LJUBAVNI HOROSKOP za 13. Novembar: Jedan znak samo MISLI da poznaje partnera – danas će se iznenaditi koliko ga NE POZNAJE…

LJUBAVNI HOROSKOP za 13. Novembar: Jedan znak samo MISLI da poznaje partnera – danas će se iznenaditi koliko ga NE POZNAJE…

12 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Teško je to podnijeti, ali možda ćete morati! Kartice pokazuju neki nesklad s partnerom danas ili čak razdvojenost ako se situacija pogorša. Ali to će biti privremeno ako nastojite zadržati hladnoću. Ne dopustite da vaš ego preuzme kontrolu nad vama. Bolje idite i riješite nesporazum sa svojim partnerom i riješite sva pitanja jednom zauvijek.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ljubavni horoskop: Velike promjene su naznačene na današnjem planu odnosa. Neki će vam incidenti ili informacije pomoći da razumijete motivaciju koja stoji iza zagonetnih radnji vašeg partnera u prošlom tjednu i moći ćete procijeniti svoj odnos u svjetlu ovih informacija. Samci će vjerojatno upoznati nekoga zanimljivog, ali preporučljivo je nastaviti s oprezom.

 

 

BLIZANCI

Naučit ćete nešto novo o svom partneru i ove nove informacije mogle bi vas iznenaditi. Ali ovo je ugodno iznenađenje. Zapravo, ove nove informacije mogu riješiti brojne probleme i zbunjujuća pitanja vezana za vašu vezu. Iskoristite ovu situaciju kako biste se ugodno proveli sa svojim partnerom.

 

 

RAK

Morate više suosjećati sa svojim partnerom. Bio je pod velikim stresom, ali bili ste zaokupljeni time kako to utječe na vas i odnos vašeg partnera prema vama. Morate shvatiti da ljubav zahtijeva bezuvjetnu podršku i da ovo nije vrijeme za brigu više o sebi nego o partneru.

 

 

LAV

Možda ste zabrinuti zbog svog partnera i statusa vaše veze, ali stvari će od danas početi postajati jasnije. Jasni su brojni postupci i osobine ličnosti koje su ranije izgledale neobjašnjive. To će vam pomoći da donesete logičnu odluku o tome koliko ste spremni uložiti u ovaj odnos i koje su vam granice bitne.

 

 

DJEVICA

Danas se niže nekoliko događaja kako bi pritisnuli vaše gumbe. Rezultat je da se možete razdražiti čak i pri manjim prekršajima vašeg partnera. Ponašanje koje ste ranije smatrali simpatičnim može vam se činiti da vas sada iritira. Vaš najbolji način djelovanja sada će biti provesti neko potrebno vrijeme sami i razmaziti se tjelovježbom ili tretmanom ljepote.

VAGA

Ovo je vrijeme za laganu zabavu. Dan je savršen za romantiku i provođenje dana zabavno ispunjenih aktivnosti sa svojim partnerom. Iako vaše brige neće čarobno nestati, osjećat ćete se puno lakše i zasad ćete moći riješiti svoje probleme dok uživate u ovom posebnom vremenu. Samci mogu upoznati potencijalne dugoročne partnere na društvenom okupljanju.

 

 

ŠKORPIJA

Emocionalno ste ranjivo raspoloženi i svaka će riječ ili djelo vjerojatno izazvati reakciju koja se čini daleko od razmjera. Danas ćete računati svoje blagoslove čak i u male usluge i sreću. Partneru ćete danas pokazati i svoju mekšu stranu  nešto što rijetko radite i zbog čega će se on / ona osjećati prilično začuđeno. Ali to će u konačnici ojačati vaš odnos.

 

 

STRIJELAC

Ljubav je možda u vašoj blizini, ali niste u stanju uhvatiti vibracije. Danas se usredotočite na to kako ljudi u vašoj blizini razgovaraju s vama i ponašaju se s vama. Netko u vašoj blizini žudi za vašom pažnjom. Doći će do zabune s ljudima u vezi. Razgovarajte i slušajte svog partnera jer će to riješiti problem.

 

 

JARAC

Kontradiktorne planetarne sile danas vas vuku u suprotnom smjeru. Želite poduzeti odlučne mjere, ipak se osjećate oprezno i ​​ne želite poremetiti nikakvu ravnotežu. Rezultat ovih suprotnih učinaka bit će prilično zanimljiv za vaš ljubavni život. Naučit ćete lekciju o svom partneru ili vašem odnosu koja će vam pomoći u planiranju budućnosti.

 

 

VODOLIJA

Danas ćete možda prikupiti malo važnih informacija o svom partneru koje će vam pomoći da steknete mišljenje. Partner vam već neko vrijeme šalje zbunjujuće signale. Podaci koje dobijete danas pomoći će vam da razumijete logiku njegovog ponašanja i stoga će utjecati na buduće postupke. Budite dovoljno fleksibilni da usvojite nove stvari.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ljubavni horoskop: Danas ćete od partnera dobiti vrijedan savjet. Možda vam se ne sviđa, ali bilo bi dobro da se toga pobrinete. To vam može biti od velike važnosti. To može biti povezano s financijskim pitanjima, vašom karijerom ili obitelji. Od vitalnog je značaja da se ne okrenete u obranu i zanemarite ovaj savjet jer to može rezultirati samo žaljenjem.