LJUBAVNI HOROSKOP za 12. Novembar: Netko mora prestati tražiti probleme u vezi tamo gdje ih nema i početi više vjerovati…

LJUBAVNI HOROSKOP za 12. Novembar: Netko mora prestati tražiti probleme u vezi tamo gdje ih nema i početi više vjerovati…

11 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Tražit ćete komplikacije u svojoj romantičnoj vezi tamo gdje ih nema. Možda ćete se osjećati nesposobnima vjerovati svom partneru do te mjere da možete početi razmišljati o prekidu svoje veze. Međutim, velike su šanse da se ti problemi tiču ​​vas, a ne vašeg partnera, pa biste ih trebali analizirati detaljnije prije nego što poduzmete bilo koji korak.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vaš partner neće biti raspoložen za prilagodbe i nagodbe. Stoga je za vas od vitalnog značaja držati svoj ego pod kontrolom i ne postavljati kontroverzna pitanja. Manja neslaganja će se pretvoriti u punopravne svađe jer vam partner neće ustupiti niti bod. Morate biti oprezni u romantičnim poslovima danas ako želite izbjeći velike preokrete.

 

 

BLIZANCI

Danas ćete steći nova prijateljstva i nove veze. I dalje ste veseli i raspoloženje će zadiviti druge. Jedan od prijatelja koje ste stekli danas može se pokazati vrlo značajnim u kasnijim godinama, iako se možda sada ne čini tako. Raspoloženi ste i spremni ste pomoći svojim prijateljima i obitelji danas.

 

 

RAK

Vaš odnos će se danas osvježiti! Veći dio dana provest ćete s partnerom i istraživati ​​nešto novo što ćete dodati užitku. Vaša će ljubav biti bezgranična i možda ćete u bliskoj budućnosti čak odlučiti preći na drugu razinu povezivanja čvorova sa svojim partnerom. Međutim, mogu se pojaviti određene izazovne situacije kojih morate biti oprezni!

 

 

LAVᅠ ᅠ ᅠ

Dan će imati ugodan početak. Puno topline i smijeha vašeg partnera uljepšat će osobni odnos. Suočili ste se s teškim razdobljem u privatnom životu. Dakle, vrijeme je da izađete sa svojim partnerom, legnete i zabavite se! Smijati se samima sebi nestat će većina vaših briga u paru.

 

 

DJEVICA

Vrlo ste dobri u flertovanju i to možete učiniti s bilo kojim brojem ljudi na koje danas naiđete na svom putu. Ali neka bude lagano i ograničeno na tjelesne užitke samo bez emocionalnog vezivanja za to. Nitko vas neće shvaćati previše ozbiljno i ne dopustite nikome da od vas zahtijeva mnogo.

VAGA

Od vas će se tražiti da svoju bezuvjetnu ljubav i podršku pružite svom partneru. Možda ćete saznati za nešto što je potencijalno štetno, ali morate zapamtiti svoje prioritete i biti suosjećajni i uskoro ćete otkriti da je vaš odnos zapravo postao jači. Ne sudite svog partnera preoštro. Umjesto toga, potrebno je uho s ljubavlju kako biste prebrodili ovu oluju u vašoj vezi.

 

 

ŠKORPIJA

Dan je posebno povoljan za druženje s roditeljima. Ako ste u posljednje vrijeme bili previše zaposleni, ovo je najbolje vrijeme da ih nazovete i organizirate improvizirani posjet. To će vam znatno osloboditi stres. Uključite svog partnera u posjetu svojim roditeljima ili braći i sestrama i pogledajte kako se razvija toplo obiteljsko vrijeme. Ako ste slobodni, danas možete preko svojih roditelja upoznati posebnu osobu.

 

 

STRIJELAC

Morate vrlo praktično pogledati što vam pritiska gumbe. Ne smijete pretjerano reagirati na ono što nađete jer to neće imati nikakvu korisnu svrhu. Ako želite da vaša trenutna veza potraje, hitno morate ispeglati ove nedostatke. Za to ćete morati gurnuti svoje emocije sa strane i logično sagledati situaciju. Tijekom toga ćete se možda morati suočiti i s nekoliko neugodnih istina o sebi.

 

 

JARAC

Možda imate kratke i drhtave veze s privlačnim strancima. Moći ćete ih lako uvjeriti svojim šarmom i razgovorima obloženim šećerom. Ali ne očekujte da će ti upleti dovesti bilo gdje. Ne tražite dublja značenja ako ih nema! Flert je u zraku i morate ga udahnuti. ᅠ ᅠ ᅠ

 

 

VODOLIJA

Zvijezde su se uskladile kako bi vam pomogle da upoznate osobu iz snova. Bit će avanturist i s dobro razvijenim smislom za humor. Možda niste zamislili nekoga baš ovakvog, ali on / ona će se približiti onome što želite. Dakle, svakako izrazite svoju volju i natuknite svoje osjećaje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

U ovom trenutku vam partner jako treba kako bi vam pružio snažnu emocionalnu podršku. No, zbog nekih razloga udaljeni ste od partnera zbog udaljenosti. Unatoč vašim upornim naporima čini se da nema načina da sustignete svog partnera. Nastavite nastojati i uskoro ćete uspjeti boraviti sa svojim partnerom.