STRIJELAC – Njegov ČIST OBRAZ, ČAST, DOBROTA, SRCE i DUŠA nemaju cijenu! On je NAJBOLJI ČOVJEK, pa kome PRAVO, kome KRIVO!!

STRIJELAC – Njegov ČIST OBRAZ, ČAST, DOBROTA, SRCE i DUŠA nemaju cijenu! On je NAJBOLJI ČOVJEK, pa kome PRAVO, kome KRIVO!!

10 studenoga, 2023 0 By Admin

Njegova dobrota nema cijenu. Njegova je dobrota svima poznata. Njegovo srce nema cijenu. Strijelac je osoba koja će tajne zauvijek čuvati za sebe. Nikada neće izdati nekoga tko mu je drag i prirastao srcu. Strijelac se bori za pravdu i za istinu.

Mnogo je toga prošao u životu. Dobrih i loših stvari. Upravo je iz svoga života naučio kako dalje, kako se ponašati u nekoj situaciji. Nikada se nije predao i rekao da nešto ne može. Uvijek je išao ,,glavom kroz zid” i htio ostvariti sve svoje ciljeve.

Uvijek je sam kroz sve prolazio. To ga je naučilo da bude jači, samostalniji i hrabriji u svim životnim preprekama. Kroz život je strijelac upoznao mnogo ljudi. U njegovom životu ostali su samo oni najvjerniji. Ostale su osobe koje su iskrene i osobe koje ne žele nikome zlo.

Osobe koje se isto bore za pravdu i istinu kao i strijelac. Strijelac u svome životu ima osobe za koje kaže da su vrijedne njegove pažnje, ljubavi i vremena. Nitko ga nikada nije mogao pobijediti, jer je uvijek pokraj sebe imao prave ljude u koje je vjerovao. Pokraj svih teškoća u životu koje je imao, nitko nije mogao uništiti njegovu dobru dušu, dobrotu i čist obraz.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Strijelac je osoba koja će se uvijek boriti za pravdu i za istinu. Najviše u životu ne voli manipulatore i osobe koje nemaju čist obraz, a predstavljaju se kao da imaju. On zna kako će se ponašati prema takvim osobama. Takve osobe on miče iz svog života pod svaku cijenu.

Njegova ljubav nema nikakvu cijenu. Osobe koje ga imaju u životu svjesne su koliko Strijelac vrijedi. Te osobe kažu da je neprocjenjivo imati takvu osobu pokraj sebe. On osobe do kojih mu je stalo drži kao kap vod na dlanu.

Uvijek je tu za njih i pazi da im nikada ništa ne fali. Radi sve u skladu sa svojim mogućnostima. Te osobe su uvijek tu za njega i uljepšavaju mu život. Uvijek se trudi iznenaditi i nasmijat svakoga koga voli. Strijelac obožava druženja sa voljenim osobama.

Kada su osobe okružene strijelcom sretne i ispunjene, njemu je tek tada srce puno. Njegova sreća leži u njegovom osmijehu. Kada je on sretan i nasmijan tada su i ostali. Strijelac kada naumi nešto on to i učini. Poslovne kolege ga vole jer uvijek dovrši posao do kraja i ništa ne ostavlja za kasnije.

Uvijek je voljan pomoći bilo kada i bilo što svojim kolegama. Voli pohvaliti nekoga kada vidi da se netko zaista trudi u nekom od svojih nauma. U tom slučaju najčešće i pomogne sa ponekim prijedlogom. On je čovjek koji ima svoje ciljeve u životu prema kojima ide i koje želi ostvariti. Njegov partner je jako sretna osoba prvenstveno što ima tako dobru osobu pokraj sebe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Partnerova jedina želja je da nikada ne izgubi strijelca iz svog života. Osobe koje imaju strijelca u svom životu su jako sretne osobe. On nikada neće ostvariti svoje ciljeve na način da nekome uništi nešto ili ga povrijedi. Tu osobinu ljudi najviše cijene kod njega.