HOROSKOP RAZOČARANJA: Naredni dani donose RAZOČARENJE za OVA 2 znaka jer će vidjeti PRAVO LICE osobe do koje im je stalo!

HOROSKOP RAZOČARANJA: Naredni dani donose RAZOČARENJE za OVA 2 znaka jer će vidjeti PRAVO LICE osobe do koje im je stalo!

12 studenoga, 2023 0 By Admin 2

Pred ova dva znaka dolazi vrijeme razočaranja u blisku osobu i to će im jako teško pasti. Vidjet će pravo lice osobe u koju su imali neograničeno povjerenje. Sve maske će pasti i ostat će bol i razočarenje.

Razočarenje će biti tim veće što će shvatiti da je to definitivan kraj bilo kakvih odnosa sa tom osobom. Izgubljeno povjerenje više se nikad neće povratiti i sa tom osobom će raskinuti sve veze…

 

VODOLIJA

Vaš partner od vas očekuje previše, ali ne daje puno. Čak vam iza leđa čini nešto što će vas sigurno povrijediti ako za to saznate. Vaš partner dobro skriva to što čini, ali svaka tajna jednom izađe na vidjelo.

Tako će i ovo izaći na vidjelo, a jedino ćete vi zbog toga patiti. Slijedi vam razočarenje u partnera i njegove postupke i pokazivanje pravog lica.

Vašu ljubav partner uzima zdravo za gotovo i smatra da će uvijek moći iskorištavati to što ga volite. Međutim, partnerovo pravo lice ukazat će se pred vama i to će biti veliki šok za vas.

Uslijedit će veliko razočarenje u partnera i u vašu ljubav općenito. Dolazi vrijeme kada ćete morati preispitati sebe što i kako dalje. To je ono što će vam donijeti mnogo boli.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ništa nakon toga više neće biti isto, toga morate biti svjesni. Ako i nastavite svoju vezu, morat će sve biti drugačije. Povjerenje će nestati i bit će vrlo teško tako funkcionirati. O vama ovisi što ćete učiniti, ali bez obzira na odluku, slijedi vam vrlo teško razdoblje.

BLIZANCI

Uvijek ste sve davali od sebe kako bi vaša ljubavna veza bila sretna. Tako sretno ste se i osjećali, ali vrijeme pred vama donosi vam turbulentno razdoblje. Slijedi vam veliko razočaranje u vašu ljubavnu vezu jer ćete saznati loše vijesti. Ne samo da ćete ih saznati od drugih, nego ćete se i sami uvjeriti u nevjeru svoga partnera.

Još je gore što ćete doznati da nevjera traje već dugo i da vaš partner nije onakav kakvim ste ga smatrali. Uskoro ćete vidjeti pravo lice vašeg partnera i to će vas slomiti. Izgubit ćete vjeru u ljubav općenito jer nećete vjerovati što vas je snašlo. Bit će to vrijeme tuge i velikog razočarenja za vas.

Međutim, vi ste čvrsti i jaki. Proći će period šoka i tada ćete partneru dati do znanja da sa vama nema šale. Znat ćete mu pokazati da se sa vama ne može tako ponašati, pa će najveći gubitnik biti upravo partner. Donijet ćete jednu važnu odluku koja će sve promijeniti. Nakon te odluke povratka više neće biti, ali tom odlukom vi ćete sebi omogućiti bolju budućnost.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Kako god teška bila ta odluka, donijet će vam dugoročno stabilnost i puno više sreće. Dolazi vrijeme da rasčistite sve loše u vašem životu i da krenete boljim putem. Bit će teško, ali to će biti jedino ispravno i jedino moguće rješenje nakon svega.