

RAK

Vaš ljubavni život trenutno je u fazi mirovanja, gotovo da ni ne postoji. Činite sve kako biste to promijenili, ali možda još niste upoznali pravu osobu za vas. Uskoro bi moglo doći do obrata i vi biste se mogli zaljubiti.

Tako zvijezde predviđaju, pa nema razloga da sumnjate u to. Međutim, uvijek se krećete u istom društvu i teško ćete tako pronaći neku novu osobu koja bi mogla ostaviti dobar dojam na vas.

Nevjerojatna prilika koja će vam se ukazati je ono što vam upravo treba. Dobit ćete priliku da otiđete na jedno udaljeno mjesto, na kojem nikad niste bili, a sve će biti povezano sa poslom.

Vi ćete tu poslovnu pustolovinu pretvoriti u ljubavnu. Naime, zvijezde kažu da ćete na tome mjestu upoznati osobu u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled.

Hoće li to biti dovoljno za vas ili ćete poduzeti nešto da ostvarite ljubavnu vezu, ovisi o vama. Nije jednostavno biti u vezi na daljinu, ali uvijek postoje i druge opcije, ako je ljubav dovoljno jaka.  Uglavnom ćete svoju veliku priliku dobiti, što ćete s njom učiniti, na vama je.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Takve prilike se ne propuštaju jer ne susrećemo često nekoga u koga se odmah zaljubimo. Ako smatrate da možete uspjeti zajeno, na bilo koji način, tada se potrudite i ostvarite ljubavnu vezu, ostvarite svoj san.